=== ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ:

 === Κόμμα Καμμένου: Από το «Παναγιά σύμμαχος» στο «Θεός φυλάξει» — Ένας ακόμα «καχύποπτος» διαδικτυακός διάλογος

 === και   Η ανάγκη της κοινωνίας, η στελέχωση της κίνησης Π. Καμμένου και τα αντανακλαστικά της κατεστημένης διεφθαρμένης εξουσίας.

 === και Οι εκλογές πλησιάζουν…. Τι να …φορέσω???

 === ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ

 === Φαινόμενο Χατζάρα

 === Για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, τυχαία στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές διαπίστωσα ότι έχει και διατηρεί στενούς δεσμούς με τη μασονία και εργολαβικά, έχει αναλάβει να διαστρεβλώνει ιστορικά στοιχεία, για να εμφανίσει μεγάλα ιστορικά πρόσωπα ως μασόνους, που προβάλλονται από …κοινοπραξία μασονικών στοών.
=== ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ….”MYSTICA” ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑ — Νο 1

 === ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ….”MYSTICA” ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑ — Νο 2

 === ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ….”MYSTICA” ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑ — Νο 3

 === Νο 4 : ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ
Έχω αλεργία με κάθε τι μασονικό. Ο αντιμασονισμός είναι μέρος της ιδεολογίας μου και η κίνηση Χατζάρα και η όποια διασύνδεσή της είναι εκ μέρους μου απορριπτέα. Επειδή είχα αρχίσει να στηρίζω φίλο ιστολόγο που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιό του, πριν μάθω λεπτομέρειες για τη μασονική εμπλοκή του Χατζάρα, περιορίστηκα όσο μπορούσα σε αυτή τη προσωπική στήριξη που στο μέλλον δεν θα επαναληφθεί.

Φαινόμενο Δ. Αντωνίου

Απαντώντας σε απορία φίλου, του επιβεβαιώνω, ότι πράγματι, αφού τον μελέτησα μέσα από τις 5 ιστοσελίδες του, είχα γράψει ένα άρθρο στο http://avragioz.blogspot.com, ιδιαίτερα επιθετικό κατά του γιατρού. Το άρθρο αυτό το έχω αδρανοποιήσει και δεν πρόκειται να επαναδημοσιευθεί. Σαν πτυχιούχος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, μπορώ να πώ απερίφραστα, ότι το “φαινόμενο” Αντωνίου δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο, ούτε της πολιτικής ούτε της οικονομικής επιστήμης, μα ούτε και της Νομικής τοιαύτης. Πάμε στα πεδία της λογικής κλπ μη κατονομαζόμενων επιστημών κι’ ακόμα παρααπέρα.

Εκείνο το άρθρο είχε σταθεί αφορμή να μου κάνει ο Αντωνίου προσωπικές επιθέσεις με τραμπούκικες απειλές με προσωπική αλληλογραφία.

Ο Δημήτριος Αντωνίου έγινε στο πανελλήνιο γνωστός, με την μιντιακή προβολή της αεριτζίδικης υποψηφιότητάς του για αρχηγός της ΝΔ. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ήταν για πολλά χρόνια μέλος της ΝΔ και το 2009 έκρινε ότι έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα για να διαδεχθεί τον Καραμανλή. Όπως γράφει ο ίδιος ο ….δράστης:

http://zoidosia.blogspot.com/2009_10_01_archive.html: ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” — και

 ΨΕΥΔΕΙΣ & ΑΠΑΤΗΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

http://zoidosia.blogspot.com/2009_11_01_archive.html Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”- ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ —

H ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ DE SIOUFA-LOUIS XIV

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Μετά από ένα πολιτικό κενό 6,5 μηνών έχουμε τη νέα του πολιτική δραστηριότητα, το επόμενο πολιτικό ….άλμα του Δ. Αντωνίου:   ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αυτή η μήνυση είναι από εκεί και πέρα, το όλον ιδεολογικό περίβλημα του Δ. Αντωνίου. Από εκεί και μετά έχουμε συνειδητά ψέματα επί της διαδικασίας, και της τύχης της μήνυσης για να κρατά το θέμα ζεστό. Εμφανίζει σποραδικά και κάποια έγγραφα δικά του, χωρίς πρωτόκολλο και ένα αποκομμένο video, δια των οποίων αναληθώς ισχυρίζεται από μόνος του, ότι υπάρχει εξέλιξη και ότι οι προδότες θα λογοδοτήσουν στον εαυτό τους. Αλήθεια, μέχρι τότε ο Καμμένος, λογικά θα πρέπει να συμεριλαμβάνεται στους προδότες…. Υπήρξε κάποια νομοκανονική διαδικασία που να τον εξαίρεσε???? Ή να υποθέσουμε ότι πρέπει να το θεωρήσουμε αυτονόητο, αφού ο Δ. Αντωνίου προσχώρησε στη κίνηση Καμμένου???? Σας είπα και σας ξαναλέω: Η περίπτωση Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ δεν εμπίπτει στα πεδία έρευνας της πολιτικής επιστήμης, ούτε της οικονομικής επιστήμης, μηδέ της νομικής επιστήμης. Άλλοι γιατροί πρέπει να επιληφθούν της περιπτώσεως του…. λαοφιλούς αρχηγού.  Αυτή η μήνυση είναι και η μαγιά για να ιδρύσει ιδιόκτητο κόμμα, το “ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ”. Ούτε αυτός, ούτε ο καμμένος αξήγησαν αν θα συνυπάρχει το κίνημα Αντωνίου με το κίνημα Καμμένου.

Να μπαίνει μια υποψηφιότητα αρχηγού, με τον τρόπο που έβαλε ο Αντωνίου, και να με ρωτούν τι έχω μαζί του, έεεε δεν μπορώ να απαντήσω. Να γίνεται κόμμα και ιδεολογία μια μήνυση έστω για την εσχάτη προδοσία των βουλευτών, με τον τρόπο που την έκανε σημαία ο Αντωνίου και να με ρωτούν τι έχω μαζί του, έεεεεεε, δεν μπορώ να απαντήσω. Ότι και να πω εγώ, είναι περιττό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα, επίσκεψη στις ιστοσελίδες του Αντωνίου, ώστε να διαμορφώσετε πλήρως γνώμη, περί των ικανοτήτων του να σας σώσει. Αν καταφέρετε να συναρμολογήσετε τον ειρμό των διαλέξεών του, χάρισμά σας. Ακόμα και θέμα πολιτικής υγείας να καταφέρετε να του θέσετε, για τη μήνυσή του για την εσχάτη προδοσία των βουλευτών θα σας μιλήσει και κοιτάχτε τον στα μάτια…. Σπίθες βγάζει που θα τις ζήλευε κι’ ο Θοδωράκης. Εμένα δεν μου κάνει και μη με ρωτάτε γιατί. Αν σας κάνει, δικό σας το πρόβλημα. Βέλτε του και μια υποψηφιότητα με τη τρέχουσα ευκαιρία, για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Αν αναρωτιέστε, αν σαν γιατρός έχει προγραμματικές πολιτικές του θέσεις για την υγεία του Ελληνικού λαού, μια και έτυχε γιατρός, ΟΧΙ δεν έχει και δεν ρωτάω το γιατί. Ίσως δεν πρόλαβε μέχρι τώρα, ίσως έχει προσπέκτους της ΝουΔού και κάποια στιγμή θα….

Απάντηση