=== Το ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

  === ΣΧΕΤΙΚΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άνοιξαν ξαφνικά και αιφνιδίως στις 5.45′μ.μ., στη κεντρική πλατεία Κηφισιάς, οι πύλες του Jeffrey School…

 === Ο αγιασμός αναβλήθηκε για μια βδομάδα, διότι ο γενναίος Σαμαράς-Μπενάκης καθυστέρησε τη πτήση του ραβίνου και του μεγάλου δασκάλου της στοάς, της τράπεζας Άπω Ανατολής. Πάντως το μάθημα εξελίχθηκε κανονικά και στην αίθουσα, χοροστάτησε ο διάσημη καθηγήτρια σεξολογίας Cok Cola-Xecola.

  === Όχι…. Ποδιές, εσώβρακα και καλτσόν ελίνα δεν επιτρέπονται, ούτε στους μαθητές, ούτε στο καθηγητικό προσωπικό.   Προφυλακτικά, μόνο στη μαύρη αγορά της κεντρώας αφρικής μπορεί να βρει και να προμηθευτεί χοντρική ο πας ενδιαφερόμενος

 === Πάντως σας το λέω. Όπως μετέδωσαν όλα τα μεγάλα σιωνοκρατούμενα ΜΜΕ, προχθές το απόγευμα, στη Γκράντε Μπριτάνια, μια καθηγήτρια ψόφησε στα 30 της από υπαρβάλοντα αυνανισμό. Το εργαλείο είχε ντούρασελ μακράς πνοής, ο δε υπολογιστής έπαιζε την τσόντα σε όγδοη επανάληψη.

  === Οπότε ενθάδε, θα πρέπει να υπομονεύσουμε και να δούμε τι τάσεις αυνανισμού θα επικρατήσουν. Το βέβαιο είναι, ότι είναι πολύ ενωρίς για να ομιλούμε για το τι εγκυμοσύνες θα διαμορφώσουν το προσεχές εκλογικό αποτέλεσμα. Όλα παίζονται….

 === Να μη παραλείψουμε να πούμε και να υπερτονίσουμε, ότι ο Καρχιμάκης δεν προλαβαίνει να συμαζεύει συγχαρητήρια τηλεγραφήματα των ξένων (τι ξένων, τώρα, όλοι της ίδιας και της αυτής εθνοτικής λίγκας είναι), για λογαριασμό του παμμεγίστου Τζέφρεως.

Απάντηση