=== Πολλοί, κυρίως πρώην θύματα των παρθενορραμένων του ψευδοΠΑΣΟΚ, αναρωτιούνται τι να κάμουν για να αποφύγουν τη δυστυχία εξαναγκασμού σε παρακολούθηση, ενός ακόμα μαζικού αυνανισμού της πράσινης λαχανίδας.

 === Όχι πως είναι πατρίδα μου και εσωτερικό μου καύχημα, αλλά η βορειοκεντρική Εύβοια η πέριξ της Δίρφυος, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη καταπληκτική νατούρα. Και για κατούρα κάνει στο καταφυσικό της περιβάλλον.

 === Μη διστάζεις. Βγάλε τον φυσιολάτρη που κρύβεις μέσα σου για να μη στον κλέψει ο ληστής, νέος χοντρός αρχηγός του ψευδοΠΑΣΟΚ, μάζεψε φίλους και απελεύθερους από κομματοσκυλισμό συγγενείς κι’ όλους τους αναρχικούς της γειτονιάς σου (γιατί στο σύνταγμα μόνο μπάτσους της ομάδας ζήτα θα βρεις) και να εκδρομεύσετε στη Δίρφυ Ευβοίας, να γνωρίσετε το φαράγγι του Στροπωνιάτη. Μπορείς ελεύθερα να εξοπλίσεις το σακίδιό σου με τις ρετσίνες σου, τα κεφτεδάκια σου, τα σαρμαδάκια σου αν είσαι νηστίσιμος και κάθε τι για τον πρόσκαιρο αναζωογονισμό σου. Λαμπίκο θα γίνει το νιονιό σου, απαλλαγμένο από όλα τα χημικά κλπ πρόσθετα της καταπίεσης και του υπνωτισμού σου.

 === Τώρα, και τίποτα να μη πάρεις μαζί σου, στη πλατεία Στροπώνων θα βρεις τα αναγκαία για την επιβίωσή σου. Βιάγκρα δεν θα χρειαστείς, ούτε σε στεραιά μορφή ούτε σε σιρόπι. Απλά θα κάνεις εκκίνηση από ψηλά, από το καταφύγιο που είναι στη ράχη της Δίρφυος, γιατί αφού ρουφήξεις τα οξυγόνα σου, η κατηφόρα θα είναι πάντα πιο εύκολη. Είδες ο Τζέφρι…. Εκεί τον παρέσυρα και δε λέει να σταματήσει. Έτσι και φτάσει στη θάλασσα της Χιλιαδούς, πάει…. Γλυτώνουμε διά παντός, διότι εκεί να νερά είναι κατ’ ευθείαν άπατα, και δεν του έκανα ενημέρωση εξεπίτηδες, μπας και καταφέρει και πνιγεί για να μας σώσει οριστικά. Εσύ όμως είσαι κολητός και σου συστήνω να προσέχεις και να φυλάγεσαι. Τα νερά εκεί είναι βαθιά και άγρια.

 === Το ηθικό δίδαγμα, εσύ κι’ η παρέα σου, θα το βγάλετε μόνοι σας στο πι και φι. Αφού κάνετε τις τσάρκες σας στα έλατα, στις καρυδιές, τις βισινιές και στις ρεματιές με τα ατέλειωτα πλατάνια, στην ανάπαυση, με το πρώτο πιοτί, θα αισθανθείς την ανάγκη να βρεις τους χοντρούς αντιπροέδρους και να τους εκδορεύσεις με τη μια και δια παντός. Εκεί θα απαριθμίσετε αυθορμήτως, όλα σας τα δικαιώματα και θα χρειαστείτε και δεύτερο μπλοκάκι. Να έχετε μαζί μολύβι φάμπερ, μη τυχόν πάθει έμφραγμα το μπικ και κολήσει το μελάνι. Τα πάντα ρεφενέ και η τράκα στο πυρ το εξώτερον. Μόνο έτσι έχουν μέλλον και διάρκεια οι φυσιολατρικές εκδρομεύσεις.

 === Οι εικόνες μπορεί να είναι από εκδρομή οικοκυρών, αλλά στο τι μετεξελίχθηκαν στο μετά τους και στην ύστερη νιότη τους, ένας Θεός ξέρει. Εγώ και να ήξερα, δεν θα τολμούσα να το αποκαλύψω, διότι θα  κινδύνευα πιότερα κι’ απ’ τον δειλό Καραμανλή, τον υπηρετικό της ευρωζώνης και του βούρδουλά μας.

 === Είναι ένας πολύ σωστός τρόπος, να ξαναβρείς τους δίπλα σου, παρά να πειραματίζεσαι με τον κάθε μαλάκα αρχηγό της πλατείας συντάγματος και της αρωστημένης φαντασίας του, φίλο του Παπουτσή και του Χρυσοχοϊδη. Κάπως έτσι θα γίνει η αρχή, γιατί στη Ράχη και στις χαράδρες της Δίρφυος, δεν ευδοκιμούν ρουφιάνοι, ούτε φυτρώνουν κάμερες. Αρκεί να μη κάνεις τη παπαριά και κουβαλήσεις μαζί σου κανέναν Τρεμόπουλο της πλαστικής οικολογίας.


Απάντηση