=== Έχω δεχθεί κάποια σχόλια και e-mails αναγνωστών, οι οποίοι αναρωτιούνται με ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ τρόπο, για το τι επιτέλους να ψηφίσουμε. Και λέω ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ, γιατί δεν διαφαίνεται ΒΟΥΛΗΣΗ ξεκάθαρης αποστασιοποίησης από ένα διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο και συγχρόνως ο ερωτών, παγιδεύεται στην αναζήτηση κατευθυντήριας γραμμής, για το πως να σκλαβώσει τη ψήφο του.
=== Το τελευταίο ερώτημα, που συμπεριλαμβάνει (μέσες-άκρες) και προηγούμενα, λέει:
========================
  === Πες μας λοιπόν… βοήθησέ μας…γιατί έχουμε «κολώσει» !!!!…. Αν δεν ψηφίσουμε «Καμμένο»… που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι «καμένος» …τι να «ψοφησουμε» ;;;;…  «Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας» ;;;;….  «Πειρατές» ;;;;…..  «Λεβέντη» ;;;;….  «Τζούλια» ;;;;…..  «Ξεμπέρδεψε» μας…. κανε μας μια καλή πρόταση !!!!…  «ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ» !!!!… Βαρέθηκα να «διαβάζω» …ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ….
  === ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…. Τι στα «κομμάτια ….θα «ψοφήσουμε» ;;;!!!… Άντε… κάνε την αρχή….  Έστω και για «πλάκα» !!!… Ωφού!!!!!…
========================
 === Οι απόψεις του Μπαρμπανίκου είναι οι παρακάτω:
1.— Το υπάρχον διεφθαρμένο πολιτικό – ψευδοκοινοβουλευτικό κατεστημένο, είναι η χούντα που χρόνια ονειρεύονταν τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, εργολάβοι και αεριτζήδες. Όλα ανεξαιρέτως τα λεγόμενα κοινοβουλευτικά κόμματα (συμπεριλαμβανομένων και των κομμάτων μιας κίβδηλης αριστεράς που εσκεμμένα βρίσκεται σε παρατεταμένη κατάσταση ύπνου), υπηρετούν προδοτικά τη (κυρίως ξένη) οικονομική ολιγαρχία και επέβαλαν και επιβάλουν με τους πλέον παράνομους και αντισυνταγματικούς τρόπους, τη πιο βίαιη ανακατανομή εισοδήματος υπέρ της οικονομικής ολιγαρχίας των εβραιοτραπεζιτών, βιομηχάνων, εφοπλιστών, εργολάβων, αεριτζήδων.
2.— Οι εκλογές της 6-5-2012 διενεργούνται σε καθεστώς πλήρους κατοχής και κατά τη γνώμη μου, μέσα σε κλίμα πρωτοφανούς και εξόφθαλμης άσκηση βίας και νοθείας, υπό τη κηδεμονία της ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας, ώστε με το “αποτέλεσμα” που θα διαμορφώσουν οι εισβολείς ολιγάρχες και οι κατοχικές δυνάμεις των διεθνών χρηματιστηρίων με το εδώ υπηρετικό προσωπικό, να προκύψουν τα ίδια ή τα “ίδια” ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ πρόσωπα, με μικρές ανακατανομές κομματικής ταμπέλας, ώστε να δίνουν τη ψευδαίσθηση της αλλαγής ή της διαφορετικότητας. Πρέπει να “κοσκινίζει” κανείς τα λόγια τους για να βγάζει τα σωστά συμπεράσματα και να αντιλαμβάνεται ότι ο λύκος παραμένει λύκος και όταν αλλάζει τη προβιά του.
