=== Μια φορά κι’ έναν καιρό, έγινε ένας πάμπλουτος πολιτικός, που κάποτε ήταν ξεβράκωτος και τον λέγαν τιποτΑΚΗ….

  === Μερικές φορές, όταν προκύπτουν θέματα που τα περιμένεις και νομίζεις ότι θα απλωθούν οι σκέψεις σου σαν χείμαρος που θα σαρώσει τις ληστοσυμμορίες. Βλέποντας το πτώμα, το κοιτάς, χασκογελάς για την αστείρευτη αλαζωνεία του κάθε κλέφτη αξουσιαστή και δεν θέλεις να ξαναασχοληθείς, άσχετα αν προβλέπεις, ότι μετά από λίγους μήνες, θα τον βλέπεις τον απατεωνίσκο να περιφέρεται ελεύθερος και να αλητεύει αμετανόητα στα κανάλια των πρώην συνεταίρων του στις κλεψιές.
  === Μάθαμε όλοι για την σύλληψη του Τσοχατζόπουλου, θέλοντας και μη, αφού ο Εφραίμ τελείωσε απ’ τα κάγκελα λόγω Πούτιν, το σύστημα πρέπει να επιδείξει τη νέα του παρθενορραφή, μέρες, εκλογές που έρχονται, μέχρι να εκλεγεί ο νέος Πούστιν.
  === Εμείς, θα θυμηθούμε λίγα και από  26 Φεβρουαρίου 2011 (πριν από 14 μήνες):

  ===   Ερώτηση προς κάθε σκεπτόμενο πολίτη σχετικά με τον Τσοχατζόπουλο
  === Εάν είσαστε κοινωνικός λειτουργός , όχι κατ ανάγκην πρώην υπουργός ή βουλευτής αλλα και ένας απλος δημόσιος υπάλληλος και μαζευόταν κάτω απο το σπίτι σας πλήθος κόσμου και σας έλεγε ΚΛΕΦΤΗ, ΑΛΗΤΑΡΑ, ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ κλπ τι θα κάνατε;
=== Νομίζω στην καλύτερη περίπτωση θα παθαίνατε έμφραγμα απο την ντροπή… για να μην αναφερθώ σε Ιαπωνικές πρακτικές (χαρακίρι κλπ).

  === Και όμως είναι τόσο παχύδερμο αυτός ο Τσοχατζόπουλος και τόσο αναίσθητος που δεν έπεσε από ευθιξία απο την ταράτσα να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί .
=== Απαντήστε στην ερώτηση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!!! 
  ===  peramatozoaki
=====================
=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
=== Χειροκροτώ και επαυξάνω αλλά, για να μη φανούμε στο τέλος ότι κι’ εμείς είμαστε καραγκιόζηδες και νεροκουβαλητές άλλων ληστών και ληστοσυμμοριών, δεν φτάνει αυτό, δεν φτάνει και η επίσης μονόπαντη επίσκεψη στο σπίτι του ληστή Σημίτη…. Οι επισκέψεις πρέπει να είναι πλουραλιστικές. Πρέπει να έχουμε την αξιοπρέπεια να δείχνουμε και να κράζουμε ισόποσα και αντικειμενικά και όμοια, την επίσης λυστοσυμμορία, των επίσης ξενόδουλων κυβερνήσεων Καραμανλή, της εν αναμονή ληστοσυμμορίας του Σαμαρά, τους αδίστακτους πράκτορες του διεθνούς Σιωνισμού Καρατζαφέρη, τους ψευδεπίγραφους επίσημους «αριστερούς» του ωχαδερφισμού….. Με τους τώρα του γκαγκά-Τζέφρι Παπανδρέου, που αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ότι ήταν και είναι το κρυφό βαρύ πυροβολικό της ληστοσυμμορίας Σημίτη, τι κάνουμε???? Γιατί οι Τσουτσουνέρος μου δεν είναι και μαλάκες, για να το παίξουν απορροφητικοί σάκοι του μποξ….
=== Κοντολογίς, πρέπει να κάνουμε τη τσουτσουνέρικη επανάστασή μας, μακριά από ύποπτες εξαρτήσεις νεροκουβαλητών απατεώνων……
Από νωρίς…… προυνό-προυνό…..
=====================

 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ….. ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ  ειρωνευτήκαμε τις παραγραφές των Τσοχατζοπουλικών σκανδάλων στις 29 Ιουλίου 2011.
   ======================

   …και δείξαμε την προκλητικότητα του ζεύγους της κλεψιάς, της μίζας και της σπατάλης στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 
Η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου (Β. Σταμάτη), αν και «άπορη», ξόδεψε 1,5 εκατ. ευρώ για πολυτελή ΙΧ!!!….. Ήταν ένας, από τους πολλούς εκατομμυριούχους βουλευτές, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους…..

….ήταν ο τιποτΑΚΗΣ.–

Ισχύει, ότι είχα πει για τον Εφραίμ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΑΚΗ, γιατί είναι όλοι τους μέσα στις ίδιες βρωμιές.

Στα διάφορα κατά καιρούς σκάνδαλα, κάθε κομματοσκυλικής απόχρωσης, πάνω από 100 τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορούσαν να ανοιχθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη, μπλοκαρίστηκαν και δεν επεστράφηκε, ούθτε ένα € στα δημόσια ταμεία.

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
Για τους γιατρους που επαιρναν τις μιζες των εταιρειων φαρμακων και ορθοπεδικων μηχανηματων ΑΚΟΥΣΕΣ τιποτα?????
Για τον ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΥΤΑΝΗ του επαρχιακου πανεπιστημιου που ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ γιατι του βρηκαν λογαριασμο με ΥΠΟΛΟΙΠΑ σε εκατομμυρια ευρω ΑΚΟΥΣΕΣ τιποτα????
Για τον ορθοπεδικο της ΜΑΓΑΛΟΜΙΖΑΣ που ΚΑΛΥΠΤΕΙ ο συμμαθητης του ο ΓΚΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ακουσες ΤΙΠΟΤΑ?????

1 Comment

Απάντηση