===ΠΗΓΗ:  https://www.indymedia.nl/nl/2011/07/77181.shtml

 === Έκθεση της ΕΕ, κατηγορεί την Google Inc, για εγκλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού και εξαπάτησης
=== Julenka Moisevich – 07/04/2011 22:05

  === Το πλήρες κείμενο της έκθεσης διανεμήθηκε 7-4-2011 στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Κοινοβούλιο της ΕΕ, από την “Κοινωνία των Πολιτών” μια ομάδα από σντισιωνιστές Εβραίους ακτιβιστές, και πληροφόρησε την ΕΕ, ότι η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης Google, διαπράττει πολλαπλές παραβάσεις και εγκληματικές πράξεις εις βάρος των πολιτών της ΕΕ και των αρχών της ΕΕ, και ασκεί λογοκρισία στο διαδίκτυο αναζήτησης Google για να εξαπατήσει τους Αξιωματούχους της ΕΕ και ακόμη και να βοηθήσει στη δολοφονία δημοσιογράφων που είναι διαπιστευμένοι στην ΕΕ.
=== Αυτή η NZJD Έκθεση, που επικεντρώνεται σχετικά με την εκστρατεία λογοκρισίας του Google κατά των Βρυξελλών, συντάχθηκε από τον Πολωνοεβραίο Δρ Leszek Sachs (Les Sachs, Leslie Sachs), με αποτέλεσμα η Google Inc ‘s να υποστηρίζει, ότι ο Sachs έχει αναλάβει δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον της και εκτοξεύει άλλες απειλές για να την καταστρέψει. Ο Sachs έχει ζήσει στην Ολλανδία και το Βέλγιο και δέχεται πολλές απειλές, για να τον εξαναγκάσουν να φύγει από τις ΗΠΑ.
=== Η παρούσα έκθεση από μη-σιωνιστές Εβραίοι Ακτιβιστές είναι (για τους Εβραίους) αρκετά τρομακτικό, αλλά έχει πολλές συνδέσεις με αρχεία έγγραφων αποδεικτικών στοιχείων και αναφέρει τις σχετικές πηγές, δημιουργώντας ένα κατηγορητήριο καταπέλτη κατά της Google Inc ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Google αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να της επιβληθεί πρόστιμο 2 δις € από την ΕΕ συνολική ποινή, ίσως και άλλες κυρώσεις, για τα εγκλήματα και αδικήματα που περιγράφονται στην παρούσα έκθεση, το κείμενό της ως εξής:

 === Αριθ. 1 – Έκθεση για την ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 === Εγκλήματα Αθέμητου Ανταγωνισμού κατά της ΕΕ, από το Διαδικτυακό μονοπώλιο της Google Inc, όπως: Αποκλεισμός δημοσιογράφων διαπιστευμένων στην ΕΕ, συκοφαντία και δολοφονία Πολωνού Πολίτη και Πολίτη της ΕΕ — Έκθεση του Συγγραφέα, Δημοσιογράφου, και αντισιωνιστή Εβραίου, ο Δρ Les Sachs – Δρ Leszek Sachs  (Δρ Λέσλι Raymond Sachs)

 === 4 Ιούλη, 2011

 === ΠΡΟΣ ΤΟΝ: κ. Jerzy Buzek, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και των μελών και του προσωπικού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου? Και της πολωνικής προεδρίας της ΕΕ?

 === ΠΡΟΣ ΤΟΝ: κ. Joaquín Almunia, Ευρωπαίος Επίτροπος για τον ανταγωνισμό? Και τον κ. Neelie Kroes, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα?
ΠΡΟΣ:  Τα μέλη και το προσωπικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής?

  === Το έργο (της έκθεσης) παρουσιάστηκε από τον αντισιωνιστή Εβραίο Ακτιβιστή δημοσιογράφο Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με ένα χαιρετισμό στα μέλη του Κοινοβουλίου της ΕΕ, ο οποίος σύντομα θα μιλήσει γενναία στη σύνοδο της ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με το ιστορικό της υπόθεσης κακόβουλης συκοφάντησης Πολωνού πολίτη της ΕΕ:
===  http://about-les-sachs.angelfire.com/

=== Ο Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs, ένας από τους γενναιότερους Εβραίους σε όλη την Ευρώπη, είναι ένας μόνιμος στόχος εγκληματικών ενεργειών από την Google Inc. Η ζωή του Δρ Les Sachs σώθηκε, μετά από παρέμβαση στο σπίτι του, του βασιλιά των Βέλγων? Τη περίπτωση του Sachs ανέλαβε πλέον να υπερασπιστεί με γενναιότητα ο Βέλγος δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Georges-Henri Beauthier, ένας δικηγόρος που διακινδυνεύει τη ζωή του, τολμώντας να αντιταχθεί στα εγκλήματα της Google στα δικαστήρια ΕΕ.

=== Ένας χαιρετισμός οφείλεται στην ΕΕ και στον Επίτροπο Joaquín Almunia και το προσωπικό του, οι οποίοι ανεπίσημα διαβεβαίωσαν, ότι θα ενεργήσουν με θάρρος για την καταπολέμηση των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά του υγιούς ανταγωνισμού από την Google Inc, λόγω κατάχρησης των εξουσιών του μονοπωλίου της Google στους θαλάμους αερίων που διαθέτει στο internet, για να σβήσει και να εξολοθρεύσει στην ΕΕ γενναίους δημοσιογράφους όπως ο Les Sachs, η Google βοηθά στη πραγματοποίηση των απειλών δολοφονίας του Sachs από τις Αμερικάνικες εγκληματικές πολιτικές μαφίες, και η Google υποστηρίζει τις απειλές του εκβιασμού, την παρενόχληση και τις δολοφονίες εις βάρος των κοινοτικών υπαλλήλων.
=== Σε αυτή την πρώτη έκθεση προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όσον αφορά τα εγκλήματα αθέμητου ανταγωνισμού της Google Inc, που σκοπό έχουν να διαγράψουν τη δημοσιογραφία από την ΕΕ και να υποτάξουν την ελευθερία των μπλοκ εντός της ΕΕ και των επικοινωνιών μέσω του Internet? Σκοπό έχουν, να συκοφαντούν και να δολοφονήσουν τον Πολωνό πολίτη, αυτόν τον γενναίο Εβραίο αντισιωνιστή δημοσιογράφο της ΕΕ, κ. Sachs? ενώ η Google Inc αποκομίζει δισεκατομμύρια ευρώ εξαπατώντας τις κοινοτικές επιχειρήσεις και τους πολίτες της ΕΕ? ενώ η Google, σε άμεσο δόλο και εξαπατώντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Κοινοβούλιο της ΕΕ, λογοκρίνει ιστοσελίδες οι οποίες έχουν πρόσβαση στο Internet μέσω της μηχανής αναζήτησης Google στις Βρυξέλλες? Μια επισκόπηση της καθορίζονται τα εξής:

