=== Ενώ τα αδέλφια μας οι Πομάκοι αντιστέκονται στη Τουρκοποίηση ο ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗΣ προκαλεί, και ελπίζει να πουλήσει την ΕΛΛΑΔΑ, για καμιά εκατοστή …ψήφους.

 === Η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ έστειλε τη παρακάτω ενημέρωση:

  === ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ… ΜΟΝΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΩΣ “ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ…
— ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΝ… ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!!! –ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ

=== ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 === ΤΡΑΤΖΙΚ… ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ…

=== Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥ: Ο ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ “ΣΤΟΧΟ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ “ΚΟΝΤΡΑ” ΤΟΥΣ “ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ” ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

 — ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ, ΑΣΤΕΡΙΟ ΧΑΜΟ – ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!

— ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ -ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΟΡΟ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!!! — ΜΟΝΟ Ο “ΣΤΟΧΟΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ…

ΝΕΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΣ… — ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΑΝΤ — ΝΟΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΕΝ…

— ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ “ΚΑΡΦΩΝΕΙ” ΤΗ ΝΤΟΡΑ — ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΕΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ! – “ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ” !!!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΝΕΣΥΡΕ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΣΚΑΪ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ — Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ… ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!!!

— ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ — ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

 — ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ… — Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ!!!

 ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ

Απάντηση