ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!!!…

6 Μαρτίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 === Κυρίες, -οι,

 === Σε μία ευνομούμενη δημοκρατία πάντοτε υπάρχουν λύσεις. Ακούσαμε την αναγγελία των αξιωματικών μας, ότι θα προβούν στην ίδρυση δικού τους κομματικού φορέα και φυσικά, όλοι δικαιούνται να κάνουν το δικό τους κόμμα ή κίνημα. Από την άλλη πλευρά, το να κάνεις κίνημα ή κόμμα δεν είναι τίποτα, αρκεί να διαθέτεις το χρήμα. Διότι πολιτική σημαίνει πλέον “χρήμα” και φυσικά πρέπει να υπάρχει. Ακόμα και η Μειονότητα στην Θράκη έχει το δικό της κόμμα και τώρα το ενισχύει με καινούρια άτομα και στελέχη. Αυτό δεν λέει τίποτα για εμένα τουλάχιστον, διότι όλα αυτά γίνονται για να αρπάξουν και προκειμένου να είναι μέσα στο παιχνίδι.

 === Η ιμπεριαλιστική-σιωνιστική πολιτική είναι: «να διαιρούμε τον κόσμο και να τον διοικούμε». Επομένως, οτιδήποτε μας διαιρεί δεν είναι, παρά μόνο, μια επικίνδυνη κατάσταση, και πρέπει να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η διαίρεση είναι μέσα στα πλαίσια της ανύπαρκτης δημοκρατίας μας. Κατά τα άλλα προβλέπεται και από το σύνταγμα της χώρας μας. Σημασία έχει, άτομα που προτίθενται να γίνουν “υπηρέτες του λαού”  να έχουν όρεξη για δουλειά, ούτως ώστε, μέσα από συλλογικές προσπάθειες να πετύχουμε το Ελληνικό γίγνεσθαι.

 === Από την άλλη πλευρά, αφού θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας και είναι διαθέσιμοι οι αξιωματικοί μας, οι δημοσιογράφοι, επιστήμονες και απλοί άνθρωποι ακόμα, γιατί πρέπει να κάνουν (κλαδικό) κόμμα;;; Δεν είναι καλύτερα μέσα από τα κόμματα, δηλαδή μέσα από το υπάρχουν σύστημα να αναδειχθούν και να βάλουν τάξη σ’ αυτό το μπάχαλο που ζούμε;;;

 === Η σημερινή σύσταση (ίδρυση) κομμάτων σ’ όλο τον κόσμο και η ανακήρυξη της νομιμοποίησής τους, γίνεται χωρίς καμία ιδεολογία και γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν. Αφού τα συστήνουν, μετά περιμένουν οδηγίες από τις Βρυξέλλες. Το τελευταίο καιρό η Ευρώπη των λαών ξέμεινε από ιδέες, πράξεις και από χρήματα. Γι’ αυτό όλοι τους κοιτάνε πέραν από τον Ατλατικό και γι’ αυτό λέμε: «ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ» και δεν αλλάζει τίποτα πια!!!

 === Η μασονία πουθενά στον κόσμο δεν λειτούργησε αυτόνομα, αλλά πάντοτε μέσα από το σύστημα. Όπως και οι Εβραίοι δεν λειτουργούν αυτόνομα σε όποια χώρα και εάν βρίσκονται. Είναι πάντοτε ενταγμένοι στο σύστημα. Στην Χώρα μας γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με την Εβραϊκή Κοινότητα και υπάρχει με την Μουσουλμανική;;; Ακόμα και θετική να είναι η πράξη-συμβολή της Μειονότητας στο σύνολο, αρνητικά εμφανίζεται στην πλειοψηφία. Το ίδιο είναι και σ’ αυτήν την περίπτωση του κ. Καμμένου. Είναι μειονότητα μέσα στην Ελληνική Κοινωνία και δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και το ποσοστό, τουλάχιστον για την ώρα.

 === Είναι πολύ απλό το ζήτημα Κυρίες και Κύριοι. Οι Εβραίοι, παρόλο που δέχτηκαν πλήγματα στο παρελθόν σε διάφορες χώρες, σήμερα έχουν καλύτερο στάτους μέσα στη Ελληνική Κοινωνία. Όμως, το ίδιο δεν ισχύει για τους Μουσουλμάνους της Θράκης. Διότι οι Εβραίοι λειτουργούν οργανωμένα και υπάρχει η σχετική υποδομή στην κοινότητά τους, που δεν είναι παρά μόνο η παιδεία και μέσα από αυτήν αναπτύσσονται σε όλους τους τομείς.

