=== Στο δίκτυο ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κυκλοφορεί το υπ’ αριθ. πρωτοκ. 42 / 6-2-2012 αισχρό και απάνθρωπο έγγραφο του προέδρου του ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, καθηγητή Ευστράτιου Πατσούρη, προς το ΕΚΑΒ, με το οποίο ζητά να μη διακομίζονται στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, άποροι ανασφάλιστοι ασθενείς, με δικαιολογία, ότι μια άλλη κρατική τσέπη του ελεεινού δημοσίου, η Νομαρχία Αθηνών, δεν έχει αποδώσει νοσήλεια στο νοσοκομείο από το 1999, ύψους 9.102.685 €…..

 === Λέει επίσης το κατάπτυστο έγγραφο, ότι στο εξής, δεν θα δέχονται στις ….εφημερίες του Αιγινήτειου άπορους ασθενείς.

=== «Παρακαλούμε στο εξής, τους άπορους-ανασφάλιστους ασθενείς, να τους διακομίζετε στα εφημερεύοντα νοσοκομεία του ΕΣΥ» καταλήγει το παρανοϊκό έγγραφο.

 === Το πρόβλημα είναι τεράστιο…. Που να απευθυνθεί κανείς???? Στη πολιτική απατεώνησα του Υπουργείου παραπαιδείας Διαμαντοπούλου και στο κλουβί με τις τρελές???… Στα διεφθαρμένα όργανα της ιατρικής σχολής Αθηνών???… Στα αντίστοιχα κλούβια όργανα του Λοβέρδου???… Στους εργολάβους της Νομαρχίας Αθηνών???… Στους διεθνείς χορηγούς ντοπαμίνης???…

 === 2012 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ —- νεο δόγμα: ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ

Απάντηση