=== Η αντίστροφη μέτρηση για την ημερομηνία των εκλογών άρχισε και θα έχουμε ξανά μία προεκλογική περίοδο μόνο τριών εβδομάδων. Δηλαδή και αυτό που συνηθίζαμε να λέμε, ότι η προεκλογική περίοδος διαρκεί 40 ημέρες, δεν το σέβεται κανένας σε αυτόν τον τόπο.
 === Οι εκλογές γίνονται με εξπρές διαδικασίες, ώστε ο λαός να οδηγηθεί εκβιαστικά στην κάλπη, η βία του χρήματος των ισχυρών και η βία των ΜΜΕ που φιμώνουν τους μη αρεστούς, να κυριαρχήσουν απόλυτα. Συμπιέζονται εν ολίγοις οι προθεσμίες που ορίζει το σύνταγμα για τις εκλογές, ώστε ο λαός να μην έχει την πληροφόρηση, την κριτική σκέψη και την άνεση να επιλέξει και όλα αυτά για να περισώσει όσα γίνεται περισσότερα από τα συντρίμια του ένα καταρρέον πολιτικό σύστημα… 

 === Ήδη τα κανάλια άρχισαν ηλίθιες εκπομπές άμεσης ή έμεσης προώθησης των αρεστών και των φερεφώνων των μεγαλοεκδοτών. Τα ίδια κανάλια και οι ίδιοι δημοσιογράφοι που επί μήνες κριτικάρουν το σύστημα και δήθεν στηρίζουν τους πληττόμενους από τις κακές αποφάσεις των κακών κομμάτων, έρχονται τώρα σαν να μην τρέχει τίποτε και μας ξαναλανσάρουν τους ίδιους και τους ίδιους, τους φθαρμένους, τους ξοφλημένους, θεωρώντας όλους εμάς ηλίθιους και ανόητους.
 === Το θράσος και η αναίδεια των δημοσιογράφων δεν έχουν όρια, έχουν εργολαβικά αναλάβει την αποχαύνωση της κοινωνίας, έχουν γίνει το καρκίνωμα της σύγχρονης Ελλάδας.

 === Η αποστολή των ΜΜΕ, των εταιρειών δημοσκόπησης που επίσης απατεωνίζουν και ιδιοκτησιακά ανήκουν στους ίδιους τους καναλάρχες και των δημοσιογράφων, είναι να παγιδευτούμε στις υποδείξεις τους και στην πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν και να ξεχάσουμε ότι όλοι αυτοί είναι εκείνοι που τόσα χρόνια λιβάνιζαν αυτούς που μας πτώχευσαν, όταν πτωχεύσαμε άρχισαν δήθεν να τους καυτηριάζουν και τώρα αναιδέστατα μας υποδεικνύουν να τους ξαναψηφίσουμε.
 === Υποτιμούν οι κύριοι εντελώς την νοημοσύνη μας και πρέπει να τιμωρηθούν και ως τιμωρία η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ προτείνει  ένα αληθινό Πόθεν Έσχες όλων των καναλαρχών και οι άδειες των τηλεοράσεων να μην δίνονται μία και έξω όπως γίνεται σήμερα, αλλά να ανανεώνονται ετήσια μόνο αν από τον έλεγχο που θα γίνεται διαπιστώνεται εφαρμογή των νόμων και τήρηση των κανόνων του πλουραλισμού και της διαφάνειας. Η εποχή των νταβατζήδων πρέπει να τελειώνει και αυτός είναι ένας από τους ισχυρούς λόγους για τους οποίους θα βάλουμε στη βουλή την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ η οποία μετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις  εκλογές σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

 === Ειλικρινά εκπλησσόμεθα από το θράσος και τη δολιότητα των ΜΜΕ, να μας ζητούν να ξαναψηφίσουμε αυτούς που δίκαια ο λαός και οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα, στην πλατεία Αριστοτέλους και σε όλες τις πόλεις της χώρας αποκαλούσαν κλέφτες, απατεώνες, προδότες και όλα αυτά γίνονται εν έτει  2012 που έπρεπε αυτή η χώρα να ανανεώσει το πολιτικό της προσωπικό τουλάχιστο σε ποσοστό 80% όπως έκανε η τουρκία προ ετών πετάγοντας έξω από τη βουλή Τσιλέρ, Ετσεβίτ, Γιλμάζ και όλους τους άχρηστους. Κανάλια και δημοσιογράφοι θα τιμωρηθούν σκληρά για το νέο έγκλημα που σχεδιάζουν να κάνουν.

1 Comment

Απάντηση