=== ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
  === Επεισόδιο εις βάρος του Ευ. Βενιζέλου
  === Επεισόδιο εις βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου συμειώθηκε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

  === Ενας ηλικιωμένος (ανάπηρος συνταξιούχος), ο οποίος βρισκόταν από το πρωί στην αίθουσα και είχε προηγουμένως αποπειραθεί να διακόψει και άλλους ομιλητές -ανάμεσα σε αυτούς και τον Γιώργο Παπανδρέου- άνοιξε μία σακούλα που κρατούσε μαζί του και εκσφενδόνισε γιαούρτια προς την πλευρά που καθόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

 === Δίπλα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης,που παρακολουθούσε τη ομιία του Πάρι Κουκουλόπουλου, καθόταν εκείνη την ώρα οι κκ. Πετσάλνικος και Καρχιμάκης που δέχθηκαν και αυτοί τα… πυρά.

 === Ο κ. Βενιζέλος που επρόκειτο να μιλήσει εκείνη την ώρα αποχώρησε για το γραφείο του ενώ μέλη του ΠΑΣΟΚ έσπευσαν να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο.

 === Η ομιλία του κ. Βενιζέλου θα ξεκινήσει με μικρή καθυστέρηση.

 === Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, λίγο αργότερα, χαρακτήριζαν το επεισόδιο “αμελητέο προερχόμενο από άτομο με προβλήματα”.

 === ΠΗΓΗ: ethnos.gr

1 Comment

  • Ο/Η Αυτόλυκος λέει:

    Κανονικά έπρεπε νά ευχαριστούν τήν τύχη τους πού ο άνθρωπος ήταν γεροντάκος καί μέ πρόβλημα. Άν ήταν κανένας δύμετρος φουσκωτός γιαούρτι θά τού πέταγε, ή θά τού είχε σκάσει κανένα μπουνίδι μές τή μούρη νά πάει τό μισό χαμένο;

Απάντηση