 === Το πρόβλημά μας δεν είναι να δημιουργούμε τη γκετοποίηση και την διαίρεση, αφού έτσι κι’ αλλιώς υπάρχει σ’ αυτό το τόπο μας και αποδείχτηκε επιζήμια. Εάν μελετήσουμε την Βουλή των Ελλήνων είναι δικηγόροι, γιατροί και επαγγελματίες πολιτικοί. Μέχρι σήμερα λειτουργεί σαν να είναι χαλιφάτο και νομιμοποιημένο δεσποτάδικο (δικτατορικό) σύστημα σ’ αυτό το τόπο μας. Η βουλή δεν εκπροσωπεί (ανά επάγγελμα) το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, όπως δεν εκπροσωπούνται και οι αξιωματικοί, οι αγρότες, οι ναυτεργάτες μας, η τουριστική βιομηχανία μας, …. . Ίσως, γι’ αυτό θέλουν τελευταία όλοι τους να δημιουργήσουν την δικιά τους (κλαδική) φωνή στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Τότε, ποιος θα δουλέψει για να πληρωθούν οι καρεκλάδες;;; Όμως, θα ήταν καλύτερα η κάθε φωνή να αναδεικνύεται μέσα από το υπάρχον σύστημα και να δένει αρμονικά με τις αποφάσεις, για το καλό του τόπου, αλλιώς είναι σαν να χτυπάμε ένα βαρέλι που είναι άδειο. Μέχρι σήμερα αυτό κάναμε, γι’ αυτό βρισκόμαστε και σ’ αυτή την οδυνηρή θέση ως Χώρα.

 === Το 1974 κατά την επιστροφή του λεγόμενου εθνάρχη Καραμανλή από την Γαλλία, έρχεται από την Σουηδία ένας δημοσιογράφος, για να παρακολουθήσει τα γεγονότα. Αφού έμεινε και έζησε τα γεγονότα της μεταπολίτευσης μαζί μας, κάποια ώρα επιστρέφει στην χώρα του. Τον ρωτάνε: «Τι είδες, τι έζησες και πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα;;;» και χωρίς πολύ σκέψη απαντάει: «Στην Ελλάδα είδα και διαπίστωσα, ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν χρειάζονται κανέναν πρόεδρο, κανέναν ηγέτη και είναι όλοι ίδιοι, αλλά λειτουργούν εγωιστικά και αυτόνομα. Την ημέρα που θα το καταλάβουνε και όποτε γίνει αυτό η Ελλάδα θα είναι πάλι εκείνη του Μεγ. Αλεξάνδρου ή του Βυζαντείου»

 === Σκοπός μας πια, πρέπει να είναι να συλλέξουμε τους κατάλληλους για την κατάλληλη θέση. Αφού υπάρχουν αξιωματικοί, αγρότες, απλοί άνθρωποι, διανοούμενοι επιστήμονες, εξειδικευμένα και ελεύθερα μυαλά και τίθενται στην λαϊκή βούληση, γιατί να μην πάρουν τη θέση που τους ανήκει, ώστε να οικοδομήσουμε από την αρχή και συλλογικά αυτόν το τόπο;;; Να τελειώνει αυτό το μπάχαλο σ’αυτό το τόπο, γιατί δεν πάει άλλο!!!

 === Η χούντα δεν ξέρω για Εσάς τι έκανε, αλλά για εμάς τους Μουσουλμάνους, τα Πομακοχώρια της Ξάνθης είδαν σχολεία, απόκτησαν δρόμους και ενταχθήκαμε για πρώτη φορά στο χώρο εργασίας, πέρα από τις παραδοσιακές γεωργοκτηνοτροφικές εργασίες. Σε χρόνο μηδέν έκανε έργα και μάλιστα έργα υποδομής. Εάν δεν ήταν η χούντα, ίσως ακόμα να μην είχαμε δρόμο για το χωριό μας και ας είναι η πιο πλούσια κοινότητα της Ξάνθης. Γιατί υπάρχουν οι ιαματικές πηγές, αλλά που πάνε όλα τα έσοδα αυτά;;; Επομένως, πρέπει να υπάρχει και έλεγχος στα έσοδα μας. Διότι, εκεί που δεν υπάρχει είναι μια διαφορετική κατάσταση, αλλά και εκεί που υπάρχει δεν αλλάζει και τίποτε σήμερα.

 === Όπως φαίνεται, το κόμμα του κ. Καμμένου είναι κομμένο από τώρα, διότι αναγγέλθηκε και έγινε η ανακήρυξη του, μέσα από ένα σύστημα ηλεκτρονικό, λες και είμαστε ρομπότ οι άνθρωποι. Αυτή η διαδικασία δεν σημαίνει ότι ιδρύθηκε. Αφού, αυτό που έκανε όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε και δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερα σοβαρό. Τα κόμματα ιδρύονται στους δρόμους, στις πλατείες και με αγώνα. Όταν και όποτε ιδρυθεί υπό φυσιολογικές συνθήκες, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι δημοκρατικό και για όλους τους Έλληνες. Διότι, ο μέχρι χθες πρόεδρός του στη Ν.Δ., όταν είχε την Πολιτική Άνοιξη, εμάς δεν μας ήθελε, γιατί ήμασταν Μουσουλμάνοι. Με το αποτέλεσμα γνωστό.

Φιλικά,
Μεχμέτ Ιμάμ,
Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσούλμάνων στην Ελλάδας, «Η Φιλότητα»

[email protected]

Απάντηση