=== Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ – ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

  1.— Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.

  2.— Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.
  === Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.

  3.— Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.

  4.— Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια….. ….
  === (και κοτσάρει στο ίδιο επίπεδο, μιαφωτογραφία, με βίλα και πισίνα και φωτογραφία του Λιάτσου)

  === Panos Kammenos  Και για να καταλάβετε καλύτερα τα τρίγωνα……………….

  Έκανε πρόταση ο Σαμαράς στον Λιάτσο  www.enikos.gr

Πρόταση στον Αιμίλιο Λιάτσο να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στην συνάντηση που είχαν νωρίτερα στην Συγγρού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για 90 λεπτά τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με τον …
Panos Kammenos  Στίς 2-3-2012 όπως δηλώνει δεν έχει λεφτά ούτε γλύφει…… Στις 22-3-2012 γλύφει…..και βρήκε λεφτά…….

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Όταν στον βάλτο της νυν βρωμιάρας σάπιας εξουσίας πλακώνονται δυο (2) απ’ τα βουβάλια, εσύ θ’ ανεβαίνεις τρέχοντας στο βουνό για να γλυτώσεις κι’ απ’ τα πέντε (5) ή έξη (6) ή επτά (7) βουβάλια της βουβαλοΒΟΥΛΗΣ.

Απάντηση