Φθιώτιδα: Κοινωνικός αποκλεισμός βουλευτών που ψήφισαν τα νέα μέτρα

Αγανακτισμένοι και σύλλογοι στη Φθιώτιδα καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στον κοινωνικό αποκλεισμό των πέντε βουλευτών του νομού, που ξεκινά αύριο, 3 Μαρτίου, και ο οποίος θα περιλαμβάνει απαξιωτική στάση απέναντι στους βουλευτές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όταν η εξουσία διαλύει την κοινωνία επιβάλλοντας την φτώχεια και τον ολοκληρωτισμό, η κοινωνία επιστρέφει στην εξουσία τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Με αυτή την διαπύστωση οι αγανακτισμένοι, η παρέμβαση πολιτών, το κίνημα δεν πληρώνω, το ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ Φθιώτιδας, οι πολίτες της Λαμίας ενάντια στα χαράτσια καλούν όλους τους πολίτες άνεργους και εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας απο την κοινωνική ζωή του νομού σε κάθε επίπεδο, τους 5 βουλευτές Φθιώτιδας που ψηφίσαν ναι στο Μνημόνιο 2, αλλά και όλους τους εκπροσώπους της κυβέρνησης που θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή για τις ανόητες -όπως χαρακτηρίζουν- φιέστες τους.

Θεωρώντας ότι οι βουλευτές δεν εκπροσώπησαν ποτέ τους πολίτες της Φθιώτιδας, τα μέλη των οργανώσεων προτρέπουν όλοι μαζί ενωμένοι να ξαναχτίσουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις στον τόπο που ζούμε, έτσι ώστε κάτω από τα ερείπια να έρθει στην επιφάνεια ένα νέος κόσμος.

Από το Σάββατο 3 Μαρτίου ξεκινάμε και τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ’ αόριστον:

δεν τους μιλάμε…
δεν τους ακούμε…
δεν τους κάνουμε παρέα…
δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση…
δεν τους σερβίρουμε…
δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους…
δεν τους υπηρετούμε πια…
δεν πουλάμε…
Συλλογικότητες Λαμίας»

ΠΗΓΗ: hbnews.gr

Μπαρμπανίκος: ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΝΕΡΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΥΡΙΛΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. Δυσανάλογα μικρό, σε σύγκριση με αυτά που μας κάνει η χούντα των αντισυνταγματαρχών. Προσωπικά δεν μου αρέσουν να αντικαταστήσουν τον κατ’ οίκον περιορισμό, το γιαούρτωμα, το καρπάζωμα, την βίαιη εκδίωξη από δημόσιους χώρους και άλλα, περισσότερο αποτελεσματικά μέτρα, ισάξια εκείνων που μας επιβάλουν με τον πιο αισχρό τρόπο. Να βγούμε από το καβούκι που μας έχουν επιβάλει και να τους το φορέσουμε κανονικά. Να γίνουν οι βίλες τους φυλακές, γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.

Απάντηση