=== Στις 3-4-2012 ξέραμε ότι στις 6-5-2012 θα γίνουν εκλογές και το “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ” -ΠΑ.Μ. (Σταύρος Βιτάλης), θεώρησε σκόπιμο, να απευθυνθεί σε περισσότερους από 400 πολιτικούς και συνδικαλιστικούς φορείς για να συγκεντρωθούν στις 8-4-2012 και να συστήσουν ενιαίο αντιμνημονιακό φορέα, που θα συμμετείχε στις εκλογές αυτές. Μεταξύ των προσκαλεσμένων, υπήρχαν και ….η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα.
  === Αγριεύτηκα για πάρα πολλούς λόγους και κυρίως για τη νοοτροπία και την χωρίς χρονικά περιθώρια στιγμή και έστειλα στους κυρίους του “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΎ ΜΕΤΩΠΟΥ” ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΉ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:
=== Είμαι τόσο χαζός, ώστε να μη καταλαβαίνω μια τέτοια “πρωτοβουλία” ???
=== Πιστεύετε ότι έχετε χρονικά περιθώρια να τους εκθέσετε, κάνοντας κυρίαρχο θέμα τη μη προσέλευση των περισσότερων??? Υπάρχουν Μέσα Ενημέρωσης, που θα δέχονταν να συμμετάσχουν στην ενημέρωση του κόσμου???
=== Κι’ αν προσέλθουν 5-6, κατά γενική ομολογία “βλήματα του κερατά” τι θα κάνετε???
=== Κι’ αν σας έλθουν μερικοί, με το δικό τους “σύνταγμα” στη μασχάλη, τι θα κάνετε??? Θα αρχίσετε να διαβουλεύεστε επί των “συνταγματικών αρχών” για να συγχωνευθείτε, ενώ έχετε μόνο έναν μήνα μπροστά σας μέχρι τις εκλογές???
=== Πόσες πιθανότητες υπάρχουν, όλοι αυτοί, να δεχθούν να βάλουν μόνο έναν υποψήφιο πανελλαδικά???  Διότι, το να προσέλθουν και να μη μπορούν ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ, δεν έχει νόημα και η πρωτοβουλία έχει αρκετά ρίσκα να γυρίσει σε βάρος σας.
=======================
=== Στην ιστοσελίδα σας και στο ιστολόγιό σας, μήπως θα έπρεπε να είχατε αρχίσει ανταλλαγή banners, με πολλά, απλά και δυναμικά blogs??? Μήπως θα έπρεπε ήδη να είχατε μελετήσει την ιντερνετική συμπεριφορά και δυναμική του δημαγωγού Καμμένου, χωρίς να πουλήσετε ιστολόγους που θα συμφωνούσαν να σας βοηθήσουν, σε έναν κοινό αγώνα??? (δεν εννοώ τον εαυτό μου).
=== ΤΕΛΟΣ, σαν οικονομολόγος σας συμβουλεύω να μη παίζετε το παιχνίδι “αλλαγής νομίσματος” σε κατάσταση παρατεταμένης κρίσης και μάλιστα εντός ΕΕ. Μόνο σε καθεστώς απεξάρτησης από όλα τα Ευρωπαϊκά δεσμά, μπορεί να έχει πιθανότητες επιτυχίας η νομισματική μεταβολή. Με παραμονή στην ΕΕ, η νομισματική μεταβολή, ευνοεί μόνο τους πλουτοκράτες και κερδοσκόπους, και διευρύνει τις οικονομικές και εισοδηματικές ανισότητες (άνοιγμα ψαλίδας πλουσίων – φτωχών).
=== Οι εντός και εκτός δυνάστες μας, είναι εναντίον της αλλαγής νομίσματος??? Πέρα από τις περιστασιακές φραστικές κορώνες μερικών από αυτούς, πιστεύετε ότι αντιδρούν για να απαντήσουν σ’ εσάς??? ή γίνεται ένα παιχνίδι στο δικό τους γήπεδο ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΈΝΑ “ΛΑΪΚΟ ΑΙΤΗΜΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ “ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΑ”
=== Το ίδιο ισχύει με τη Συνταγματική Μεταβολή, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για σταμάτημα των καταπατήσεων του Συντάγματος από τα πολιτειακά όργανα.
Μια πολιτική πλατφόρμα, με κύριους άξονες,
******την έξοδο από την ΕΕ (με ότι αυτό συνεπάγεται, χωρίς τυμπανοκρουσίες του νομίσματος),
******Με ξεκάθαρη απόρριψη του μνημονίου,
******Με ξεκάθαρη άρνηση του δημόσιου χρέους,
******Με άμεση σύλληψη των ληστών-καταχραστών του Δημόσιου χρήματος, τη προσαγωγή τους σε δίκη και τη παράδοσή τους ΜΟΝΟ σε διεθνές δικαστήριο που θα δεχόταν να τους δικάσει για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (διότι η ληστρική ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους είναι πλέον διεθνές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας)
******Με επαναπροσδιορισμό της φορολογικής και εισοδηματικής πολιτικής, για να διακοπή η βίαιη ανακατανομή εισοδήματος υπέρ των πλουσίων.
******Με λήψη σκληρών δασμολογικών μέτρων, κατά όμορων και μη χωρών, σε αντιστάθμισμα της υπονομευτικής φορολογικής και εισοδηματικής πολιτικής εξαθλίωσης που ακολουθούν, με σκοπό να καταστρέψουν την Ελληνική παραγωγή.
******Με λήψη σκληρών μέτρων, κατά των Ελληνικών επιχειρήσεων που, αντί να έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό και να αποδίδουν φόρο εισοδήματος στο Ελληνικό κράτος, μετεγκαταστάθηκαν σε  ξένες χώρες χαμηλού μισθολογικού κόστους, για να ….εισάγουν τη ΞΕΝΗ παραγωγή τους στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι με αυτή την επιχειρηματική συμπεριφορά θα κατάστρεφαν την Ελληνική οικονομία.
******Με την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους, με μια ελάχιστη προθεσμία 30 ημερών, για εκδήλωση ενδιαφέροντος τρίτης χώρας να παραλάβει μέρος ή το σύνολο αυτών.
******Με τη προστασία των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων.
******Με επιβολή υποχρέωσης σε όλες τις επιχειρήσεις, για κάλυψη του 98% των θέσεων εργασίας, από Έλληνες πολίτες. Όπου επικαλούνται ανάγκη ειδικών γνώσεων που δεν υπάρχουν στην αγορά εργασίας, οι επιχειρήσεις να υποχρεώνονται να μετεκπαιδεύουν άτομα από το προσωπικό που ήδη υπηρετεί στις επιχειρήσεις αυτές, με επιδότηση της μετεκπαίδευσης κατά 30% από το κράτος.
******Με παροχή κινήτρων πραγματοποίησης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΏΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΔΕΩΝ και ΕΞΑΓΩΓΩΝ
******Καταγγελία όλων των κρατικών συμβάσεων με ξένες επιχειρήσεις και επαναδιαπραγμάτευση στη βάση ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Δημόσιου συμφέροντος.
******Με άμεσο απεγκλωβισμό της πολιτικής εξουσίας από τα τραπεζικά συμφέροντα. Άμεση επιστροφή των κρατικών χρηματοδοτήσεων υπέρ των τραπεζών και αυστηρή τήρηση των κανόνων ανταγωνισμού και ελεύθερης αγοράς. Ίδρυση νέας Τράπεζας της Ελλάδας, με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Κράτος και συνταγματικό αποκλεισμό πολυμετοχοποίησής της και με απαγόρευση εισαγωγής των μετοχ΄΄ων της σε χρηματιστήρια.
Τα παραπάνω είναι επιγραμματικά και ενδεικτικά, της στροφής που πρέπει να υπάρξει, προς τη κατεύθυνση μιας Ελληνοκεντρικής οικονομικής πολιτικής. Κάθε άλλη πολιτική συμπεριφορά, πρέπει να είναι σε αντίστοιχο πνεύμα.

