Πριν 12-14 χρόνια περίπου, όταν το σκάνδαλο σε βάρος των μικροεπενδυτών του χρηματιστηρίου ήταν στη κορύφωσή του ως προς την εφαρμογή της σατανικής γενικής χρηματιστηριακής πυραμίδας-απάτης, έγιναν και κομπίνες για να ξεγελαστούν οι αποταμιευτές και από εταιρείες εκτός χρηματιστηριακού ταμπλό.
Μια από αυτές, ήταν και η μεσαίου μεγέθους ασφαλιστική εταιρεία “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ” η οποία καλούσε τα στελέχη της και όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες της, να συμμετάσχουν σε κατά προτίμηση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και γνωστοποίησε και το master-plan των αναπτυξιακών στόχων της.
Ένα από τα πιστηκά δελεάσματα της εποχής, ήταν και η είσοδος της φιλόδοξης εταιρείας του Μελά Γιαννιώτη (ένθετη φωτό), στο χρηματιστήριο, από όπου όλοι οι μικροεπενδυτές, προσδοκούσαν σε κέρδη υπεραξίας, όπως διατυμπάνιζε ο ιδιοκτήτης της “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ”.
Εδώ πάνω, Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, είμαστε εύκολα τοπικιστικά ευσυγκίνητοι, και θέλουμε να προκόψει αυτός ο τόπος και θέλουμε να συμμετάσχουμε όλοι στη προκοπή του τόπου.
Ένας από τους ρισκάροντες αυτή τη πίστη ήμουν και ο υπογράφων επωνύμως και χωρίς να φαντάζεστε τίποτα το συγκλονιστικό, έβαλα λίγες οικονομίες στερήσεων, και αγόρασα μετοχές της εταιρείας του Μελά Γιαννιώτη.
Η “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ”, το έπαιξε από γελοία αναβολή σε αναβολή και ενώ είχε ανακοινώσει και Τράπεζες-Αναδόχους για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, αυτό ποτέ δεν έγινε και μετά από 4 χρόνια σταμάτησε οποιαδήποτε αναφορά, γιατί προφανώς ο υπερέξυπνος Μελάς Γιαννιώτης, είχε βρει σημαντική γελάδα να αρμέγει, αφού είχε μαντρώσει με πολυδιασπορά χιλιάδες μικρομετόχους, που αντιστοιχούν περίπου στο 50% του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ η οικογένεια του και 5-6 έμπιστα μεγαλοστελέχη του, με το υπόλοιπο 50%, έλεγχαν το 100% της “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ”. Έτσι οι μάγκες του ιδιοκτησιακού-οικογενειακού 50%, διενεργούν κατά μέσο όρο, κάθε 2 χρόνια τρελές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με διάφορες προφάσεις, ενώ οι επενδυτές, ΟΧΙ μόνο ποτέ δεν πέτυχαν μερισματική ή κεφαλαιακή απόσβεση της επένδυσής τους, αλλά τουναντίον, χρυσοπληρώνουν τις υπέρογκες αυξήσεις κεφαλαίου χωρίς μερισματικό αντίκρισμα.
Υπάρχει θρασύτητα, που μόνο στην Ελληνική αγορά τη συναντάς και εδώ είναι η τεράστια διαφορά του κομπογιαννίτη “Έλληνα” επιχειρηματία, με τον Αμερικανό, τον Γερμανό ή τον Γιαπωνέζο.
Δεν προλάβαινε να στεγνώσει η μια αύξηση με καταβολή μετρητών και αμέσως ξεκινούσε η επόμενη. Ενδιάμεσα, για να ξεγελιούνται τα κορόϊδα, η εταιρεία έδινε μερικές δωρεών μετοχές με εντελώς ανύπαρκτη απόδοση.
Αφού εμπέδωσα το πάθημα-μάθημα, πριν 3-4 χρόνια απλώς αγνόησα τη πρόσκληση κοροϊδία του Μελά Γιαννιώτη, που θυμάται σε προσωπικό επίπεδο “όλους” τους αφελείς μικρομετόχους, πάντα και μόνο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά.
Πέρυσι βγήκα από τα ρούχα μου και του απάντησα επίσης σε προσωπικό επίπεδο, λέγοντάς του ειρωνικά, ότι του χαρίζω τα δικαιώματά μου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ”. Έτσι ώστε ως μοναδικός αφεντικός, να έχει την ευχέρεια κινήσεων με ευρεία πλειοψηφία, αλλά και για να πάρει τη θέση του μαλάκα ως μαλάκας. Τουλάχιστον από μένα δεν πρόκειται να ξαναπάρει τσάμπα χρήμα στον αιώνα τον άπαντα.
Προ 20ημέρου περίπου, μου ήρθε ξανά ειδοποιητήριο, μη ξεχάσω να συμμετάσχω σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με ακριβά μετρητά για μένα και ξανά τσάμπα χρήμα χωρίς συνέπειες για τον υπερέξυπνο Μελά Γιαννιώτη.
Λοιπόν μαλάκα, επειδή η τσέπη μου έχει αυτόματο φρένο με ηχητικά προειδοποιητικά μηνύματα, και επειδή ο εμπαιγμός σου κατά του προσώπου μου γίνεται επίσης με δημόσια ψεύδη, σε καταγγέλλω ως αναξιόπιστο και επειδή σε λυπάμαι μη μου πάθεις πτώχευση, σου ξαναχαρίζω τα δικαιώματα και της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ώστε δικαιολογημένα να επωφεληθείς επαξίως στα υπαρκτά αλλά απόκρυφα σε μένα κέρδη σου.

