Οι εκλογές πλησιάζουν…. Τι να …φορέσω???

4 Μαρτίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 ===ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ

 === Κόμμα Καμμένου: Από το «Παναγιά σύμμαχος» στο «Θεός φυλάξει» — Ένας ακόμα «καχύποπτος» διαδικτυακός διάλογος

 === και από  Η ανάγκη της κοινωνίας, η στελέχωση της κίνησης Π. Καμμένου και τα αντανακλαστικά της κατεστημένης διεφθαρμένης εξουσίας.

 === ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ “ΑΛΛΑΓΗΣ”
 === Κάθε τόσο γινόμασταν θεατές διάφορων σποραδικών “αποσκιρτήσεων” – ανεξαρτοποιήσεων, διαγραφέντων βουλευτών, που φεύγουν κύρια για προσωπικούς λόγους μη αξιοποίησής τους από τους αρχηγούς τους και απλά, έκαστος περίμενε την ευκαιρία της ορθολογικής αιτιολόγησης έναντι της ψηφοθηρικής πελατείας, με αφορμή ένα πιασάρικο συμβάν, για κάλυψη της εξόδου.

 === Ενδεικτική είναι η περίπτωση των Σακοράφα, Οικονόμου και Δημαρά, οι οποίοι ανεξαρτοποιήθηκαν φαινομενικά για τους ίδιους “ιδεολογικούς λόγους”, πολύ σύντομα όμως, αποστασιοποιήθηκαν ριζικά και μεταξύ τους. Επίσης, τα άτομα αυτής της περίπτωσης, έκαναν το τραγικό πολιτικό λάθος, αντί να τραβήξουν με υπερηφάνεια μπροστά, σε συνεντεύξεις τους μιλούσαν με πικρία για τη διαγραφή τους και με νοσταλγία για το ….σάπιο “όλον ψευδοΠΑΣΟΚ”. Από εκεί και πέρα, η έλλειψη πολιτικής σοβαρότητας, είχε σαν λογική συνέπεια, ο λαός να μην εμπιστεφθεί τα εγχειρήματά τους, αφού οι ίδιοι δεν δείχνουν να εμπιστεύονται το δικό τους πολιτικό εγχείρημα και μέλλον.

 === Εξ αυτών η Σακοράφα ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες, τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά δεν περιμένω τίποτα άξιο λόγου από αυτήν, ούτε θα αιφνιδιαστώ αν ακουστεί ότι επιστρέφει στο όλο ψευδοΠΑΣΟΚ.

 === Η πιο μαζική αποσκίρτηση έγινε με αφορμή δήθεν τη ψήφιση ή μη του 2ου (κατ’ εμέ 4ου τουλάχιστον) μνημονίου. Αν όμως παρακολουθήσουμε τους “ανεξάρτητους” εύκολα θα διαπιστώσουμε, ότι διαφοροποιήθηκαν μάλλον λόγω αλεργίας προς το γιαούρτι, τη ντομάτα και τη φάπα, παρά επί της ληστρικής ουσίας. Ήδη στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αφού ψήφισαν εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου ή δεν τους κατεψήφισαν, βοά ο τόπος, για τις συζητήσεις που γίνονται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για επανένταξή τους. Ναι, ακούγονται και 2 – 3 νέα αποκόμματα της πλάκας, από νυν κοινοβουλευτικούς με τεράστιες ευθύνες για τη κατάντια της χώρας. Ακούγεται επίσης, ότι 5-6 από τους πρόσφατα διαγραφέντες, είναι έτοιμοι για να μεταγραφούν στη ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη, κόμμα το οποίο κατασκευάστηκε για να ενσωματωθεί και να σώσει το ψευδοΠΑΣΟΚ. Αν οι σφυγμομετρήσεις, που δίνουν στοπολιτικό ..αθίκι, ποσοστά δεύτερου κόμματος, είναι αληθινά, τότε πραγματικά είμαστε σαν σύνολο, ακόμα μια φορά, ένας θλιβερός λαός.