3.— Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, θέλει πραγματική απαλλαγή και από τα 300 πολιτικά καθάρματα και όλους όσους συμμετέχουν στις εκλογές με τις ίδιες ή παραπλήσιες σημαίες ευκαιρίας για πλιάτσικο. Το διακύβευμα δεν είναι οι μαλακίες που άρχισαν να στήνουν στις τηλεοράσεις, με Βενιζέλο ή Σαμαρά-Μπενάκη, ή Παπαϊωάννου, ή Παπαρήγα, ή Αβραμόπουλο, ή Καρατζαφέρη, ή Τσίπρα, ή Μπακογιάννη, ή Καμμένο, ή Κατσέλη, ή Κουβέλη, ή Τρεμόπουλο, ή Καζάκη και κάθε άλλον ισραηλίτη ή υπηρέτη των τραπεζών και των χορηγών της ….ευρωδραχμής τους. Το διακύβευμα δεν ήταν η ανάγκη ανακάλυψης ενός νέου Συντάγματος, αλλά η προστασία των κατοχυρωμένων στο υπάρχον Σύνταγμα ανθρώπινων, ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων. Τι το θέλουν (κυρίως όλοι αυτοί οι σαλτιμπάγκοι το νέο σύνταγμα, όταν με προδότη πρόεδρο και πρωθυπουργό έχουν ξεσκίσει τα δικαιώματα που περιγράφει το ισχύον???
Το διακύβευμα είναι, να μην επιτρέψουμε τη καθιέρωση ενός νομίσματος κουρελού, όπως κι’ αν το βαφτίσουν όλοι οι παραπάνω προδότες, για να το υποτιμούν διαρκώς σε βάρος των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά η διασφάλιση εισοδηματικής και νομισματικής σταθερότητας, σε συνδυασμό με μισθούς και συντάξεις αξιοπρεπούς διαβίωσης. Για να φτάσουμε στο τι άλλο διαλέγω, το ΠΡΩΤΕΥΟΝ διακύβευμα είναι η αταλάντευτη βούληση-απόφαση, να θέλουμε να ξεφορτωθούμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΜΕΣΟ τους πολιτικούς αληταράδες, οι οποίοι είτε ενεργά (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ. και αποκόμματα της πλάκας), είτε παθητικά δια της προκλητικής αποχής (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ κλπ φαιδρά πρόσωπα), στηρίζουν το κατοχικό και ληστρικό διεφθαρμένο καθεστώς.
4.— ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΑΡΤΗ ΠΡΑΜΆΤΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΧΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ.
5.— Ξέρω, ότι πρέπει να ματώσω και να πονέσω για να πετύχω να ξανακερδίσω την ελευθερία και την αξιοπρέπειά μου. Αλλά ξέρω ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΩ. Δεν αξίζει να ζω σκλαβωμένος και δεν πρέπει να περιμένω από άλλους να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνω εγώ. Πρέπει να βρω όμοιούς μου και να αυτοοργανωθούμε, να δυναμώσουμε, να τους επιτεθούμε και να τους γαμήσουμε το κέρατο.
6.— Ξέρω, ότι θα γίνουν εκλογές βίας και νοθείας σε καθεστώς αισχρής κατοχής. ΝΑΙ… Και επί χούντας ξέραμε, ότι τα δημοψηφίσματα ήταν απάτη, ξέραμε ότι άλλο θα ψηφίσουμε και άλλο θα βγει, αλλά πηγαίναμε και ψηφίζαμε και μιλούσαμε στα στρατοκρατούμενα εκλογικά τμήματα, λέγαμε τα δικά μας και τα σκουλίκια της χούντας άρχιζαν να νιώθουν τη δύναμή μας. Ετοίμαζαν και εκλογές κοροϊδία με τον απατεώνα τον Μαρκεζίνη των συνεχών υποτιμήσεων της δραχμής. Τους δείξαμε ξανά τη δύναμή μας. Ξέραμε ότι φοβόντουσαν περισσότερο. Και τους γκρεμίσαμε.
