=== Η εικόνα που βλέπετε είναι το τρισάθλιο δημοσίευμα στο ΕΘΝΟΣ.gr, που αφορά μια πρόστυχη, φασιστική, νεοναζιστική και υπερσιωνιστική πολεμική προπαγάνδα, που αποσκοπεί στη γελοιοποίηση της οικογένειας του προέδρου Άσαντ της Συρίας και στη προετοιμασία έντασης των ΝΑΤΟϊκών δολοφονικών βομβαρδισμών.

 === Αυτοί οι δολοφονικοί ΝΑΤΟϊκοί βομβαρδισμοί, είναι και η αιτία που το αίμα αθώων Σύρων ρέει άφθονο στη Συρία, για να γονατίσει στα σιωνιστικά τραπεζοπετρελαϊκά συμφέροντα.

 === Μέσα από την τρισάθλια πουστιά του ηλεκτρονικού ΕΘΝΟΥΣ του Μπόμπολα, η πληρωμένη σιωνιστική προπαγάνδα, θέλει να πείσει την Ελληνική κοινή γνώμη, ότι ο βρετανοσιωνιστικός Γκάρντιαν, ρώτησε …εκτεταμένα 10 ….ανθρώπους, για να πιστοποιήσει τη γνησιότητα 3.000 e-mails, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, από τον πρόεδρο Άσαντ και τη γυναίκας του.

 === Ενώ ο Εβραίος Σαρκοζί της Γαλλίας, έχει επιβάλει από τους πρώτους γενικό εμπορικό αποκλεισμό στη Συρία του προέδρου Άσαντ, τα πρακτόρια του Μπόμπολα,  “βλέπουν” την οικογένεια Άσαντ, να διασκεδάζει με ….ipod, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρά για …κεριά και για να κατεβάσει ….τραγούδια. Για να μας δείξουν δε τα Μπομπόλια και τα μομόλια, πόσο κακός και ανεύθυνος τρομοκράτης είναι ο Άσαντ, ανακάλυψαν και συμβουλές από το Ιράν με άϊποντ…. Χάθηκαν ρε τα έρικσον??? Οι μοτορόλες και τα ελτζί??? Τόσα και τόσα έχει η αγορά, χωρίς ipod, τα e-mails θα έμεναν αταξίδευτα??? Πολύ στοχευμένη η εξειδίκευση του μέσου αποστολή της κυπατζίδικης μαλακίας σας.

Ενώ οι βομβαρδισμοί των ΝΑΤΟϊκών και των μισθωμένων δολοφόνων-εισβολέων συνεχίζονταν, το αίμα των αθώων Σύρων και υποστηρικτών του Προέδρου Άσαντ, συνέχιζε να ρέει άφθονο. Επειδή ο Μπόμπολας μας λέει ότι ο βρετανοσιωνιστικός Γκάρντιαν δεν κατάφερε να πιστοποιήσει τη γνησιότητα της σιωνιστικής πολεμικής προπαγάνδας, εμείς βγήκαμε στους δρόμους, αναζητήσαμε και βρήκαμε τους 10 ….εκτεταμένους ανθρώπους που είχε βρει κι’ ο Γκάρντιαν ο Μπομπολένιος. Αυτοί οι μπομπολένιοι μας ορκίστηκαν ότι τα τα κλεμμένα e-mails, ήσαν Ελληνοσιωνιστικής κατασκευής και προελεύσεως, το δε περιεχόμενό τους, δεν είχε σχέση τινά με ακριβά παριζιάνικα κεριά, ούτε με Γαλλικά ερωτικά τραγούδια. Τα e-mails μιλούσαν φωναχτά από Κωλονάκι μεριά, για τις αυξημένες ανάγκες σε δαντελωτές κιλότες, κάποιων εκδιδόμενων κυριών, στο Πασά Λιμάνι. Επειδή δε, όπως και τα εγγλέζικα e-mails, δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν καθέκαστον αλλά μόνο χοντρική, ούτως και οι εκδιδόμενες, μόνο με παρτούζα μπορούσαν να πιστοποιηθούν ως αποτέτοιες. Στην απομόνωση ήσαν όλαι μωραί και παρθέναι….

Επειδή τα e-mails ήσαν ιδιαιτέρως συνθηματικά, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, οι καταζητούμενες από τον Γκάρντιαν του Μπόμπολα κιλότες, ήσαν όλες προϊόν αιτήματος του Εχούντ Μπάρακ. Ακόμα το διασταυρώνω αυτό, αλλά με τη μέθοδο χιντρικής πώλησης αφορολόγητων συκοφαντικών πληροφοριών του Γκάρντιαν, να εκλάβετε και τις δύο εκδοχές ως αναληθείς και να τις απιστέψετε…

Το τρισάθλιο δημοσίευμα είναι >>>> ΕΔΩ


Απάντηση