=== Μπορεί ο Καραπροδότης να έχασε προς το παρόν την εύνοια της Ευγενίας, αλλά απέδειξε ότι ένας καλός μπολντιμπίλμτερ, ξέρει να κάνει τις γυναίκες να ζηλεύουν, αλλά και τους άνδρες να φθονούν την εξυπνάδα του.

 === Μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, το νέο αστέρι του ΛΑ.Ο.Σ., η Βάνα η Μεντιτερανέεε κααι Μπάρμπα, κατάφερε να γίνει το Νο 2, το πατριωτικό βρακί της το Νο 3, οι μπλε-βυσσινί καλτσοδέτες της έγιναν Νο 4 και (δυστυχώς για τον Βελόπουλο) το ξεσκισμένο της καλσόν, είναι πλάον δικαιωμματικά, το Νο 5 του αποκόμματος.

 === Η Βάνα Μπάρμπα, στις φλέβες της οποίας κυλά το αίμα μιας αγνής και τίμιας cheerleader, πρώτη διέγνωσε και ίσως διαπίστωσε, ότι ο αρχηγός Καρατζαφέρης, μετά τη νεοδημοκράτηση Βορίδης και Αδώνιδος, έκανε κοιλιά, μάλλον από υπερβολική δόση απογοητευτικών ουσιών. Χωρίς να ρωτήσει κανέναν και χωρίς δεύτερη μηδέ τρίτη κουβέντα, άρχισε βαρύ cheerleaderικό, προπονητικό πρόγραμμα στα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. άνευ τιμοκαταλόγου και προφανώς, άνευ ΦΠΑ, ώστε να ανακτήσουν τη φόρμα κέϊκ και να ανακαταλάβουν τη θέση της Χρυσής Αυγής, ην και απώλεσαν προσωρινά.

 === Μη νομίζεται αδέλφια, πως τα βρακιά, είναι όλα της Βάνας εύκολα. Δυστυχώς, ο μέχρι χθες αδιαφιλονίκητος υπαρχηγός Βελόπουλος, ο μέχρι χθες πραγματικός αετός των Οβραίων, άρχισε να λαμβάνει αντικαταθλιπτικά, με επίκτητο σύνδρομο, τον βαρύτατον αμφί αλληθωρισμό, προς τη νεοδημοκρατία. Ώρες-ώρες τον πιάνουν (τον Βελόπουλο) ακόμα και κακές σκέψεις και τού ‘ρχεται, μα τον Δία του, ν’ αρπάξει το αλλοδαπό του εκατομμύριο και να το πετάξει στα μούτρα του ταμείου κατά της φτώχειας και με το εκδικητικό του πνεύμα σε έξαρση, ανά δέκα λεπτά και καθ’ εκάστην, αποφασίζει με δημοκρατικές διαδικασίες, την ίδρυση νέου ΛΑ.Ο.Κόμματος.

Σύμφωνα με γνωμάτευση της επιστημονικής επιτροπής μου, στην οποία ευτυχώς δεν συμμετέχουν, ούτε ο Ρακιντζής, ούτε ο Καπελέρης, ούτε ο Διώτης, μα ούτε αυτός ούτος ο Σαμπατακάκης και οι ένοχοι υπαρχηγοί του, έτσι και συμβεί το μοιραίο χτύπημα κατά της ωραίας Βάνας, δηλαδή, είτε να υποστεί ο Βελόπουλος και να πάθει νεοδημοκρατικό εναγκαλισμό, είτε να ιδρύσει ιδιόκτητο κόμμα, τότε ο Καρατζαλέρης, θα χρειαστεί συμπληρωματικώς, τα βρακιά της Πετρούλας, της Τζούλιας, της Πέπης Τσεσμελή, της Ντούβλας, της Πετζετάκου και του προσωπικού γενικών καθηκόντων τους, για τις θέσεις ψηφολεκτών που άμεσα θα προκύψουν.

Μ’ αυτές τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, τα γκάλοπ έχουν πάθει και έχουν σαλέψει τα ποσοστά τους, σε κατάσταση που να μη μπορούν να βγάλουν ούτε κυβέρνηση συνεργασίας και μάσας.

Κι’ ήμαστε ακόμα στην αρχή δια σήμερον……


Απάντηση