===  …. εκ των οποίων 1.179.268,29 € (χωρίς ΦΠΑ) τα …βασικά, ΠΛΕΟΝ νταβατζιλίδικο δικαίωμα-ΚΑΠΕΛΟ προβλεπόμενης υπέρβασης +540.000,00 ( χωρίς ΦΠΑ) — ΣΥΝΟΛΟ με ΦΠΑ 2.114.700,00 €.

 === ΝΑΙ, μέσα στον βόθρο της ψευδεπίγραφης “διαύγειας” του πολιτικού απατεώνα Λοβέρδου, άξιου συνεχιστή του προκατόχου του πολιτικού απατεώνα Αβραμόπουλου, υπάρχει κι’ αυτό. Ο Λοβέρδος έχει προκηρύξει διαγωνισμό από 22-3-2012 (δηλαδή εν γνώσει του αληταρά της ημερομηνίας διενέργειας εκλογών), για 18μηνο πήδημα από εργολάβο, με τίτλο-φερετζέ «Σύστημα Διαχείρισης και Επιχειρηματικής …Ευφυΐας ΕΣΥ». Ευφυές, εντάξει???…

  === Ο διαγωνισμός είναι προγραμματισμένος, για να διενεργηθεί στις 2-5-2012 (καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών) οι οποίες προσφορές, θα ανοιχθούν στις 3-5-2012, τρεις μέρες πριν στηθούν οι κάλπες των νοθευμένων. Με λίγα λόγια, κανένας δεν επρόκειτο να ασχοληθεί και κανένας δεν επρόκειτο να πάρει χαμπάρι. Όλοι ασχολούμαστε με το πόσο θα είναι το κατάντημα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, πόσες ώρες την ημέρα θα παριστάνουν ότι κοιμούνται Παπαρήγα – Τσίπρας – Κουβέλης –  Μητσοτάκαινα και το τι καμένη μαλακία θα πει ο Καμμένος, για να ξαναπείσει τα κωθώνια που θα τον ψηφίσουν, ότι μαζί του θα είναι ανεξάρτητοι, ενώ τους κατευθύνει σε όλα τα προαποφασισμένα με τη μικρή χούντα του.

 === Προσωπικά πιστεύω, ότι η συμμορία Παπαδήμου, με την προκλητική ανοχή της κοινοβουλευτικής αριστεράς και όλους τους αλήτες κοινοβουλευτικούς που παριστάνουν τη νόθα αντιπολίτευση, έχει δρομολογήσει και άλλες απάτες ανάδειξης εργολάβων και προμηθευτών, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

 === ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΑΠΑΤΕΣ, Η ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ’ ΟΛΑΣ.

Βλέπε: http://www.yyka.gov.gr/articles/newspaper/promhtheies-symbaseis/dhmosia-diaboyleysh-gia-to-ergo-laquo-systhma-diaxeirishs-kai-epixeirhmatikhs-eyfyias-esy-raquo/1104-dienergeia-anoiktoy-diethnh-diagwnismoy-epiloghs-anadoxoy-gia-thn-anathesh-toy-ergoy-laquo-systhma-diaxeirishs-kai-epixeirhmatikhs-eyfyias-esy-raquo

Απάντηση