=== Έμφραγμα πάνω στη 4η μακαρονάδα κόντεψε να πάθει ο αρχηγός Καμμένος ανεξάρτητος, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν κατά την πρώτη του με τους υποψήφιους Α’+Β’ Αθήνας, Α’+Β’ Πειραιά, Περιφέρειας Αττικής και Κυκλάδων, όταν πληροφορήθηκε ότι ο υποψήφιος Χαλκίδας κ. Αντωνίου, υπέβαλε ένσταση στον Άγριο Τράγο, εναντίον διαχυτικής κοκκινομάλλας, διότι έκανε στενότατο μαρκάρισμα σε υποψήφιο βαψομαλλιά και επειδή φορούσε μίνι φούστα, για να παρακάμψει τα προβλεπόμενα από τον οργανισμό του κόμματος θέσφατα, για επιλογή με προκαθορισμένη λοταρία.

 === Τώρα θα μου πείτε, τι δουλειά έχει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ΑΝ.ΕΛ., ένας υποψήφιος της Χαλκίδας με μίαν διαχυτική Αττικοκυκλαδίτισσα…. Οι κατάσκοποί μου και τσουτσουνέροι μου, διάβασαν τη τηλεκάρτα του Δημήτρη και διαπίστωσαν, ότι είχε επικοινωνία με τον Τέρενς Κουϊκ, από τον οποίο ζητούσε να μεσολαβήσει στον Πάνο Καμμένο, για να του αναθέσει την Αντιπροεδρία, ώστε να προελέγχει όσες μινιφορούσες θα τολμούσαν να υποψηφιοποιηθούν.

 === Ο αρχηγός Πάνος, πάνω που είχε κομπλάρει ο σκληρός του δίσκος, ζήτησε να του φέρουν 3 σούβλες κοκορέτσι και 6 κοντοσούβλια, άλλως δεν ήταν διατεθημένος να κάνει διάλογο. Η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται μερικώς, όταν η νεαρά κοκκινομαλλού, προσφέρθηκε να αποσύρει παντελώς τη μίνι φούστα της από τον διαγωνισμό. Δεν έγινε γνωστή η τελευταία λέξη του κ. Αντωνίου, για το αν επιμένει να παραπέμψει τη κοκκινομάλλα στη βουλή για εξεταστική επιτροπή της φούστας και του στενού μαρκαρίσματος.

Η νεαρή ξανθιά δίπλα στον αρχηγό καμμένο, είναι η ανανεωτική αριστερά του και κατ’ άλλους, η κυρία που έφερε προ ολίγου ντιλίβερι, τα κοκορέτσια και τα κοντοσούβλια του προέδρου, ο οποίος για να την ευχαριστήσει από ευγένεια, την συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και για τα επόμενα κοκορέτσια.

Απάντηση