=== …Οι παραγωγοί κινηματογραφικών σκουπιδιών, διοικούντες, παροικούντες και μη, να βρουν τα κότσια και να βγάζουν τα μάτια τους, αντί να προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν, για να μη λερώσουν τα …λερωμένα τους. Έχω ικανοποιητικό αρχείο.

 === Εκεί, μέσα στο “Ελληνικό” Κέντρο Κινηματογράφου, σίγουρα γίνεται του Γερουλάνου το κάγκελο. Επίσης, σίγουρο είναι, ότι εκεί, ο αδίστακτος Γερουλάνος και συγγενής του Σαμαρά-Μπενάκη, κάποιους ευνοεί χρηματοπιστωτικώς και τους περισσότερους τους παραμελεί, γιατί έχει κι’ άλλους να  ευεργετήσει.
=== Επίσης βέβαιο είναι, ότι όσο κρατά η χρηματοπιστωτική εύνοια και επιχορήγηση και ρευστός υπαρξισμός, ο χρηματοπιστοδοτούμενος μιλιά και άχνα και καρφί δεν του καίγεται, για το τι πείνα πέφτει τριγύρω του. Ο εισπράκτωρ, τους πάντες γύρω του, όσο εισπράττει την υπουργική μέριμνα, τους νηστικούς τους βλέπει χορτασμένους. Έτσι και κλείσει η κάνουλα και κενωθεί η σέσουλα, τότε βλέπει όλες τις αδικίες και κυρίως αυτές που αφορούν τη τσέπη του.
=== Έτσι, αρχίσουν τα παρατράγουδα.
=== Αλλά δεν φτάνει, ούτε αρκεί, να κάνουν μια διαμαρτυρία για τα κακώς κείμενα, τα συνδεδεμένα με τη τσέπη τους. Οι παραγωγοί πολιτισμικών σκουπιδιών, ονειρεύονται να εμπλέξουν όλο τον διαδικτυακό ιστό, στην υπηρεσία της κερδοσκοπίας τους και χρησιμοποιούν την επωνυμία, μόνο για όσους θέλουν να καθαρίσουν για να γίνουν ξανά αυτοί οι επιδοτούμενοι, Έτσι, μας δίνουν απλόχερα ονοματεπώνυμα εχθρών τους, για να τους ξεφωνίσουμε εμείς στις “ανόητες” σελίδες μας, και αυτοί, μαγκιά. Αυτοί κρατάνε την ανωνυμία τους, μάλλον για να μη λερωθεί το ονοματάκι τους στις ρυπαρές σελίδες μας, και σιγουρότατα, για να αποφύγουν περιπέτειες.
=== Αυτοί οι τρισάθλιοι κοπρίτες (είναι 6η ή 7η φορά που με ενοχλούν με τις τρισάθλιες απαιτήσεις τους), για να μας ξεγελάσουν με εικονική υπόσταση, χρησιμοποιούν ψευδώνυμα με ποικιλία, τα οποία εύκολα αποδεικνύονται ανύπαρκτα. Προς αυτά τα ρεμάλια απευθύνομαι, και τους λέω:
=== Ίσα… Ίσα κοπρίτες μη σας ξηγηθώ μελιγκίτικα, γαμώ τον Ανανία μου…. Ίσα λέρες. Να βγάλετε τα μάτια σας αναμεταξύ σας και μετά στείλτε μας το αποτέλεσμα να το τιμήσουμε δεόντως…..
=== Σιχτίρρρρρρρρρρρρ ‘πό ‘κεί…..

Απάντηση