 === Αθέμητος Ανταγωνισμός, Εγκλήματα κατά της Ελευθερίας εντός της ΕΕ, από το μονοπώλιο της Google Inc στο έδαφος της ΕΕ:
Η Google δημιουργεί θαλάμους αερίων στο Διαδίκτυο, για να διαγράψει εντελώς την δημοσιογραφία από τον χώρο της ΕΕ, η Google Inc, βοηθούμενη από την Αμερικάνικη πολιτική μαφία, για να δολοφονήσει δημοσιογράφους και να επιβάλει την σιωπή στην ΕΕ, η Google στην πραγματικότητα, ήδη λαμβάνει μέρος στην ενθάρρυνση δολοφονιών σε βάρος γενναίων δημοσιογράφων και αντιφρονούντων?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Λόγω του υπερβολικά μεγάλου όγκου του δημοσιεύματος, το υπόλοιπο κείμενο είναι από αυτόματη μετάφραση.

— «Θαλάμους αερίων του Διαδικτύου Google διαγραφή Δημοσιογραφίας της ΕΕ, να εξαπατήσει και εξαπάτησης των επιχειρήσεων της ΕΕ, οι τράπεζες της ΕΕ, και οι πολίτες της ΕΕ από δισεκατομμύρια ευρώ?
— Τη διαγραφή της ΕΕ Δημοσιογραφίας, σε μια άμεση επίθεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Google λογοκρισία και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google στις Βρυξέλλες, για να κρύψει πληροφορίες πολύτιμες για την ΕΕ αρχές της Google στο Διαδίκτυο θαλάμους αερίων »? Και ενθαρρύνοντας τις απειλές της παρενόχλησης, εκβιασμών και δολοφονιών έναντι των υπαλλήλων της ΕΕ, η οποία μπορεί να επεκταθεί ως την Google Inc συνεχίζει υπηρεσία των ΗΠΑ πολιτικό μαφίες?
— Η περίπτωση του αθέμιτου ανταγωνισμού από τα εγκλήματα της ΕΕ μονοπώλιο της Google, πιο σημαντικό από τα αδικήματα που σχετίζονται Google αθέμιτου ανταγωνισμού κατά Foundem, ejustice.fr , Ciao, ή άλλα θύματα διακρίσεων μηχανή αναζήτησης Google, αυτή είναι μια υπόθεση της Google Inc όχι! μόνο μείωση ταξινομήσεις αναζήτησης, αλλά εντελώς εξοντώνοντας το έργο ενός δημοσιογράφου της ΕΕ, όχι για να καταστρέψει μόνο το συγγραφικό της σταδιοδρομίας, αλλά και να καταστρέψει εντελώς την ίδια την ζωή ενός πολωνού πολίτη, με συκοφαντία του και να βοηθήσει τους εγκληματίες τον φόνο, και να συκοφαντούν και τη δολοφονία οποιοσδήποτε άλλος γράφοντας την αλήθεια για το Les Sachs ή προσπαθούν να προστατεύσουν τα δικαιώματά του?

– Την Google Inc γερμανική εκτελεστικό Philipp Schindler, νεο-ναζιστικών εγκλημάτων με χρήση του “Google θαλάμους αερίων», να εξοντώσουν και να βοηθήσει τη δολοφονία Πολωνών πολιτών και αντιφρονών Εβραίων στην Ευρώπη? Σαν Ναζί του Χίτλερ του 1940, η γερμανική Schindler είναι «απλώς εκτελούσαν διαταγές», βοηθώντας πραγματοποιήσει τις απειλές για να σκοτώσει τους Πολωνούς και τους Εβραίους στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση?

– Την Google Inc διαγραφή της ΕΕ δημοσιογραφία προκειμένου να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ευρωπαίων, για να βοηθήσει φυλακή αθώους πολίτες της Γαλλίας, όπως η Μ. Leonel (Λεονέλ) Cazaco, και οι πολίτες των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης? Της Google Inc και τη διαγραφή εξόντωσης από τα αποτελέσματα αναζήτησης, τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσει στην απελευθέρωση των αθώων πολιτών της ΕΕ, όπως η Μ. Cazaco, από την παράνομη φυλάκιση από το αμερικανικό πολιτικό μαφία?

– Το Google επιδιώκει εγκληματικά δισεκατομμύρια ευρώ των κερδών από τη δολοφονία των Πολωνών και των πολιτών της ΕΕ, από τη δολοφονία ή την αποσιώπηση των αντιφρονούντων ή μη-σιωνιστές Εβραίοι, από τη λογοκρισία και την εξόντωση της δημοσιογραφίας της ΕΕ, η Google Inc επιδιώκουν το κέρδος μέσω ευνοεί από τις ΗΠΑ μαφία και δωροδοκία-λήψη των δικαστών των ΗΠΑ, που επιθυμούν να φιμώσουν και τη δολοφονία των πολιτών της ΕΕ, και να βοηθήσει εξαπάτηση τράπεζες της ΕΕ και τις επιχειρήσεις και τους επενδυτές, με χειραγωγείται και λογοκρίνονται αναζήτησης Google, ως ένα βασικό εργαλείο για τη διενέργεια εγκλημάτων?

– Την Google Inc στην ποινική συνεργασία με άλλο μονοπώλιο, η Wikipedia, ενισχύοντας τις εγκληματικές ενέργειες του άλλου για να δολοφονήσει και να εξαπατήσουν τους πολίτες της ΕΕ, μέσω μιας εγκληματικής διαδικτυακό πρόγραμμα εξάπλωσης φάρσες, ψέματα, και δυσφημίσεις, ενώ η διαγραφή και εξολόθρευσης Ευρωπαϊκή φωνές, και η ίδια η αλήθεια , τόσο από την Wikipedia μονοπώλιο «εγκυκλοπαίδεια του Διαδικτύου», και από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google?