7.— “Τι να ψηφίσω??? Τη Τζούλια???  ….τον Λεβέντη???… ……..”
Νομίζεις θα κωλώσω και θα σου πω, “ας μη γελοιοποιήσουμε το θέμα???”
ΟΧΙ αγαπητά μου. Ο Μπαρμπανίκος έχει καταλήξει και έχει διαλέξει τι θα ψηφίσει και θα ψηφίσει θετικά, για να νιώσουν οι απατεώνες τη δύναμη της μάζας. Έχουμε τεράστια δύναμη. Αν είναι να γλυτώσεις την αξιοπρέπειά σου από το μπουρδέλο της πλατείας συντάγματος, ΝΑΙ, θα σου πω, αν δεν βλέπεις καλύτερη επιλογή, να ψηφίσεις την γνωστή “ΤΖΟΥΛΙΑ” γιατί οι Παπανδρέηδες, οι Βενιζέληδες, οι Σαμαρομπενάκηδες, οι Καμμένοι, οι Καρατζαφέρηδες, οι Παπαρήγες, οι Τσίπρες, οι Μπακογιάννες, οι Κατσέλες, οι Τρεμόπουλοι και όλα τα καθίκια και αποβράσματα που τους ακολουθούν, είναι οι μεγαλύτερες κι’ οι χειρότερες πουτάνες. Μπροστά στη πουτανιά τους, η γνωστή ΤΖΟΥΛΙΑ είναι καρικατούρα πουτανιάς, γνωρίζεις τα όριά της και δεν θα σε γελάσει.
8.— “Τι να ψηφίσω??? τον Λεβέντη???… τον….”
Νομίζεις θα κωλώσω και θα σου πω, “ας μη γελοιοποιήσουμε το θέμα???…”
ΟΧΙ αγαπητέ μου. Εκτός από τους αμέτρητους γκαγκάδες και πανηλίθιους που το τραπεζοβιομηχανικό κατεστημένο και οι εισβολείς εβραιοτροϊκάνοι μας φύτεψαν στον σβέρκο, τους ξέρεις και σε ταπεινώνουν, ο Μπαρμπανίκος φίλε μου, ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ότι υπήρξε διαπραγματευτής και είχε απέναντί του, τους Αρσένη, Γιαννόπουλο, Κατσανέβα, Σταυρακάκη, Κοκκινοβασίλη στις μεγάλες “δόξες” τους. Εκεί, είχα την ευκαιρία να δω πρίγκιπες και βασιλιάδες ΓΥΜΝΟΥΣ και σκατιάρηδες. Έχω διαμορφωμένη γνώμη για κάθε “σαβουροσωτήρα”
Όλους όσους γνωρίζεις, που τόσα χρόνια σε έχουν γδάρει, αν τους μαζέψεις και τους δέσεις μαζί κώλο-κώλο για να ζυγίσεις τη πραγματική τους δύναμη και εξυπνάδα, με τον κοινό νου του μέσου Έλληνα, μπορείς γρήγορα να διαπιστώσεις, ότι αν προσθέσεις τις “σοφίες” τους, πάλι οι νεροκολοκύθες που κουβαλούν στους ώμους τους, υπολείπονται σε εξυπνάδα του Λεβέντη. Τον Λεβέντη τα καθεστωτικά ΜΜΕ τον κατασκεύασαν γραφικό. Έχεις να του προσάψεις κάτι για διαπλοκή και διαφθορά???
Ας μη μακρηγορήσω. ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ. Όταν ένας ελεύθερος άνθρωπος είναι αποφασισμένος να διώξει από πάνω του τη σκατίλα που τον κυβερνά ανάξια και ληστρικά, ΤΟΤΕ με πολύ ευκολία βρίσκει και το αντίδοτο.
Να στο πω και πιο λιανά. Αν ήμουν υποψήφιος με κάποιον συνδυασμό, θα σου έλεγα και κάτι παραπάνω, για να με ψηφίσεις. Τώρα, βγες από το καβούκι σου και κάνε με πλήρη ελευθερία κινήσεων, μια διαφορετική επιλογή, απ’ ότι έκανες μέχρι τώρα. Θα νιώσεις τεράστια ικανοποίηση. Να συζητάς υπομονετικά με φίλους και γνωστούς χωρίς να τσακώνεσαι, και να πείθεις τον καθένα για αυτοοργάνωση, στη γειτονιά, στο χωριά, στη δουλειά, στη σχολή, όπου συναναστρέφεσαι.
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ “ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΘΆΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ”