 === Για το κόμμα Μπακογιάννη δεν νομίζω να περιμένει κανείς να παίξει οποιονδήποτε ρόλο εκτός από τσόντα οπουδήποτε. Για το ΚΚΕ της συμμορίας Παπαρήγα, της Dragon of Comodo, έχω γράψει πολλά και δεν περιμένω τίποτα θετικό. Η Παπαρήγα απέδειξε επί μακρά σειρά ετών, ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κλασική πτωματοφάγο. Ο λαός στη κυριολεξία τη συχαίνεται. Ύπνος εν κινήσει κι’ όσα πάνε κι’ όσα έρθουν. Το τελευταίο μανιφέστο του νεολαίου Αλέκου Χαλβατζή (ΟΛΟΚΛΗΡΗ η τοποθέτηση του Αλέκου (υιού) Χαλβατζή, κατά της σάπιας υπό την Παπαρήγα, ηγεσίας λαθρεπιβατών του ΚΚΕ.) τα λέει σχεδόν όλα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ??? Δεν έχω τη παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό το παιδί θα παίζει …πεντόβολα μέχρι τα βαθιά του γεράματα και έχει δρόμο πολύ.

Απ’ ότι φαίνεται, το λαϊκό πολιτικό αισθητήριο λειτουργεί για τη περίπτωσή τους ικανοποιητικά και ο κόσμος δεν παρασύρεται στους “νέους” ακροβατισμούς τους.

ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

1.— ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ

 === Για πάρα πολλά χρόνια, ενας μεγάλος αριθμός εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, προσπαθεί να μπει στη βουλή χωρίς αποτέλεσμα, λόγω του ληστρικού εκλογικού συστήματος που ευνοεί σκανδαλωδώς τα 3 πρώτα κόμματα. Κατά την άποψή μου, πολλά από τα κόμματα αυτά αποτελούν μια σοβαρή διέξοδο για όσους θέλουν πραγματικά να δραπετεύσουν από τα δεσμά της κατεστημένης σαπίλας. Αν κάποιος θέλει να υποβάλει το πειραματικό ερώτημα, “μα καλά, είναι σοβαρή επιλογή π.χ. ο Βασίλης Λεβέντης (και όχι μόνο)” θα του απαντήσω, να ξαναρίξει μια ματιά στον Άδωνις, στον Χρυσοχοϊδη, στον Καραμανλή, στη Μπακογιάννη και στον γιο της, στον καθηγητή Αλογοσκούφη, στον Καρατζαφέρη, στον Τζοχατζόπουλο, στον Βουλγαράκη, στη Μπατζέλη, στη Διαμαντοπούλου και σε όλο το αληταριό που ξεκίνησε ξεβράκωτο και μπήκε στη πολιτική για να πλουτίσει και ελπίζω να βγάλει νέες ισοτιμίες και ισοζύγια μεταξύ ενδοκοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών πολιτικών. Τόσα χρόνια εξουσίες, μόνο στη κλεψιά και στον παράνομο πλουτισμό έδειξαν ταλέντο.
=== Δεν θέλω να μπλέξω από τώρα σε ονοματολογία, αλλά 100% από τους εκτός βουλής θα επιλέξω τις προσεχείς εκλογές για να ψηφίσω, με κριτήρια πατριωτικά, δημοκρατικά, αντισιωνιστικά – αντιμασονικά, αντιευρωπαϊκά.

Σε κάθε περίπτωση, το πιστεύω μου είναι ανάλογο της πολιτικής διαδρομής του κάθε υπαρκτού αλήτη και ένα σας λέω: Αν ενδυναμωθεί ο κρυπτοσιωνιστής Κουβέλης της ψευδοαριστεράς του Κοέν, θα είμαστε για κλάματα και να περιμένεται τα χειρότερα και τα εντελώς αντίθετα από αυτά που λέει σήμερα για να μαζέψει φευγάτους.

  >>>> ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Απάντηση