– Ακόμη και ένα πρόστιμο ύψους 2 δισ. ευρώ, ενδέχεται να είναι ανεπαρκής για να αποθαρρύνει τα μονοπώλια της ΕΕ ποινικό της Google Inc και το Wikimedia Foundation, από συνεχιζόμενες δράσεις για την δολοφονία και συκοφαντούν τους δημοσιογράφους της ΕΕ και αντιφρονών οι Εβραίοι, όπως ο Δρ Les Sachs, και από τις πράξεις τους εξαπατούν και εξαπάτηση των αρχών της ΕΕ και τις επιχειρήσεις της ΕΕ? με τα δισεκατομμύρια των παροχών προς την Google Inc δωροδοκηθεί από τους δικαστές των ΗΠΑ, η Google αναμένεται να βοηθήσει την αμερικανική πολιτική μαφία να συνεχίσουν να προσπαθούν να φυλακή, δολοφονία και εξαπάτηση των πολιτών της ΕΕ? έτσι πρόστιμο δεν μπορεί είναι αρκετό για να σταματήσουν τα εγκλήματα του Google και το Wikipedia?

– Τι είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται εδώ, είναι ένα αναγκάζοντας διάλυση της Google Inc, έτσι ώστε την Google Inc λειτουργεί μια θυγατρική στην επικράτεια της ΕΕ, με την Google Inc παροχή εγγυήσεων ότι δεν θα λογοκρίνει πλέον δημοσιογραφίας της ΕΕ ή άλλες που σχετίζονται με πολιτικά ιστοσελίδες με τις παραγγελίες ή «νομικά αιτήματα» από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δωροδόκησε δικαστές του αμερικανικού πολιτικού μαφία θα συνεχίσει να ζητήσει να χειραγωγήσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης Google, από «δικαστικές αποφάσεις», οι οποίες παραμένουν κρυφές ή μυστικές από τις αρχές της ΕΕ? και περαιτέρω ότι η Google Inc, για τα επόμενα πέντε χρόνια ή σε κάποιο άλλο χρονικό διάστημα, θα αναγκαστεί να αποκαλύψει εμφανώς με μεγάλα γράμματα σε όλες τις σελίδες αναζήτησης, το Google, που έχει διαπράξει το έγκλημα του χειρισμού και να ξεπεραστούν τα αποτελέσματα αναζήτησης, για συκοφαντία και τη δολοφονία των ευρωπαίων πολιτών, και στερεί από τους πολίτες της ΕΕ και τις επιχειρήσεις πρόσβαση στην κοινοτική δημοσιογραφία?

Την Google Inc και η Wikipedia είναι μονοπώλια της ΕΕ, τόσο υπό την καθοδήγηση των αθεϊστικών σιωνιστές Εβραίοι, οι οποίοι δεν αρνούνται το μίσος τους για τους γενναίους μη-Σιωνιστές Εβραίοι, ήρωες όπως ο Δρ Les Sachs? Μονοπώλια που θα προσχωρήσουν με την νεο-ναζί, για να σκοτώσει αντιφρονούντα, ή μη -σιωνιστές Εβραίοι ή θρησκευτικές? της Google Inc μπροστά στα μάτια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το δικαίωμα στις Βρυξέλλες, επιδιώκοντας να καταστρέψουν τη μη-Εβραίος σιωνιστής Sachs, ένας πραγματικός κληρονόμος της θρησκευτικής μη-σιωνιστές Εβραίοι που ήταν ο τελικός στόχος των Ναζί του Χίτλερ γενοκτονία?

– Αναζήτηση συμμετέχουν ήδη στην πραγματική δολοφονία του αντιφρονούντα Εβραίων, η Google διαγραφή και εξολόθρευσης συζήτηση για τη δολοφονία του αντιφρονούντα ορισμένες Εβραίων από το Google? Google προσκαλεί τους εγκληματίες, αντι-Σημιτική haters Εβραίος, και διεστραμμένους από όλο τον κόσμο, για να βοηθήσει τη συκοφαντία και τη δολοφονία Εβραίοι σαν πολίτης της ΕΕ πολωνική Δρ Les Sachs, ενώ η Google διαβεβαιώνει όλους αυτούς τους εγκληματίες ότι θα διαγράψει και εξολοθρεύουν κάθε δυνατότητα από Sachs να απαντήσει σε ψέματα και δυσφημίσεις?

– ΕΕ μονοπώλια της Google Inc και η Wikipedia – Ίδρυμα Wikimedia, που ασχολούνται με μεγάλης κλίμακας απάτη, απάτη και τις φάρσες κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Κοινοβουλίου της ΕΕ, σβήνοντας την αλήθεια και τη δημοσιογραφία η οποία σε αντίθεση με την ποινική ημερήσια διάταξη της πολιτικής των ΗΠΑ μαφία, ενώ εξαπλώνεται μια εκστρατεία βρίσκεται με αλλοιωμένα «πηγές», ενθαρρύνεται από το ίδιο το Google, συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής ενημέρωσης δωροδόκησε δημοσιογράφους και δωροδόκησαν κολέγιο καθηγητές, οι οποίοι εργάζονται για τη μαφία των ΗΠΑ για να συκοφαντούν τους διαφωνούντες, και ιδίως για να δολοφονήσει την πολωνική – πολίτη της ΕΕ Δρ Les Sachs – Δρ Leszek Sachs – Δρ Λέσλι Raymond Sachs? η ίδια η Google κατέχει την απόδειξη ότι «αιτήσεις δικαστικής συνδρομής» για να διαγράψετε δημοσιογραφίας της ΕΕ με τις ΗΠΑ προέρχονται μαφία δικαστές που συμμετέχουν στη δωροδοκία, ψευδορκία, εκβίασης, απάτης δικαστηρίου, καθώς και τρομοκρατικές απειλές των πολιτικών βασανιστηρίων και δολοφονιών?

– Την Google Inc υποστηρίζει απειλές για συκοφαντική δυσφήμηση, εκβίαση και τη δολοφονία, κατά δημοσιογράφων της ΕΕ, ακόμη και εναντίον μελών της ΕΕ, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής? Απειλές, όπως από τις ΗΠΑ, πολιτικός συγγραφέας της μαφίας, ο πλούσιος βιβλίο-κάψιμο νεοναζί Patricia Cornwell, ο οποίος έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να συκοφαντούν και να προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Εβραίο Δρ Les Sachs, Cornwell που έχει ήδη αρχίσει τη διεξαγωγή απειλές για συκοφαντία ή να σκοτώσει οποιονδήποτε στην ΕΕ ή αλλού που θα μπορούσε να βοηθήσει τη γενναία Πολωνοεβραίος Sachs? δεδομένου ότι η αμερικανική πολιτική μαφία που απειλούν να δολοφονήσουν Sachs έχει ήδη δολοφονηθεί ένα μέλος του Κογκρέσσου των ΗΠΑ, ο κίνδυνος της δολοφονίας των υπαλλήλων της ΕΕ και των κρατών μελών της ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τη συνενοχή της Google Inc, είναι σίγουρα ρεαλιστικές?

