=== Μπαρμπανίκος Αρβανίτης Οι Τάσης και Τριανταφυλλίδης είναι διπλοαιτήσαντες??? ή έχουν διπλάσια προσόντα από τους υπόλοιπους???  (οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι είναι δύο φορές γραμμένοι στον ίδιο κατάλογο, χωρίς να έχω δει και τους συμπληρωματικούς).

 === Μπαρμπανίκος Αρβανίτης Ο κ. Λαός Νικόλαος, να το θυμάσαι, είναι άνθρωπος του Καρατζαφλερη και ο Θεοδωρόπουλος Νίκος, ακόμα ένας διπλοθεσίτης (δυο φορές γραμμένος στον ίδιο κατάλογο υποψηφίων).

 === Μπαρμπανίκος ΑρβανίτηςΥποβάλω ΕΝΣΤΑΣΗ και ΠΡΟΣΦΥΓΗ και απαιτώ να μπει ο λατρεμένος μου γιατρός κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, υποψήφιος στην Εύβοια, αλλιώς θα γίνει του Ευρίπου το κάγκελο. (θεωρώ απαράδεκτο, το να μην εκτεθεί ο μεγάλος υποψήφιος και το πλέον δυνατό χαρτί καμμένου, στην Εύβοια – πολύ πιθανή η προβοκάτσια. Προτείνω στους Ευβοείς συμπατριώτες μου, να μεταναστέψουν στα Μέγαρα, στην Ελευσίνα και στο Μενίδι, προς ενίσχυση του μεγάλου αρχηγού μας. Τα κόλπα των συμβουλατόρων και των βαψομαλλιάδων του Καμμένου δεν θα περάσουν).

 === Μπαρμπανίκος Αρβανίτης  Καλά, αν ο Δημήτρης Φιλιόλας εύχεται καλή επιτυχία στον …εαυτό του, μπορώ να κάνω κι’ εγώ το ίδιο??? Έχω πιθανότητες να κερδίχω αναρίθμητους φίλους σαν τον Κασαμπαλη??? (Το είδα κι’ αυτό. Υποψήφιος με το όνομα χρήση dimitris filiolas, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο ….Δημήτρη Φιλιόλα).

 === Μπαρμπανίκος Αρβανίτης  Πρόεδρε…. Σβήσε τον “Skatas Karaouzouklis” που σχολιάζει ασύστολα… Είναι προβοκάτορας.-

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης Έχω πάθει διλημμα…. Δεν ξέρω τι να διαλέξω, ανάμεσα σε Μπάστα Άννα και Μπάστα Χρήστο…. (Σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες υπάρχουν υποψηφιότητες με το αυτό επώνυμο, με αποτέλεσμα ο κριτής λαός πολλές φορές να διχοτομεί και να τριχοτομεί τη προτίμησή του, με αποτέλεσμα να αποκομίζει οφέλη, ο ύπουλος Σαμαράς – Μπενάκης).
Όμως εμείς
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΜΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
===========================

Και πριν ο αλέκτωρ αλεκτωρήσει, πλάκωσαν και οι εξυπνάδες, του τύπου:

Dimitris Filolias   Μπαρμπανικο βιαστηκες λιγο δεν ευχηθηκα εγω στον εαυτο μου, μου ευχηθηκε απλα καποιος με το ιδιο ονοματεπωνυμο!:)

Dimitris Filolias  Μου ευχομαι βεβαια αλλα οχι δημοσια :)))

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης  Άααααα…… Δεν θέλω αντιρρήσεις ακόμα δεν γνωριστήκαμε… Όρίστε… Όλοι μικροί -μεγάλοι απόκτησαν γνώμη τώρα.

Απάντηση