=== Στις 22-1-2012 “Το Μώλυ” πρόλαβε και πήρε φωτογραφία και κείμενο από το fimotro, πριν το τελευταίο κατεβάση την ανάρτησή του «ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ Ο ΤΕΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; — ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO»

 === Ο τίτλος του θέματος στο Μώλυ είναι fimotro & Ντάσκας («ράδιο9″- Κοντομηνάς): «Ο Τέλλογλου είναι ο δημοσιογράφος και ο Σάλλας ο τραπεζίτης» και συνεχίζει:

 === Όταν δεν υπάρχει ορθή και δεοντολογική ενημέρωση ούτε καν από τον Άρειο Πάγο (!), τότε, ό,τι θέλει ο καθένας λέει, ό,τι συμβόλαια τον πληρώνουν εκτελεί και όποια συμφέροντα γουστάρει προωθεί. Και νανουρίζουν όλες μαζί οι εξουσίες, Δικαστική, Νομοθετική, Εκτελεστική και έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, τον λαό… Να κοιμάται, για να τον κλέβουν… Ψιτ! μάγκες, παραέχει κοιμηθεί ο γίγαντας και, όπου να’ναι ξυπνάει…

=== Οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης μεταξύ άλλων έκαναν αναφορά στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου. Οι πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αλλά και οι έντονη φημολογία κάνουν λόγο για τον γνωστό δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου. 

=== Ο Τέλογλου -πάντα κατά τους εισαγγελείς- τους είχε επισκεφθεί προκειμένου να τους  ενημερώσει για την δυσαρέσκεια του τραπεζίτη  της ΠΕΡΑΙΩΣ Σάλα σχετικά με υπόθεση την οποία οι δυο δικαστικοί λειτουργοί διερευνούσαν. Μάλιστα ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε στην ίδια συνάντηση ότι τα τηλέφωνα των εισαγγελέων ήταν υπό παρακολούθηση! Αυτό έχει ερμηνευτεί ως ενημέρωση. Και το ερώτημα είναι απλό: Είναι δουλειά του δημοσιογράφου να ενημερώνει ποιο τηλέφωνο παρακολουθείται και πιο όχι;

=== Ωστόσο αυτά όλα είναι σε επίπεδο φημολογίας και πληροφόρησης μέσω των δημοσιογράφων του δικαστικού ρεπορτάζ.  Σημειώνουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν υιοθετούμε απολύτως τίποτα από όλα αυτά. Απλώς μεταδίδουμε ως οφείλουμε την πληροφορία. Ωστόσο θέλουμε να επισημάνουμε οτι επειδή δεν θα πρέπει να υπάρχουν σκιές και παραπληροφόρηση θα ήταν καλό επισήμως να υπάρξει επίσημη  ανακοίνωση εκ μέρους της εισαγγελείς ώστε να διευκρινιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Fimotro  στις 13:05 

(: Η ανάρτηση κατέβηκε, αφού, πρώτα, έκανε τη δουλειά της. Χα, χα, χα -> ΦΤΟΥ!)

Απάντηση