Αξιωματούχοι της ΕΕ μπορούν να αναμένουν περαιτέρω εκστρατείες φάρσες και εξαπατήσεις από την Google Inc, δικηγόρων και των πρακτόρων του Τύπου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πολιτική τους «Google στο internet θαλάμους αερίων» της φίμωσης, δολοφονία και να δυσφημούν τον Εβραίο Sachs? Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες, να βοήθεια στο έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής?

Μη σιωνιστές Εβραίοι Άμυνας θα πρέπει να παρέχει μία σειρά από συνεχιζόμενες εκθέσεις υποβάλλονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την παροχή αντι-σημείο και απομυθοποίηση των ψεμάτων φάρσες και απάτες που θα διατεθεί στην αγορά από την Google Inc, από τη Wikipedia – Wikimedia, και τους δωροδόκησε τους συμμάχους μεταξύ των «ρεπόρτερ» των μέσων ενημέρωσης και δωροδοκία-λήψη κολέγιο καθηγητές, οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε εγκλήματα στη σιωπή και τη δολοφονία δημοσιογράφου ΕΕ Sachs?

Πριν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδέχεται την προπαγάνδα που εκδίδονται από την Google Inc, από το κολέγιο καθηγητές που εργάζονται σε εγκληματική συμμαχία με την Google, η δωροδοκία που εμπλέκονται διεφθαρμένες ΗΠΑ-Ομοσπονδιακή δικαστής Νόρμαν Σελήνη, ή άλλοι που επιδιώκουν να τον διασύρει και τη δολοφονία το ηρωικό Πολωνός πολίτης και Εβραίος Δρ Les Sachs, Μη-Εβραίος σιωνιστής Άμυνας ζητεί από την Επιτροπή της ΕΕ να δώσει την ευκαιρία να εκθέσει τις φάρσες και τα ψέματα των επίδοξων δολοφόνων, σε   [email protected]~~V .

Ποιος είναι Εβραίος και Βρυξέλλες Πολωνός πολίτης Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs;

Γιατί είναι της Google Inc να βοηθήσει την αμερικανική πολιτική μαφία, η Google Inc κατάφωρα τη δέσμευση της ΕΕ κατά των εγκλημάτων του ανταγωνισμού, σβήνοντας όλες τις ιστοσελίδες Δρ Les Sachs »της ΕΕ από τα αποτελέσματα αναζήτησης, η Google Inc προσπαθούν να καταστρέψουν τη φήμη του και συγγραφικής καριέρας του και να τον δολοφονήσουν ;

Ποια είναι η σημασία της Google Inc ‘s παραπλάνησης και απάτης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Κοινοβουλίου της ΕΕ, να λογοκρίνει τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google στις Βρυξέλλες για να κρύψει τα εγκλήματα κατά της τρομοκρατίας Les Sachs, και τα εγκλήματα της Google Inc εαυτό της έναντι της ΕΕ;

Γιατί είναι το Google, στο Διαδίκτυο θαλάμους αερίων »να σβήσουν όλες τις τοποθεσίες της δημοσιογραφίας web Δρ Les Sachs», καθώς και τυχόν νέες τοποθεσίες που δημιουργούνται από Sachs, με αποτέλεσμα δισεκατομμύρια ευρώ σε απώλειες για τις επιχειρήσεις της ΕΕ και των τραπεζών και των πολιτών? Στη συνεχιζόμενη φυλάκιση του αθώου γαλλικά και των πολιτών της ΕΕ στο εσωτερικό των ΗΠΑ? στις πραγματικές δολοφονίες των Εβραίων και άλλων αντιφρονούντων? και στη δημιουργία κινδύνων για συκοφαντική δυσφήμηση, εκβίαση και τη δολοφονία εναντίον των υπαλλήλων της ΕΕ και των κρατών μελών της ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι ίδιοι;

Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs είναι ένας από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους στον κόσμο, με επτά βαθμούς κέρδισε από τρία πανεπιστήμια, οι δύο πρώτες από το Harvard στο Cambridge ΗΠΑ. Ο Δρ Les Sachs, είναι ένας διανοούμενος της ιστορίας της θρησκείας και του δικαίου, και ήταν μια δημοφιλής και εμφανή την καταπολέμηση της διαφθοράς συγγραφέας και συντάκτης, πριν από την Google Inc συμφώνησε να ενώσει τις ΗΠΑ μαφία εκστρατεία για να τον καταστρέψει, και να διαγράψει και να λογοκρίνει τα γραπτά του.

Την Google Inc γνωρίζει πολύ καλά ότι αν δεν ήταν για το Google σβήνει τα γραπτά του δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs, σήμερα θα γίνει γνωστό ως το κορυφαίο παγκοσμίως Εμπειρογνώμων για τη διαφθορά των αμερικανικών δικαστηρίων, καθώς και σχετικά με ορισμένες πτυχές των αμερικανικών προσπαθειών της μαφίας κατά τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης. Βλέπε για παράδειγμα:
«Σχετικά με τον Δρ Les Sachs – Leslie Sachs? Βιογραφία – Άρθρα Τύπου – Δημοσιογραφία – Φωτογραφίες σχετικά με το ιστορικό πολιτικό πρόσφυγα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο»:
http://about-les-sachs.angelfire.com/
«Δύο συγγραφείς της ΕΕ υπό την απειλή της δολοφονίας: Ρομπέρτο ​​Σαβιάνο και ο Δρ Les Sachs»
http://lombardia.indymedia.org/node/13581

Τα γραπτά του Δρ Les Sachs είναι τόσο σημαντικά, ώστε να αλλάξει οριστικά την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, διατηρώντας τη δωροδοκία δικαστή-αλλοιωμένο από τους κορυφαίους το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.
«Το άρθρο που άλλαξε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αναστέλλοντας την ηγετική επικεφαλής υποψήφιος Δικαιοσύνης: Δικαστής J. Harvie Wilkinson ΙΙΙ, δωροδοκία του συγκάλυψη για την 4η δικαστές κύκλωμα»
http://www.banned-in-america.net/judge-j-harvie-wilkinson-iii.html
Τώρα οι ίδιες οι δικαστές των ΗΠΑ μαφία για τους οποίους έγραφε Sachs, έχουν την Google Inc ως εργαλείο τους για να έχουν Δρ Sachs σιγήσει για πάντα και δολοφονούνται, όπως το Google »του Διαδικτύου θαλάμους αερίων», επιδιώκει να διαγράψει την αλήθεια της ίδιας της ιστορίας.

Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs ήταν σχεδόν δολοφονήθηκε στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο από τις ΗΠΑ μαφίας, με τη βοήθεια της Google Inc, πριν από τα μέλη της η βασιλική οικογένεια του Βασιλιά των Βέλγων, Αλβέρτος ΙΙ, ανεπίσημα παρενέβη για να σταματήσει τη δολοφονία του.

