=== “Ξήλωσε 100 άτομα η Διαμαντοπούλου από την “αμαρτωλή” Διεύθυνση Επενδύσεων του Υπ. Ανάπτυξης” λέει η κατευθυνόμενη προπαγάνδα της νεοφασίστριας Διαμαντοπούλου.

 === Είναι έτσι??? Λες??? Μήπως την αδικώ???

 === Η μέχρι χθες ηγητόρισσα του κλουβιού με τις κλούβιες του υπουργείου παραπαιδείας, έχει γευθεί εξουσίες κι’ εξουσίες. Η Διαμαντοπούλου, “διαόλου κάλτσα” από τα πλέον απαίσια κολητάρια του πολιτικού απατεώνα Σημίτη, έχει ξαναπεράσει από το άντρο της διαφθοράς. ΥΠΗΡΞΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, από το 1996 έως και το 1999. Φημιζόταν τότε το συγκεκριμένο υπουργείο, για την παρθενία του??? ΟΧΙ βέβαια. Το ίδιο μπορδέλο ήταν και τότε.

 === Η Διαμαντοπούλου έφτασε στη κορύφωση και του πολιτικού οργασμού της, ίσα που πάτησε το ακροδεξιό ποδάρι της στο παλιό της λιμέρι και αμέσως “ανακάλυψε” τη φωλιά των λαδωμένων??? ΟΧΙ βέβαια. Μιλάμε για καταγγελία του ….2005, κατά δύο συγκεκριμένων διεφθαρμένων υπαλλήλων. Το κράτος Καραμανλή-Παπαθανασίου, το κράτος Σημίτη-Διαμαντοπούλου, που είναι το ίδιο και το αυτό με το διεφθαρμένο καθεστώς Παπανδρέου-Βενιζέλου-Παπαδήμου, χρειάστηκε επτά (7) χρόνια για να “δείξει” δύο υπαλλήλους που τα τσέπωναν και μισό λεπτό, για να ….ανακοινώσει την εικονική “επανασύσταση” της υποτιθέμενης διεφθαρμένης διεύθυνσης του υπουργείου της Διαμαντοπούλου. ΝΑΙ, η διαμαντοπούλου, σαν καθαρόαιμο φασιστοειδές, ΠΡΩΤΑ προκύρηξε (σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα) τις θέσεις ΕΠΑΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ της ….υπό κατάργηση διεύθυνσης επενδύσεων, ΜΕΤΑ απολύει το σύμπαν αυτής της διεύθυνσης επενδύσεων και ΕΝ ΤΕΛΕΙ ….ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, για να δικαιολογήσει εκ των υστέρων τις ….απομακρύνσεις. Για τέτοιες ικανότητες μιλάμε. ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ — Κάβουρας η Διαμαντοπούλου για τις ανάγκες της προεκλογικής τηλεθέασης.

Τι άλλο έπραξε η πολιτική παράνοια???? ΕΝΩ η κυρία ήταν ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, όπως προανέφερα, από το 1996 μέχρι και το 1999, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, τώρα, με αφορμή της αποκάλυψης των δύο διεφθαρμένων υπαλλήλων, ζήτησε από τις διωκτικές αρχές (εισαγγελείς ποινικών και οικονομικών εγκλημάτων), να ερευνήσουν μόνο από το 2005 και εντεύθεν!!!

Γιατί???? Ο πριν το 2005 χρόνος, ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ έχει παραγραφεί???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Επομένως, γιατί να μην υποθέσουμε, ότι η νυν κυρία του υπουργείου ανάπτυξης, προσπαθεί να αυτοπροστατευθεί, από τυχόν δικές της πολιτικές ευθύνες????

 === **** Τύπος της Κυριακής»   24-5-1998:    ….μίζες 10% και λαδώματα στην Yπηρεσία Iδιωτικών Eπενδύσεων **** ===

Τελειώνω με τα γκεσταμπήτικα προσόντα Διαμαντοπούλου, με την θητεία της, για την αποδόμηση της Ελληνικής παιδείας. Η κυρία θήτευσε εκεί, από 7 Οκτωβρίου 2009, έως και 7 Μαρτίου 2012. Δύο και ήμιση χρόνια, ήταν πολιτική προϊσταμένη των καθηγητών κλπ μελών ΔΕΠ μεγαλογιατρών. Τόσο διάστημα της αρκούσε για να διαλύσει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης…. Το ίδιο διάστημα δεν έπιασε τίποτε το τεράστιο φασιστικό αυτί της, για τη συμμετοχή πανεπιστημιακών μεγαλογιατρών σε σκάνδαλα (φακελάκια και σύλλογοι παραμάγαζα)???
Αν είναι κωφή, πήγε να θεραπεύσει τη κωφολαλία της???
Αν άκουσε τη έκανε???? ΤΙΠΟΤΑ… Κουλή ήταν και με το που πήγε ΞΑΝΑ στο υπ-ανάπτυξής της, ανέκτησε τα χειροπόδαρά της????

Εκλογές έρχονται… Εμπρός Άννα… Βήμα τραχύ… Ψήφους να ξανακλέψετε, με παρθενορραφή!!!

Απάντηση