=== Νίκος Κωνσταντόπουλος: “Θα στρατευθώ στην προσπάθεια ενίσχυσης του ΣΥΝ” Αντε και καλά σαράντα…
 === ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ
=== Ακόμα και τώρα, που ο δικομματισμός από είδωλο κατάντησε σκιάχτρο, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τίποτε και τα βάζουν με την Αριστερά. Δεν θα αλλάξουν, όμως, την ατζέντα των εκλογών οι σκηνοθεσίες και οι ρητορείες ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην “Αυγή” ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος και συμπληρώνει: “Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες. Και σε αυτές τις εκλογές θα στρατευθώ στην προσπάθεια ενίσχυσης του ΣΥΝ”.
 === Άντε και καλά … σαράντα στους Συριζαίους και Συνασπιστές!!!
  === Είναι δυνατόν να τον δεχθούν;;;
  === Μάλλον θέλουν να “αυτοκτονήσουν” πλέον πολιτικά!

  === Ο άνθρωπος που διορίζει ακόμη ημετέρους, στο νόμιμο και ως εκ τούτου και ηθικό πολιτικό του γραφείο στη Βουλή και έχει κόρη την αμείλικτη διώκτρια των ανώνυμων ιστολογίων, φιλοδοξεί την φήμη του “σωτήρα” της αριστεράς…
και μη χειρότερα… 

 === Αναρτήθηκε από Bloggers Ενωμένοι ποτέ νικημένοι

 === Μπαρμπανίκος:
=== Δεν θέλω αμφισβητήσεις… Σύμφωνα με αξιόπιστα κουτσομπολιά, ο μεγάλος πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, θα προβεί τις αμέσως επόμενες μέρες στις παρακάτω διεθνιστικές ενέργειες:
1.— Θα διαθέσει μέχρι πέρατος του εκλογικού αγώνα, 1,5 στρέμμα χωράφι στις άνω-κάτω Κουκουβάουνες, για να φιλοξενηθούν 18.552 λαθρομετανάστες με ισάριθμα WC μιας χρήσης.
2.— Θα μεσολαβήσει για την επαναδιάθεση του κτιρίου της “Υπατίας”, για να φιλοξενηθούν το ίδιο χρονικό διάστημα, οι ήρωες μισθοφόροι εισβολείς της Συρίας, για θερινές διακοπές.
3.— Θα διαθέσει τον προαύλιο χώρο της βίλας του, για να δημιουργηθεί Τ.Υ.Φ.ΛΑ. (Τομέας Υποδοχής & Φροντίδας  Λαθρομεταναστών), στο οποίο θα περιθάλπονται τα ψυχολογικά τραύματα, 53.444 λαθρομεταναστών ημερησίως.

Από τις παραπάνω δράσεις που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ της Μέϊρκελ, προβλέπεται ότι θα δημιουργηθούν ή θα προκύψουν, 100.000 νέες θέσεις εργασίας λαθρομεταναστών, επιδοτούμενες κατά 100% από τον ΟΑΕΔ.

Απάντηση