=== ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

  === ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

=== ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΏΣΕΙ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ…

Αλέξανδρος
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

=== Ο λόγος του Dr. Matthias Rath στο Βερολίνο — Δημοσιεύθηκε από την 5 Απρ 2012
 === “Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος της αποψινής βραδυάς. Θα ήθελα να τελειώσω με δυο λόγια, πολύ σημαντικά για μένα.
=== Από αυτήν εδώ την εκδήλωση στο Βερολίνο, καλώ τους πολίτες της Γερμανίας να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
=== Δυο φορές στην ιστορία του, ο λαός μας αφέθηκε να πέσει θύμα εκμετάλλευσης οικονομικών συμφερόντων, ξεκάθαροος στόχος των οποίων ήταν, να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο με τη βία.

 === Δύο φορές στην ιστορία του, ο λαός της Γερμανίας, παρακινούμενος από την ακόρεστη απληστία της χημικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας, και από τη δίψα των πολιτικών συνεργών τους για εξουσία, βύθισε την Ευρώπη και τον κόσμο στη δυστυχία.
 === Ο παππούς μου πολέμησε στην Ιταλία στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο – στην πρώτη απόπειρα, στρατιωτικής κατάκτησης του κόσμου, από το καρτέλ χημικών και φαρμάκων.
 === Αυτά τα σχέδια οικονομικής κατάκτησης του κόσμου από το καρτέλ, καλύπτονταν έξυπνα, πίσω από την πίστη στον “αυτοκράτορα” τον Γερμανικό σωβινισμό και την πάντα επίκαιρη επιθυμία “για μια θέση στον ήλιο.”
  === Στον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο πολέμησε ο πατέρας μου, στη Γαλλία, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αφρική.
=== Ο “αυτοκράτορας” πλέον, είχε αντικατασταθεί από τον Αδόλφο Χίτλερ, την νέα πολιτική μαριονέτα του καρτέλ.
=== Ο πατέρας μου, όσο και ο παππούς μου, αρνούνταν να μιλήσουν σε μας τα παιδιά για τον πόλεμο, γιατί είχαν βιώσει για χρόνια τη φρίκη του.

=== Για μένα ωστόσο, το πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός, ότι και οι δυο μέχρι τον θάνατό τους, δεν είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν, ότι είχαν πέσει θύματα εκμετάλλευσης – για τα ίδια οικονομικά συμφέροντα και τη προσπάθειά τους να κατακτήσουν με στρατιωτικά μέσα τον κόσμο.
=== Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος, για τον οποίο είμαι σήμερα εδώ και σας μιλώ τόσο ξεκάθαρα.
===Σ’ εμάς. τον λαό της Γερμανίας, δίνεται σήμερα μια μοναδική ευκαιρία, να δείξουμε στους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου, ότι έχουμε διδαχθεί από την ιστορία.

=== Δεν θα επιτρέψουμε πια να μας εξαπατούν και να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά συμφέροντα, που στόχο έχουν την οικονομική και πολιτική υποταγή ολόκληρων λαών, ούτε να παραμένουμε αδιάφοροι, στην προσπάθειά τους να υποδουλώσουν ολόκληρους λαούς, θυσιάζοντας εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές.
=== Από το βήμα αυτό, διαμηνύω στη κυρία Μέρκελ και σε ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιό της:  Έχουν παρέλθει οι εποχές που μπορούσατε να παραπλανήσετε τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους πολίτες, με το σλόγκαν σαν αυτό: “αν αποτυχει το ΕΥΡΩ, θα αποτύχει και η ΕΥΡΩΠΗ.”
=== Εμείς σας λέμε ότι αυτή η Ευρώπη, την οποία εσείς, κυρία Μέρκελ, κύριε Σαρκοζί και οι υπόλοιπες πολιτικές μαριονέτες του καρτέλ θέλετε να μας πλασάρετε σαν σύγχρονη Ευρώπη, κυριαρχείται από μια δυσώδη γεύση. Αναδύει τη δυσοσμία του “αυτοκράτορα” και των ναζί, όπου έχουν τις ρίζες τους αυτά τα απάνθρωπα σχέδια της υποταγής της Ευρώπης, στο καρτέλ της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας…. … … … … …”  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση