=== Είχα πει πολλά για το κερδοσκοπικό παιχνίδι της κατευθυνόμενης και αναξιόπιστης ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς, στο κόλπο της ψευδοσυγχώνευσης ΕΤΕ νε την Alpha Bank, δια του οποίου οι εκ των έσω γνωρίζοντες, είχαν βγάλει τα κερδοσκοπικά έντερά τους, με το ασανσέρ των τραπεζικών μετοχών. Μελετημένο το σενάριο, και το ξαναδοκίμασαν, γιατί λέει, πιέζουν και πιέζονται οι καρχαρίες των Βρυξελλών. ΤΡΙΧΑΙ ΚΑΤΣΑΡΑΙ….

  === Έγραφα 27 Αυγούστου 2011  Συγχωνεύονται Alpha Bank – Eurobank??? Και ποιος εγγυάται, ότι δεν είναι ακόμα μια παραλλαγή της κομπίνας «συγχώνευσης» ΕΤΕ-ALPHA?
  === Και ξαναέγραφα 28 Αυγούστου 2011 Πριν έναν ακριβώς χρόνο: Τραπεζο-Συγχώνευση σαν παλιό ξυνισμένο σταφύλι….

 === Και ξαναέγραψα 29 Αυγούστου 2011  ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ…

 === Και ξαναέγραψα για τον ΚΑΤΑΡαμένο βασικό μέτοχο της “νέας” μεγαλοτράπεζας 2 Οκτωβρίου 2011  Ο αρχηγός ΓκαΓκά και ο ΚΑΤΑΡαμένος επενδυτής, σε ανάλυση λαϊκής οικονομίας Μπαρμπανίκου.
  === Και ξαναέγραφα  24 Οκτωβρίου 2011  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Με τη βεβαιότητα κουρέματος του χρέους των Ελληνικών ομολόγων ανέβασαν τον τραπεζικό δείκτη κατά 9,61% τη Παρασκευή και με την ….ίδια δικαιολογία βούλιαξαν σήμερα τον ίδιο δείκτη!!!!
 === Και ξαναέγραψα 31 Ιανουαρίου 2012  Υπενθυμίζω και (ξανά) συνιστώ, να μένετε όσο πιο μακριά μπορείτε από τα τραπεζικά παντρέματα. Σίγουρα είναι μεταξύ τραβεστί.

 === ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ ΕΓΙΝΕ. Η Alpha Bank – Eurobank παντρεύτηκαν γρήγορα – γρήγορα, για να …προλάβουν να χωρίσουν ακόμα γρηγορότερα. Κάποιοι κερδοσκόπησαν αγρίως από το μεγάλο ψέμα κι’ οι περισσότεροί σας, μάλλον θα το ξέρετε πλέον. Το αμαρτωλό ζεύγος χώρισε και δεν αποκλείεται, μετά από λίγους μήνες να μάθουμε από τα σκανδαλοθηρικά, ότι κάποιος από τους δύο είχε γκόμενα τη Πειραιώς ή άλλη παρθένα νύφη. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε για αμαρτωλά τρίγωνα και τετράγωνα, κι’ ότι κάτι άλλο θα προκύψει, γιατί τόχει λένε οι παπαγάλες, ανάγκη η αγορά το διατραπεζικό σεξ και οι Βρυξέλλες.

Πριν όμως ξαναφτάσουμε σε νέες τσόντες, πρέπει να δρομολογηθούν οι γενικές συνελεύσεις, επισημοποίησης του διαζυγίου, που όπως πλέον καταλαβαίνετε όλοι σας, ήταν συμφωνημένο πριν από τον προσωρινό γάμο. Υπήρξαν λένε οι χήρες, “συνέργειες” λόγω του ξυρίσματος του χρέους…. Δεν έχω καμία αμφιβολία επί τούτου…. Και ποιος δεν συνήργησε και θα συνηργήσει το ίδιο έργο σε ρόλους εναλλάξ και τούρλα πίσω….

Τα συνήθη δημοσιεύματα είναι κατά παραγγελία των τραπεζιτών, για να παρασύρουν χαζούς. Να προσέχεται για να έχετε, ΜΑΚΡΙΑ τους…..

Του φουκαρά του τορναδόρου του αλλάξατε τα πτωχευτικά του φώτα…. Ένας εισαγγελέας ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???? Είναι για μπάτσες ο Κωστόπουλος, όταν λέει ότι τώρα διαπίστωσαν, ότι το δημόσιο χρέος επηρεάζει και φαίρνει διαζύγιο, όταν όλοι θυμόμαστε, ότι το ίδιο χρ΄΄εος και η οικονομική κρίση, τους έσπρωξε στον ….αποτυχημένο γάμο….

Απάντηση