Ο Δρ Sachs είναι ένα σπάνιο είδος Εβραίου σήμερα, αλλά όπως οι περισσότεροι Εβραίοι πριν από το Ολοκαύτωμα, μια θρησκευτική μη σιωνιστικό ο οποίος είναι πρόθυμος να είναι ένας καλός φίλος με τους Μουσουλμάνους, πρόθυμες να αντιταχθεί Φαραώ », δηλαδή, να μιλήσει κατά των εγκλημάτων από τις ΗΠΑ καθεστώς ή το Ισραήλ. Όπως και τα διδάγματα των αρχαίων ραβίνων χίλια χρόνια πριν, ο Δρ Les Sachs, υποστηρίζει ότι η υψηλότερη έκφραση του νόμου είναι να αντιταχθούν τα οποία αρχαίοι ραββίνοι χαρακτηριστεί ως «δολοφονική δικαστές», όπως τα δωροδοκία-λήψη δικαστές της Αμερικανικής πολιτικής μαφίας, τοποθέτηση επί του παρόντος τους εγκληματική επίθεση σε πολίτες της ΕΕ και την Ευρωπαϊκή ίδια την κυβέρνηση.

Επειδή ο Δρ Les Sachs είναι η σπάνια θρησκευτικά μη σιωνιστικό ηγετική θέση μεταξύ των Εβραίων στοιχεία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί είναι φίλος των μουσουλμάνων και όλοι οι καλοί άνθρωποι, Δρ Les έχει ως στόχο για επιθέσεις, τη συκοφαντία και τη δολοφονία από νεο-ναζί, οι οποίοι έχουν απολαύσει εβραϊκή άθεος – Σιωνιστές να ενώσουν τις προσπάθειές τους για συκοφαντία Sachs και να τον σκοτώσει. Σήμερα, οι περισσότεροι άθεοι – οι σιωνιστές Εβραίοι, οι περισσότερες εβραϊκές οργανώσεις », είτε είναι πολύ δειλοί, ή πάρα πολύ μίσος των μη-Σιωνιστές, και έτσι θα αφήσει η θρησκευτική Εβραίος Δρ Les Sachs να πεθάνουν και να καταστραφεί.

Κάνοντας ακόμη και τον πιο ευάλωτο, το Πολωνοεβραίος Sachs είναι οπαδός της μεταρρύθμισης Εβραίος ραβίνος Ιησούς από τη Ναζαρέτ? Sachs είναι να δει τον Ιησού μια «ενωτική χριστιανική» ως μια μεγάλη μεταρρύθμιση Εβραίος? Αυτό βρίσκεται σε αρχαία εβραϊκή παράδοση και ραβίνων, όπως καλά. Το σούπερ-μειονότητα κατάσταση του Εβραίου Sachs, μη-σιωνιστική και θαυμάζοντας τον Ιησού, κάνει Sachs, ένας ακόμα πιο ελκυστικός στόχος της συκοφαντίας και των δολοφονιών από νεο-ναζί.

Και ακολουθώντας τα αρχαία Εβραίοι λόγιοι, τολμούν να αντιταχθούν στις «δολοφονικές δικαστές» των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου Πολωνοεβραίος Sachs, που χρησιμοποιείται για να είναι ζωντανό, Δρ Les Sachs έχει μιλήσει για το θέμα που απαγορεύεται πλέον από τη μαφία των ΗΠΑ και της κυβέρνησης – η δωροδοκία-λήψη δικαστές. Κανείς δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σημαντικά αυτό, χωρίς να δολοφονηθεί ή σχεδόν καταστραφεί, ενώ την Google Inc χορηγός μια σειρά από δολοφονίες των Εβραίων και άλλων διαφωνούντων που τολμούν να αντιταχθούν αυτό το ταμπού θέμα της διαφθοράς.

Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει για τον Δρ Les Sachs, μέσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάθε άλλος δημοσιογράφος, κάθε ακτιβιστής, κάθε δικηγόρος, κάθε δικαστής, ο οποίος τολμά να μιλήσει για τέτοια εγκλήματα της μαφίας των ΗΠΑ, αντιμετωπίζει την καταστροφή ή δολοφονήθηκαν, και μερικοί έχουν πεθάνει ήδη, κάποια έχουν ήδη δολοφονηθεί να τους φιμώσουν περίπου Δρ Les Sachs.

Όσοι μιλούν για διεφθαρμένους ΗΠΑ δικαστές μαφία μπορεί να σκοτώνονται στους δρόμους σαν Sunny Sheu, ο τελευταίος δολοφονήθηκε σε μόλις τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως και άμεσα ως αποτέλεσμα της κ. Sheu ποτέ δεν μπόρεσε να βρει τα γραπτά του Les Sachs, κ. Sheu του ενεργοποιημένη τη δολοφονία από την Google Inc αναστέλλοντας την αλήθεια από το διαδίκτυο.

ΗΠΑ δικηγόρους που τολμούν να καταθέσει μήνυση για ανέντιμους δικαστές, να γνωρίζει ότι θα αποβάλλεται, συκοφαντούν, και ακόμη και φυλακίζονται, όπως γενναίοι ηλικιωμένοι εβραϊκό δικηγόρος Ρίτσαρντ Καλών στις ΗΠΑ, αμέσως φυλακίστηκε και εμποδίζεται να ασκήσει το νόμο περαιτέρω, οπότε δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος , ενώ ο Δρ Les Sachs έχει αποκλειστεί από το Google από την δημοσίευση σχετικά με τον κ. Πρόστιμο. Αν τυχόν ΗΠΑ δικαστής τολμά να αντιταχθεί στην αμερικανική μαφία, οι δικαστές οι ίδιοι επίθεση από κακόβουλο έξοδα, αφαιρούνται από το γραφείο, ή ακόμη και δολοφονούνται στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Google Inc βοηθά να κρύψουν όλα αυτά τα πολιτικά εγκλήματα τρομοκρατίας, με την εξάλειψη της δημοσιογραφίας, όπως τα γραπτά του δρ Les Sachs, και την επέκταση του προγράμματος των ΗΠΑ μαφία της δολοφονίας σε χώρες της ΕΕ, ακόμη και στην πρωτεύουσα της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

Την Google Inc γνωρίζει πολύ καλά ότι εγκληματικά λανθασμένη χρήση της μονοπωλιακής εξουσίας για να εμποδίσει την δημοσιογραφία της Sachs, από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google, οδηγεί κατευθείαν στη δολοφονία και την καταστροφή των αθώων ανθρώπων, των οποίων οι ζωές θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν είχαν βρεθεί τα γραπτά του Ο Δρ Les Sachs στο διαδίκτυο. Το Google Inc, συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη δολοφονία Δρ Les Sachs, φαίνεται να φανταστείτε ότι μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν για τη δολοφονία και εξαπάτηση και παραπλάνηση των πολιτών της ΕΕ, μέσω της προπαγάνδας και εξαπάτησης της Επιτροπής της ΕΕ και άλλες ευρωπαϊκές κυβερνητικές αρχές.

Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs αξίζει κάθε πτυχή της προστασίας που θα μπορεί να του παρασχεθεί από μέλη της Ε.Ε. του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ένας από τους γενναιότερους Εβραίους, ένας από τους γενναιότερους Πολωνοί, ένας από τους γενναιότερους των πολιτών, σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού διακινδύνευσε τη ζωή του, και τα βασανιστήρια και το θάνατο σε ένα κελί, για να στηρίξει τα ανθρώπινα δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμα των Ηνωμένων Τα κράτη, που αντιμετωπίζουν τις απειλές και συκοφαντίες από δωροδόκησε δικαστές των ΗΠΑ, στη «διαδικασία» των ΗΠΑ, ακόμη και οι κυβερνητικές αρχές έχουν παραδεχθεί ότι ήταν δόλια:
«Πηγές Δικαιοσύνης των ΗΠΑ:« δοκιμές »των ΗΠΑ Πολιτικών Προσφύγων στην Ευρώπη ήταν τόσο δόλια»
http://www.indymedia.nl/nl/2009/02/57826.shtml
Εδώ, ένα επίσημο αντίγραφο πρακτικά του δικαστηρίου από τη Βιρτζίνια ΗΠΑ, ο Δρ Les Sachs βλάβηνκαι βασανιστηρίων και θανάτου για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως ο ίδιος αντιμετωπίζει δολοφονική δικηγόροι της αμερικανικής νεοναζί Patricia Cornwell, ενώ εκβιαστές Cornwell να μιλήσουν ανοιχτά για τη δολοφονία Sachs, το δικαίωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες πρακτικά του δικαστηρίου:

Πριν από την Google Inc ένωσε τις προσπάθειες για την καταστροφή και τη δολοφονία Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs, η Google κλείδωμα ιστοσελίδες του από τα αποτελέσματα αναζήτησης, Sachs ήταν σε θέση να βοηθήσει χιλιάδες θύματα των δωροδόκησε δικαστές της Αμερικανικής πολιτικής μαφίας, όπως εξαπάτησε ΕΕ ανθρώπους των επιχειρήσεων, και αθώοι πολίτες της ΕΕ σε φυλακές των ΗΠΑ, τουλάχιστον παρέχοντάς τους τη σπάνια άνεση της κατανόησης του τι συνέβαινε σε αυτούς, και ότι δεν ήταν μόνοι τους.

Το Google Inc, σε κατάφωρη και εγκληματική περιφρόνηση των αρχών της ΕΕ, αναγνωρίζει πλήρως ότι οι μονοπώλιο της Google Inc εγκλήματα να λογοκρίνουν, να καταστρέψει και τη δολοφονία Δρ Les Sachs, οι οποίες εμποδίζουν πολίτης της ΕΕ Sachs, από το να είναι ο σημαντικότερος δημοσιογράφος στον κόσμο σχετικά με δωροδόκησε ΗΠΑ δικαστών, των ΗΠΑ δικαστικού ελέγχου της διαφθοράς και του διαδικτύου, και η αμερικανική πολιτική μαφία.

Την Google Inc θέλει τις Βρυξέλλες Εβραίος Sachs νεκρούς και σιωπήσει? Η πολιτική των ΗΠΑ θέλει η μαφία Βρυξέλλες Εβραίος Sachs νεκρούς και σιωπήσει? Και οι δωροδόκησε δικαστές των ΗΠΑ θέλουν την Εβραίος Βρυξέλλες Sachs νεκρούς και σιωπή. Ως μέρος της ώθησης προς την φίμωση και τη δολοφονία Sachs, τα μεγάλα ποσά των χρημάτων που προσφέρονται στους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης και καθηγητές κολέγιο για να διαδώσει ψέματα και δυσφημίσεις για Sachs.

Το Google Inc είναι σε θέση να επωφεληθεί πάρα πολύ από το να έχουν Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs, σύντομα θα είναι ένα πτώμα στους δρόμους των Βρυξελλών. Όταν Sachs είναι νεκρός, δεν θα έχει πλέον τη δυνατότητα να καταστεί η ΕΕ η Επιτροπή και τα έγγραφα του δικαστηρίου για τα εγκλήματα της Google Inc ως ποινικό εταιρεία που εξυπηρετεί την πολιτική των ΗΠΑ και της μαφίας της ΕΕ επιτίθεται στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Την Google Inc κερδίζει δισεκατομμύρια από κέρδη από το μονοπώλιο εγκλήματα της διαγραφής της δημοσιογραφίας του Δρ Les Sachs από αναζητήσεις στο διαδίκτυο, λόγω της Google Inc κερδίζει έτσι δισεκατομμύρια δολάρια από τις ευνοεί δωροδοκία-λήψη δικαστές των Ηνωμένων Πολιτειών, «προτιμώμενη» θεραπεία δωροδόκησε δικαστές από το Google όταν θέλει ένα νομικό «νίκη» πάνω σε κάποιον. Οι ακριβείς ίδιοι δικαστές που εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της δωροδοκίας Δρ Les Sachs – ΗΠΑ, όπως οι δικαστές «δικαστής Ρόμπερτ Payne είναι το όνομά μου, την Ομοσπονδιακή δωροδοκία είναι το παιχνίδι μου», και ο συνεργάτης του δικαστή Νόρμαν Σελήνη – ζήτησαν άμεσα Google Inc να διαγράψετε παράνομα τα γραπτά του Δρ Sachs από την ΕΕ και την παγκόσμια αναζητήσεις στο διαδίκτυο, ως προϋπόθεση της Google Inc είναι σε θέση να λαμβάνουν συνεχή δωροδοκία από τις ΗΠΑ ευνοεί υψηλές δικαστές.