Η στρόφιγγα τσάμπα χρηματοδότησης του Μελά Γιαννιώτη, της παρεούλας του και της “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ”, από τον ΜπαρμπαΝίκο Αρβανίτη, έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα, εδώ και 3 χρόνια.
Ειδάλως, ας με ευγμωμονείς που σε κάνω πιο πλούσιο τόσο …..εύκολα!!!!!!!
Σε μένα πάντως οι μετοχές της εταιρείας σου, έχουν την αξία κουρελόχαρτου…..

7 Comments

 • Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΖΑΣ λέει:

  Πριν από αρκετά χρόνια ,περίπου το 1999, μου σύστησε ένα φίλος να αγοράσω μετοχές της εταιρείας αυτής . Η δήλωσή του ότι ήταν εντελώς απόρρητη η πληροφόρηση ,μεσα από την εταιρεία , ότι μεταξύ των στενών φίλων θέλει να δώσει τις μετοχές, και πρόκειται σύντομα να εισαχθεί στο χρηματιστήριο. Μεσα σε λίγο χρονικό διάστημα από την εσαγωγή , ανεβάσει στο 4πλάσιο τη μετοχή και στη συνέχεια θα κάνει αύξηση κεφαλαίου με δωραιά μετοχές στους ήδη μετόχους μία στη μία .πιστηκα δι΄ποτι Η κατάθεση δεν των χρημμάτων ‘επρεπε να γίνει μέχρι την 12.00 της επομένης , στην ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ,για να προφθάσουμε . ΠΊΣΤΚΊΣΤΗΚΑ ΔΕ ΔΙΌΤΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΕ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΌ ΠΡΌΣΩΠΟ . ΈΤΣΙ ΚΑΤΈΘΕΣΑ 2.000.000 ΔΡΑΧΜΈς ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΌΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ . ΗΤΑΝ . ΟΠΩς ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΜΕ ΠΕΙΘΩ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ . ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ λεπτομεριες στη διάθεση κάθε εξαπατημένου κατά τα ανωτέρω μικροεπενδυτή. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ . .

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΝΑΙ, κάπως έτσι έγινε και κάπωε έτσι τη πάτησα κι΄ εγώ. Ο Γιαννιώτης χρησιμοποίησε εργαζόμενους και ασφαλιστές της εταιρείας του για να προσελκύσει αγοραστές πέραν των υπαλλήλων του. Και σε μένα είχαν πει, ότι είχα περιθώριο μιας μέρας για να καταθέσω τα χρήματα.

 • Ο/Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

  Έχουν ξεκινήσει κάποιες ενέργειες – διαδικασίες με σκοπό να βρούμε αρκετοί επενδυτές – μέτοχοι που αισθανόμαστε ότι μας έχουν κοροϊδέψει συγκεκριμένα άτομα από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ. Αν νομίζεις ότι μπορείς να βοηθήσεις και δεν είσαι βαλτός για να αποπροσανατολίζεις βοήθησε μας και επικοινώνησε μαζί μας για ποιο δυναμικές ενέργειες.
  Συγγνώμη για την μομφή αλλά αυτή την εταιρεία την έχουμε ικανή για όλα.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

   Νομίζω ότι τόσο στην αρχική μου ανάρτηση, όσο και στην απάντησή μου, ήμουν σαφέστατος. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ούτε θετικά, ούτε αρνητικά και δεν πρόκειται να ξανασυμμετάσχω σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Ανακοίνωσα τότε αυτή μου τη πρόθεση, μήπως και αποτρέψω κι’ άλλους, για να μη συνεχίσουμε τουλάχιστον να τη πατάμε διαρκώς.
   Το μόνο που μπορώ να προσθέσω, είναι, ότι είμαι άτομο με αναπηρία 86% και δεν μπορώ να κάνω τα τρεξήματα που φαντάζεται ο καθένας. Δεν ζήτησα από κανέναν τίποτα σε αυτό το θέμα ποτέ, ούτε προσφέρθηκα ούτε θα προσφερθώ για οτιδήποτε. Ξαναλέω, αποτύπωσα τη προσωπική μου εμπειρία με αυτή την εταιρεία και τέρμα.
   Έχασα περίπου 2.800€ και δεν σκοπεύω να χάσω άλλα τόσα.
   Είμαι σαφής???????

  • Ο/Η ΚΕΖΑΣ ΑΝ , ΓΕΩΡΓΙΟΣ λέει:

   Ο,ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΕΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ .

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

  Ο Ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα είναι σκληρός και απόλυτα κερδοσκοπικός. Πάντα αυτός που ελέγχει το 50% +1 των μετοχών έχει το πάνω χέρι και είναι ανεξέλεγκτος. Θεωρείται ιδιοκτήτης του συνόλου της εταιρείας, εκτός αν έχεις απτά αποδεικτικά στοιχεία για απάτες, ώστε να τον σύρεις στα δικαστήρια.
  Ενημέρωση σε τι??? Όλα είναι θέατρο και αυτός που ελέγχει τη διοίκηση, είναι το αφεντικό που κάνει και τις ενημερώσεις. Επειδή η απόδοση μερισμάτων όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανύπαρκτη και επειδή όποτε υπήρχε, συνοδευόταν από μπιλιετάκι με αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με μετρητά, διπλάσια και τριπλάσια του μερίσματος, θεωρώ τις μετοχές μου καμένα χαρτιά και το όλο συμβάν ένα γερό μάθημα.
  Μόνη περίπτωση να σωθεί ένα μέρος των χρημάτων υπάρχει, αν και όποτε μπει στο χρηματιστήριο.

 • Ο/Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

  Είμαι μέτοχος και εγώ της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με μεγάλο αριθμό μετοχών και θα ήθελα να επικοινωνήσω με κάποιον ώστε να ενημερωθώ για κάποια πράγματα.
  το mail μου είναι [email protected]

  Ευχαριστώ.

Απάντηση