6 Comments

  • Ο/Η ΖΕΙΔΩΡΟΝ λέει:

    Καλημέρα Μπαρμπανίκο!
    Συμφωνώ απολύτως με το κείμενο σου,καμία ψήφο σε κόμματα και πολιτικούς που είτε κυβερνώντας και συγκυβερνώντας είτε ανεχόμενοι τους προηγούμενους μας οδήγησαν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
    Ας ξεπεράσουμε φοβίες και συνήθειες κι ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν πάει άλλο.
    Πάντως πολύ φοβάμαι πως τα αποτελέσματα θα μαγειρευτούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να προκύψουν ποσοστά που θα επιτρέπουν συγκυβέρνηση καθεστωτικών για να ολοκληρώσουν την καταστροφή που άρχισαν.
    Δεν γνωρίζω εάν,πως και από ποιους μπορεί να ελεγχθεί η νοθεία.

  • Ο/Η andromedios λέει:

    Βασίλης Λεβέντης Θα τους στήσω και εγώ στο Γουδί!
    http: //youtu.be/0UdFq5sRmLU
    ΣΧΕΤΙΚΑ:

    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
    http: //innoutworld.blogspot.de/2012/04/24-24.html

    Βασίλης Λεβέντης: Θα τους στήσω και εγώ στο Γουδί! Ηχητικό Ο.Ε.Α. με θέμα τον Βασίλη Λεβέντη!
    http: //ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_818.html

    Προς εχθρούς του αγνού Βασίλη Λεβέντη, προς Καζακικους και προς λοιπούς στημένους προβοκατορες κομματοσκυλους
    http: //ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_01.html

  • Ο/Η Anedaxtos λέει:

    Αντρίκια και τίμια εξήγηση χωρίς περιστροφές και σου ‘πα – μου ‘πες. Μπράβο Μπαρμπανίκο

  • Ο/Η drakos λέει:

    Σε ευχαριστω που μου απαντησες!!!…Οχι μονο ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σου…οχι μονο “χειροκροτω” τις αποψεις σου…πιστευω ακριβως…τα ιδια πραγματα……Αν ημουν “κομματοσκυλο”…σιγουρα δεν θα σε ρωτουσα….τι να ψηφισω!!!…Απλα ειμαι εξω…απ το συστημα…”ημουν απο παντα”…”ερημιτης”…ποτε δεν ασχοληθηκα με την “πολιτικη”…γιατι με “αηδιαζε”…κ τωρα που “καλουμαι” να ψηφισω “σοβαρα”…δεν εχω “αποψη”…!2-3 φορες…εχω ψηφισει “Λεβεντη”…ετσι…για να μην ριξω “ακυρο”…κ γιατι…ηταν η μονη “μουρη”…που μου φαινονταν…”καθαρη”!!!…Αλλα ποτε δεν “παρακολουθησα” την πολιτικη…γιατι οπως σου ξαναειπα…μου χαλουσε το στομαχι!…Αρα….τωρα…νιωθω…ξανα αηδιασμενη…κ περισσοτερο “μπλοκαρισμενη”…απο “ποτε”!!!…Και σιγουρα…δεν εχω “μασησει”..με κανεναν “καμμενο”…κ με κανεναν “αληταρα-ψευτοπατριωτη”!!!…Μπορει να μην εχω ασχοληθει με την πολιτικη…λογω “τροπου ζωης”…αλλα δεν ειμαι “μ@λ@κ@ς”!!!…Ξερω καλα την “φυσιογνωμικη”…κ εχω “διαισθητικη ικανοτητα”!!!…”Εξωκοινοβουλευτικους…εκτος Καζακη κ Χρυση Αυγη”…μου λες…κ εγω σου λεω…”εχω την ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ”…κ ποτε δεν “τακανα κρεμασταρια”…παντα “σαλταριζα”…κ “τα’πιανα”!!!…Αλλα…ειναι πολλα ακομη που θαθελα να συζητησω μαζι σου…για το ιδιο θεμα…μα…θα μεινω…”νηστικη”!!!…Παρακολουθω πολλα blog…μα ο “τσουτσουνερος”…ξεχωριζει…γιατι δεν εχει “χρωμα”!!!…Ειναι “ελευθερος”!!!…Ευχαριστω “Καλε μου Ανθρωπε”…που μου απαντησες…κ ομολογω…πως μου εδωσες…ΚΑΙ…”ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟ-ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ”..Αλλα δεν σου κρυβω…πως…κ με τους “εξωκοινοβουλευτικους”…εχω “μπλοκαρει”!!!

    • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

      Κανένας δεν είναι τέλειος και να μη περιμένεις ποτέ, ότι επιλέγοντας μια επιλογή-λύση εκτός των αποδεδειγμένα καθικιών, πρέπει σώνει και καλά, η επιλογή αυτή θα είναι τέλεια. Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή, είναι να καταλάβει η σαπίλα ότι στο εξής θα έχει πόλεμο με κάθε πρόσφορο μέσο. Ο Λεβέντης είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μπροστά στον ΚΥΝΟβολευτικό βόθρο που μας τυρανά, ο Λεβέντης φαντάζει διαμάντι.
      Ειλικρινά χάρηκα που συμφωνούμε, γιατί ο τρόπος επικοινωνίας είναι δύσκολος και δύσκολο είναι να καταλαβαίνω πλήρως τις αγαθές προθέσεις του καθενός. Δέχομαι πολλές και με διάφορους τρόπους επιθέσεις που δεν βγαίνουν προς τα έξω.
      Σ’ ευχαριστώ.
      ====================
      Στον Χρίστο Πολίτη λέω, πως η αναδημοσίευση από το ιστολόγιό μου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

  • Συμφωνώ απόλυτα με το εξαιρετικό άρθρο σου και το αναδημοσιεύω, ελπίζοντας να μην έχεις αντίρρηση…

Απάντηση