ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

================

Μεγάλο μυστήριο με τη φαιομπέζ στολή του φασιστοειδούς της ψευδοαριστεράς Αλαβάνου.
Ο ένας από τους πλουσιότερους κατοίκους της χώρας, απ’ αυτούς που δεν δούλεψαν ποτέ για να δικαιολογήσουν τα πλούτη τους, ακριβώς μια βδομάδα μετά το γιαουρτοφάγωμα στη πλατέα του Αγίου Παντελεήμονα, κατάφερε να επανακάμψει τη λερωμένη στολή του ραγδαία και να βγει ξανά στον βρόμικο αγώνα του, για να κόψει ψήφους από τους αντιπάλους των ανδρείκελων της συμμορίας του Τζέφρι!!!!!
ΝΑΙ και ματά ΝΑΙ…. και το μυστήριο παραμένει!!!!!!! Τι έχει συμβεί??????
‘Εγλυψαν τα γιαούρτια δια γλώσσης και δια ζώσης?????
Επτώχευσεν λόγω μοδός τροϊκανής και δεν διαθέτει 5 τάλαρα για νεαρό πανταλόνι, πουκάμισο και φαιομπέζ μπουφάν?????
Περιλαμβάνει η ύφανση των γιαουρτωμένων ίνα μεταξωτή που καθιστά τα αλαβανοενδύματα ημιπολύτιμα?????
Είχε κάνει τάμα ο άθεος Εβραίος στον Άγιο Παντελεήμονα, να αξιωθεί να επαναφέρει παντελόνι και μπουφάν μετά υποκαμίσου, στη προ τροϊκανή πολιτική κατάσταση, άλλως θα διέκοπτε την εκστρατεία, με κίνδυνο να μη τον χαρούν διοδίτες και διόδια, κατά το πόσο μαλάκας και φασίστας είναι?????
Καθυστέρησε η στέγνωση της μπουγάδας των άπλυτών του, λόγω των εκτεταμένων βροχών και λόγω πτώχευσης εγκεφάλου, δεν είχε παράδες σπάταλες δια αγορά στεγνωτηρίου?????
Αντάλλαξε το γιαούρτι στα καρφούρ με νέα ενδύματα ιδίου χρωματισμού και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν μια βδομάδα?????
Όσο κι αν τον σκεφτόμαστε τον πολιτικό κόπανο, τα ερωτηματικά αβγατεύουν και λύση δεν φαίνεται επί των οριζόντων του ψεύδους….. Σημασία έχει, ότι τα πλυμένα άπλυτα, χρειάστηκαν μόνο μια βδομάδα, για να σκεφτούν και να υλοποιήσουν τη νέα ηρωική επανεμφάνιση με διοδική σοφία υποκρισίας. Καινούριο ή πλυμένο τ’ άπλυτο (συμβολική η σημασία) καμαρώστε το παντελόνομπουφάν, γιατί παρά λίγο να το στερηθούμε δια παντός!!!!!!

Κάθε γνώμη για αυτόν ή άλλον γρίφο, δεκτή με κάθε μέσον……..

Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Απάντηση