=== Ακόμα και οι πέτρες ξέρουν εδώ και 8-10 μέρες, ότι ο δημαγωγός Καμμένος, έχει επιλέξει σαν αρχηγός κόμματος, να θέσει τη διπλή του υποψηφιότητα, αφενός στη Β’ Αθηνών και αφετέρου στη Θεσσαλονίκη. Αυτό καθορίστηκε από τις σφυγμομετρήσεις που παραγγέλνει για λογαριασμό του, για να μάθει, που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγάλει βουλευτές, ώστε να διασφαλίσει τη δική του προσωπική θέση και το πολιτικό του μέλλον και χέστηκε και τους υπόλοιπους.

 === Αφού λοιπόν το είχε αποφασίσει εδώ και αρκετές μέρες και το διέδωσε, ώστε ο προσωπικός του μηχανισμός να το επιβάλει ήδη από νωρίς, το Μεγάλο Σάββατο ο (επίσης ευφυής σαν τον Λοβέρδο), κρέμασε δημαγωγικό ερώτημα στη σελίδα που έχει στο facebook, για να πουν τάχα οι καμμένοι ανεξάρτητοι, ποια εκλογική περιφέρεια του ….διαλέγουν, σαν δεύτερη επιλογή, μετά την στάνταρ Β’ Αθηνών.

 === Με το που έβαλε το ερώτημα, η επιλογή Β’ Θεσσαλονίκης βγήκε κατ’ ευθείαν …γκαστρωμένη, λες και η ομάδα των 900 περίμενε το ερώτημα-πυροτέχνημα, της ψευδεπίγραφης δημοκρατικότητας του αρχηγίσκου. Όταν η ροή των γνήσιων προτάσεων μπήκε σε μια λογική σειρά από χθες Κυριακή του Πάσχα, ο κόσμος που τον έχει πάρει χαμπάρι, για την υποκρισία του και τον πολιτικό του τυχοδιωκτισμό του, τον άρχισε στο δούλεμα, όπως: στη Λαπαρδά, στο Καρπενήσι (μάλλον επειδή είναι νησιώτης???), στον Έβρο, μη βάλεις πουθενά κλπ ωραία και ευτράπελα.

  === Καμμένε, ρώτησες κανέναν σοβαρό άνθρωπο να σου πει και να σου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχεις κάνει μεγάλη προεκλογική κοιλιά???

 === Καμμένε, περιμένω να ανακοινώσεις και τη συμμετοχή του ψευτοκρητικού πολιτικού δραχμοαπατεώνα Καζάκη….. Με δημοκρατικές διαδικασίες έτσι???…  Στο στυλ “Μαλάκα κοίτα τι σου διάλεξα να αποφασίσεις”

 === ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ 300 ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ — ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ===


3 Comments

 • Ο/Η ΙΕΡΟΣ ΘΕΟΣ λέει:

  Υποστηρίζω (δεν ψηφίζω , ακόμα ..!) το Πατριωτικό Μέτωπο γιατί θέκω κάτι Ελληνικό , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ , με σταθερές θέσεις από την αρχή του και να (τουλ. ) προσπαθεί..! Σε ρωτάω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γιατί θέλω να μάθω γιατί κατακρίνεισ τον ΚΑΖΑΚΗ ;; Εχεις κάτι η ξέρεις που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… (πΕΡΙΜΈΝΩ ΑΠΆΝΤΗΣΉ ΣΟΥ )

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΠΡΟΛΟΓΟΣ:Το πρόγραμμα φιλοξενίας της ιστοσελίδας μου, έχει σταματήσει με επιτυχία, σε διάστημα 7 μηνών, 1458 ανεπιθύμητα σχόλια. Πριν από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, λειτούργησα με νύχια και με δόντια, δύο άλλα ιστολόγια και έχω εξηγήσει αναλυτικά, ότι προτίμησα να έχω ιδιόκτητη σελίδα γιατί στις δωρεάν του blogger και του wordpress κανένας δεν με προστάτευε από πούστικες επιθέσεις.
   Όταν κάποιος γράφει με επιχειρήματα κάποια πράγματα και δεν διστάζει να κατονομάσει πρόσωπα και πράγματα, τότε οι θιγόμενοι καταφεύγουν σε πολλά βρόμικα ιντερνετικά μέσα.

   ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ:
   Είμαι οικονομολόγος – δημοσιολόγος και πολλοί γνωρίζουν ότι εργάστηκα και σαν οικονομικός-διοικητικός επιθεωρητής και ως τέτοιος δεν δίστασα να συγκροπυστώ με τη σαπίλα του Αβραμόπουλου και τα πιράνχας του υπουργείου υγείας. Αυτό το λέω, για να γίνει αντιληπτό, ότι διαθέτω και τις επιστημονικές γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία, τόσο για να καταλάβω τι λέει ένας οικονομολόγος και ένας “οικονομολόγος”, όσο και για να αναπτύξω επιστημονικές οικονομολογικές απόψεις, με τρόπο κατανοητό σε απλούς ανθρώπους που δεν έχουν οικονομολογικές γνώσεις.
   Από παλιά στο http://avragioz.blogspot.com/ έχω κάνει μεγάλο αριθμό άρθρων οικονομικών αναλύσεων, τα οποία σημείωσαν σύμφωνα με τα στατιστικά μου, πολύ μεγάλη επιτυχία και πολλά συμπεριελήφθησαν στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες.
   Μεταξύ αυτών των άρθρων, υπάρχουν και οι επιστημονικοί μου αντίλογοι κατά του Καζάκη, δια των οποίων επώνυμα, σε κάθε φορά που διάβαζα κάπου ότι δημνοσιεύεται “επιστημονική οικονομική ανάλυση του Καζάκη” , διαπίστωνα κείμενο ή λόγο ασυνάρτητο μέχρι και βλακωδέστατο. Αυτή η μπουρδολογία κάποιους τους βολεύει και προβάλουν προκλητικά τον Καζάκη, σε κάθε μαλακία ή ασυναρτησία θα πει. Εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να χαριστώ σε κανέναν και προσπαθώ να βάλω τον Καζάκη στις πραγματικές του διαστάσεις, που είναι απλά ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος που προβάλει με έναν τελείως αντεπιστημονικό τρόπο, αυτό που γουστάρουν ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες, για αποβολή της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα με ταυτόχρονη αιχμαλωσία μας εντός της ΕΕ.
   Ένα άλλο θέμα είναι, ότι το μοναδικό βιβλίο του Καζάκη, είναι μια μετάφραση του πλέον ανθελληνικού βιβλίου που έχει γραφτεί ποτέ για τη Μακεδονία (Οι Φυλές Της Μακεδονίας), το οποίο και έχει γίνει σημείο αναφοράς των Σκοπιανών, στη κυριολεξία είναι το ευαγγέλιό τους. Τη μετάφραση του Καζάκη χρησιμοποιεί και η εδώ σκοπιανική συμμορία Λιθοξόου (Ουράνιο Τόξο) καθώς και ΤουρκΑλβανοί πράκτορες.
   Έχω γράψει πολλά και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.
   Τέλος, θέλω να σου επισημάνω, ότι το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΜΕΤΩΠΟ (ΠΑΜ – Βιτάλης) δεν έχει καμία σχέση με το ΕΠΑΜ (Ενιαίο ΠΑΛΑΪΚΌ Μέτωπο) που κατασκεύασε τελευταία και ΠΑΡΑΠΕΙΣΤΙΚΑ ο Καζάκης, για να ξεγελά με τα αρχικά του.
   Η δική μου βάση επιλογής είναι:
   Κανένα από τα νυν κοινοβουλευτικά κόμματα.
   Κανέναν από τους νυν 300 βουλευτές, με όποια ονομασία και αν κατέβουν.
   Κανέναν εξωκοινοβουλευτικό αλήτη, που κάνει σημαία τη δραχμή μόνο και μόνο για να κάνει ανενόχλητος συνεχείς υποτιμήσεις, εντός της ΕΕ.
   ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ.
   ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΕΤΣΙ ΚΙ’ ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ.

   • Ο/Η drakos λέει:

    Πες μας λοιπον…βοηθησε μας…γιατι εχουμε “κολωσει”!!!!….Αν δεν ψηφισουμε “καμμενο”…που αντιλαμβανομαστε…οτι ειναι “καμμενος”…τι να “ψοφησουμε”;;;;…”Συνδεσμο Εθνικης Ενοτητας”;;;;….”Πειρατες”;;;;…..”Λεβεντη”;;;;….”Τζουλια”;;;;…..”Ξεμπερδεψε” μας….κανε μας μια καλη προταση!!!!…”ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ”!!!!…Βαρεθηκα να “διαβαζω”…ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ….ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ….Τι στα “κομματια’….θα “ψοφησουμε”!!!…Αντε…κανε την αρχη….εστω κ για “πλακα”!!!…Ωφου!!!!!

Απάντηση