Την Google Inc δέχθηκε την εγκληματική αυτή συμφωνία με την αμερικανική μαφία δικαστές, συμφωνώντας με τη συκοφαντία και τη δολοφονία Δρ Les Sachs και να διαγράψει τα γραπτά του σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Google πιστεύει ότι τα δισεκατομμύρια δολάρια της αξίας που λαμβάνουν στην ευνοϊκότερη μεταχείριση από διεφθαρμένοι δικαστές, αντιπροσωπεύουν «έξυπνη επιχειρηματική» για την Google Inc, πρόθυμοι να κάνουν τα χρήματα από τη δολοφονία αθώων ανθρώπων, και την υποστήριξη τρομοκρατικών ενεργειών και τα εγκλήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις βάρος των πολιτών της ΕΕ, και εξαπάτησης από τις τράπεζες της ΕΕ και τις επιχειρήσεις.

Η εκστρατεία της Google Inc στη σιωπή και τη δολοφονία δημοσιογράφου στις Βρυξέλλες Sachs, είναι μόνο εν μέρει μέσω διαγραφή έργο Sachs »από την Google. Μεγάλο μέρος του ρόλου της Google είναι η ενθάρρυνση και πολλαπλασιάζοντας τα ψέματα, φάρσες και δυσφημίσεις της Sachs, έτσι ώστε οι ΕΕ μέσα φοβούνται μακριά από την αφήγηση της ιστορίας, και μάλιστα Ευρωπαίοι δικηγόροι έχουν φοβηθεί μακριά από τη βοήθεια Sachs – ακριβώς όπως οι δολοφόνοι της Sachs έχουν δοκιμάσει να επιτευχθεί, με την Google Inc είναι ο μεγαλύτερος εταίρος ποινικό τους.

Λόγω της Google Inc, Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs είναι ένα από τα πιο βάναυσα και άδικα συκοφαντήσει τους ανθρώπους στον κόσμο, με την Google Inc αφού προέτρεψε όλους τους εγκληματίες, Νεοναζί, Εβραίος-haters, και αντισημίτες? και άθεος – οι σιωνιστές Εβραίοι που θέλουν να δολοφονήσουν μη σιωνιστές Εβραίοι? να διαδώσει ψέματα για Sachs, με τη βοήθεια της Google Inc

Με τα χρήματα από ένα πολυ-εκατομμυριούχος ποσοστό για τις ΗΠΑ μαφία, το βιβλίο-κάψιμο νεοναζί Patricia Cornwell, τροφοδοτώντας την εκστρατεία της δυσφήμησης, η Google Inc κάλεσε όλους τους εγκληματίες και κακόβουλο μέρη, να φυτέψει μια επιμελημένη σειρά ψεμάτων και τις φάρσες και τα οποία δυσφημίσεις Το Google δέχεται να προβεί χωρίς περιορισμούς, ενώ διαγράφονται όλες οι απαντήσεις της Sachs. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν δαπανηθεί σε εργοστάσιο βρίσκεται περίπου Sachs για την Wikipedia και μέσω του Google, σε μια πυραμίδα της δυσφήμισης από δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης και των καθηγητών πανεπιστημίου που παρατάσσονται για να λάβουν χρήματα για συκοφαντία και τη δολοφονία ενός γενναίος Εβραίος:

«Το Google συμφωνεί για την παροχή βοήθειας της CIA, Μπλόκο βελγική ιστοσελίδες Δημοσιογραφίας Βοήθεια Δολοφονία ΗΠΑ αντιφρονούντα, μη-Εβραίος σιωνιστής, στις Βρυξέλλες»
http://www.indymedia.be/en/node/31259

Πολλά από τα ψέματα στο διαδίκτυο σχετικά με Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs, η οποία δημοσιεύθηκε μέσα από στοιχεία και προσέλαβε δωροδοκηθεί από ΗΠΑ νεο-ναζί συγγραφέα Patricia Cornwell, αποσύρθηκαν από το διαδίκτυο μετά την ποινική δίωξη καταγράφηκαν στο Βέλγιο κατά τη μεγάλη ομάδα διαπράττει συκοφαντίας με τη δολοφονία Δρ Sachs. Η βελγική κυβέρνηση, ωστόσο, υπό την πίεση των ΗΠΑ να μην πατήσετε ενέργειες εναντίον των ΗΠΑ πολιτική μαφία. Παρά τις απειλές που αντιμετωπίζει ο ίδιος, οι δράσεις σε βελγικά δικαστήρια θα πρέπει τώρα να επιδιωχθεί με γενναία βελγική δικηγόρο Georges-Henri Beauthier. Αν και ίσως τα μισά από τα ψέματα για Sachs στο διαδίκτυο αποσύρθηκαν από το διαδίκτυο, πολλά από τα ψέματα και δυσφημίσεις παραμένουν, όπως της Google Inc συνεχίζει τις προσπάθειες να καταστρέψουν Δρ Sachs.
«Ποινικές διώξεις στο Βέλγιο κατέθεσε σήμερα για εγκλήματα τρομοκρατίας να δολοφονήσουν και να καταστρέψει Βρυξέλλες δημοσιογράφος Les (Leslie) Sachs, έναντι του δολαρίου ΗΠΑ gov’t? 4 αμερικανική ομοσπονδιακή δικαστές? Αξιωματούχος των ΗΠΑ Πάτρικ Φιτζέραλντ? Συγγραφέα Patricia Cornwell? Της Google Inc? Jimmy Wales & Wikipedia? CNN? AP? New York Times? Pearson plc? 7 Η.Π.Α. & βελγική δικηγορικά γραφεία? κολέγιο καθηγητές? και άλλοι. »
http://www.indymedia.nl/nl/2010/01/64740.shtml

Υπάρχουν στέκεται ακόμα απειλές εκβιασμός σε οποιονδήποτε επίθεση, τη συκοφαντία και τη δολοφονία, που προσπαθεί να βοηθήσει πει την αλήθεια σχετικά με τον Δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs. Όταν τα μέλη του Κοινοβουλίου της ΕΕ θα μιλήσει για τα εγκλήματα της Google Inc να διαγράψει την δημοσιογραφία των γενναίων μη-Εβραίος σιωνιστής Sachs, θα πρέπει να διακινδυνεύουν τη ζωή τους να το πράξουν, όσο βελγική δικηγόρο Georges-Henri Beauthier διακινδυνεύει τη ζωή του να ενεργήσει.

Ως μέλη του προσωπικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ήδη πραγματοποιήσει, η Google Inc πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ από το να συνεχίσει το πρόγραμμα της τρομοκρατίας, της απάτης, της απάτης και δολοφονίες εναντίον των πολιτών της ΕΕ, ένα πρόγραμμα που, στην πίστη του στις ΗΠΑ μαφία, Google Inc θα μπορούσε να επέκταση να βοηθήσουν τη δολοφονία της ΕΕ Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι Επίτροποι.

Οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη δολοφονηθεί να τους αποτρέψει από το να γράφω για Sachs, με την Google Inc άμεσα την υποστήριξη και συμμετοχή στις δολοφονίες, το Google σβήνοντας κάποια συζήτηση για τη δολοφονία από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Τραγικά σκότωσαν για να τον αποτρέψει από το να γράφει για τα εγκλήματα κατά της Sachs, ήταν άλλη μια γενναία Εβραίος συγγραφέας, David E. Rosenbaum, όπως Sachs, ένας κριτικός που τόλμησαν να μιλήσουν εναντίον των ΗΠΑ και της μαφίας των δωροδόκησε δικαστές των ΗΠΑ. Η δολοφονία του Rosenbaum, πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου στους δρόμους προτού να μπορέσει να δημοσιεύσει περίπου Sachs, δείχνει ότι η αιματηρή πραγματικότητα της Google Inc ‘s προθυμία να βοηθήσουν ομοίως δολοφονία δημοσιογράφων της ΕΕ, ακόμη και μέλη της ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μια σελίδα για την δολοφονία Εβραίων αντιφρονούντα Rosenbaum, λογοκρίνονται και διαγράφονται από τα αποτελέσματα αναζήτησης από την Google Inc, ως μέρος των εγκλημάτων της Google Inc ‘s αντι-μονοπωλιακή και τον ανταγωνισμό προς όφελος των ΗΠΑ δολοφόνους της μαφίας:
http://www.banned-in-america.net/david-e-rosenbaum-murdered.html

Εκτός από τις απειλές της δολοφονίας, με δολοφονίες που ήδη λαμβάνουν χώρα, υπάρχουν στέκεται απειλές για συκοφαντία και τη διάδοση παγίδες για όποιον μιλάει θετικά για τον Δρ Les Sachs. Αυτά είναι εν μέρει απειλές δημοσιονομικά και τη φήμη μέσω εκβιασμού διεφθαρμένα δικαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου δωροδοκία-λήψη δικαστές – δικαστές ήδη ασχολούνται με εγκληματικές πράξεις με τη Google – είναι έτοιμοι να επιβάλουν ψεύτικο «πεποιθήσεις», ενάντια στην αλήθεια δημοσίευση σε κανένα για Sachs, ή για οποιαδήποτε των άλλων εγκλημάτων των δικαστών », ή για τα εγκλήματα από την Google Inc

Όπως συνεχίζει την Google Inc εξαπάτηση και της απάτης εις βάρος του την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Google Inc μπορεί να αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα των δικών εκστρατεία λογοκρισίας του, και στο σημείο να δωροδοκηθούν δηλώσεις από τους εταίρους της Google, οι δωροδοκία-λήψη των δικαστών των ΗΠΑ, το αμερικανικό πανεπιστήμιο δωροδόκησε καθηγητές και δωροδόκησε δημοσιογράφους μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως «δικαιολογούν» του Google αθέμιτου ανταγωνισμού εγκλήματα να διαγράψετε τις ιστοσελίδες των γενναίων Εβραίος Sachs από την ΕΕ τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Inc φυσικά θα προσπαθήσουν να κρύψουν το γεγονός ότι είναι ο μονοπωλιακός και αθέμιτου ανταγωνισμού εγκλήματα της Google Inc ίδιο αποτέλεσμα με το οποίο τα ψέματα και την προπαγάνδα ότι η Google θα χρησιμοποιήσει για να παραπλανήσει τις ευρωπαϊκές αρχές της Επιτροπής.

Πριν από την Google Inc άρχισε να σβήνει τα γραπτά του δρ Les (Leszek – Leslie) Sachs από τα αποτελέσματα αναζήτησης, οι πολίτες της ΕΕ και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συνειδητοποιούν την αλήθεια και τη σημασία του τι είχε να πει, ιδίως για τους κινδύνους του διεφθαρμένου και δολοφονική ΗΠΑ δικαστήρια, η οποία ενεργεί ως εταίρος της δωροδοκίας σε αμερικανικές επιχειρήσεις που είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο μαφία δωροδοκία δικαστή. Με τη διαγραφή της δημοσιογραφίας Sachs », η Google Inc βοηθά ΗΠΑ μαφίες για να εξαπατήσουν τις επιχειρήσεις της ΕΕ και τις τράπεζες και τους πολίτες του δισεκατομμύρια ευρώ, επειδή δεν γνώριζαν τι θα μπορούσαν άλλως γνωρίζουν.

Στις περισσότερες γλώσσες, η Google Inc στην ΕΕ είναι αρκετά παραπλανητική, δεν παρέχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται για λογοκρισία των αποτελεσμάτων αναζήτησης για να εξαπατήσει, εξαπάτηση και να βοηθήσει τους πολίτες της ΕΕ δολοφονία. Στα αγγλικά, η Google βάζει μερικές φορές μια πολύ μικρή-εκτύπωσης ειδοποίηση ότι ορισμένα αποτελέσματα αναζήτησης έχουν μπλοκαριστεί, τόσο μικρό που σχεδόν κανένας χρήστης του Google, θα το διαβάσει ή να το γνωρίζουν. Το μικρό-εκτύπωσης ειδοποίηση από την Google συνδέει έπειτα σε μια σελίδα η οποία είναι ως επί το πλείστον κενά και δεν παρέχει καμία πληροφορία σχετικά με την απόφραξη.

Google Inc ‘s αθέμιτου ανταγωνισμού λογοκρισία αφήνει άνθρωποι αγνοούν Sachs «δικές τους ιστοσελίδες και πολλές αποδείξεις Sachs εκτιμά ότι η αμερικανική ποινική μαφίας εξαπλώνεται βρίσκεται γι’ αυτόν, ενώ η Wikipedia ωθεί κυρίως φάρσες σε χρήστες του Διαδικτύου, φάρσες και βρίσκεται σχεδιαστεί για να κάνουν Sachs ακούγεται τετριμμένο, διαταραγμένος και ποινικές.

Το μονοπώλιο της Google να διαγράψει και συκοφαντία ο γενναίος Εβραίος Sachs, είναι εντελώς καταστροφικό ως προς τις επιπτώσεις του, όπως πολλοί ακόμα «υπηρεσίες αναζήτησης ‘άλλα εξαρτώνται έμμεσα από τον βαθμό πρόσβασης σε ένα δικτυακό τόπο στο Google. Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, έχουν ποτέ έτσι πρόσβαση στη δημοσιογραφία Sachs », και να εκκαθαρίζουν εξαπατώνται από τη μαζική εκστρατεία ψεμάτων κατά Sachs, και να γίνει φοβάται μακριά από τη σύνδεση με Sachs ή από την ανακάλυψη της αλήθειας αντί της διαδώσει ψέματα από την Google Α.Ε.

Απάντηση