Στις 9-4-2012 το “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ” ενημερώνει, πως η συνάθροιση έγινε σε κλίμα ενότητας κι’ ο καθένας είπε το μακρύ του και το κοντό του και ότι συναποφάσισαν να ….ξανασυναντηθούν. Τη προηγούμενη μέρα (πρώτη συνάντηση 8-4-2012) μαζεύτηκαν περίπου 70 αργόσχολοι από εδώ κι’ από εκεί για να ικανοποιήσουν τη κουτσομπολίστικη περιέργειά τους.
Στη “συγκέντρωση” της 12-4-2012 μαζεύτηκαν όλοι κι’ όλοι 8 εκπρόσωποι, που εν τέλει, ενώ έμεναν 27 μέρες από τη κάλπη, απηύθυναν …ύστατη έκκληση προς τα πάσης φύσεως αυτοαποκαλούμενα κινήματα, με την ελπίδα τους να πεθαίνει τελευταία, αλλά σίγουρα ήξερε ότι πεθαίνει καταμεσής στο δρόμο.
Πριν από μια ώρα περίπου, μου έστειλαν την ανακοίνωση, για την οριστική απόφαση του “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ” να μη συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Κύριοι, μη ψάχνετε να βρείτε φταίχτες. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Γίνεστε ασυνάρτητοι, όταν μέχρι χθες, διαπραγματευόσασταν με τη ΣΑΡΑ μα τη ΜΑΡΑ και το ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΆΝΤΗΜΑ, την κοινή κάθοδο στις εκλογές αυτές. Θέλετε και τη παροιμία??? Χθες την ….κρέμασα.
=======================================

Πατριωτικό Μέτωπο:  Δεν συμμετέχουμε στην αθλιότητα των στημένων εκλογών. Στηρίζουμε Πατριώτες υποψήφιους.

Ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο συνεδρίασε στις 18 Απριλίου στα γραφεία του Κινήματος στην Αθήνα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, μετά από ομόφωνη απόφαση των Μελών του, σχετιζόμενη με τις επερχόμενες εκλογές:

1. Το Πατριωτικό Μέτωπο, για τρία τώρα χρόνια, υπηρέτησε με σεμνότητα και ανιδιοτέλεια, την ενότητα των Αντινεοταξίτικων-Αντιμνημονιακών Κινημάτων, με στόχο την πλήρη ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

2. Παρά το γεγονός ότι, το Κίνημα, έβαλε στις πολλαπλές συναντήσεις με τα άλλα Κινήματα, πάνω και πέρα από όλα, το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού μας, χωρίς κανέναν μάλιστα όρο, ο στόχος της ενότητας, δεν επιτεύχθηκε.

3. Σήμερα, με το κλείσιμο των συνδυασμών, η εικόνα που παρουσιάζει το προεκλογικό τοπίο, πέραν του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος των κομμάτων του Μνημονίου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), είναι μια άκρως απογοητευτική και θλιβερή εικόνα. Μετακινήσεις υποψηφίων, αγοροπωλησία συνειδήσεων, «παζάρι» για τις βουλευτικές έδρες, πολιτική απάτη περί «τιμωρίας των ενόχων» και χιλιοακουσμένες  πολιτικές «αντιμνημονιακές» φανφάρες.

Έτσι, από τη μία πλευρά έχουμε τους εκπροσώπους των τοκογλύφων και της νέας τάξης, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) και από την άλλη, υποτιθέμενα αντιμνημονιακά κόμματα, τα οποία, ψεύδονται ασύστολα, εξαπατώντας τον δυστυχισμένο ελληνικό Λαό.

  • ·         Γιατί τερατώδης είναι η πολιτική απάτη, «περί τιμωρίας των ενόχων», δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν πως η νέα Βουλή η οποία θα προκύψει, αυτομάτως παραγράφει τα αδικήματα των προηγουμένων κυβερνήσεων, ΓΑΠ και Παπαδήμου.
  • ·         Γιατί τερατώδης πολιτική απάτη είναι τα περί «άρνησης των μνημονίων», όταν όλοι γνωρίζουν πως για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζονταν πλήρης ενότητα, για την επίτευξη του στόχου των 181 βουλευτών.

4. Ενόψει του ήδη διαμορφωμένου σκηνικού, το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να παραβεί τις αρχές του, και την εντολή που πήρε από τα μέλη του στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Κινήματος, «για συνένωση όλων των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Δυνάμεων της χώρας και κοινή κάθοδο στις εκλογές».

5. Τέλος, επιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή της Κυριακής των εκλογών, στην λογική της ενότητας, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τους υποψηφίους βουλευτές των αντιμνημονιακών-δημοκρατικών κομμάτων, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ,  να δηλώσουν στο Κίνημα ΕΓΓΡΑΦΩΣ, εάν συμφωνούν στις δύο βασικές αρχές μας,

  • ·         Ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή, ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ
  • ·         Ότι συμφωνούν πως το κύριο πρόθεμα για την έξοδο από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε, είναι η πλήρης αλλαγή του Συντάγματος, μέσω Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, Αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και πέρασμα των εξουσιών στον ελληνικό Λαό. (Ανακλητότητα όλων των αιρετών πολιτικών προσώπων, ορκωτά δικαστήρια, παλλαϊκή Άμυνα κλπ τα οποία σαφώς ορίζει το Νέο Σύνταγμα που κατατέθηκε στο Λαό από το ΠΑΜ, http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf )

Για να έχουν έτσι τη δημόσια στήριξη, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ από το Πατριωτικό Μέτωπο, τα Μέλη και τους Φίλους του Κινήματος. Η πρόταση αυτή, είναι εξ’ άλλου και απόλυτα συνδεδεμένη με τις αρχές του Πατριωτικού Μετώπου και του Συντάγματος που προτείνει, το οποίο, δεν αναγνωρίζει κόμματα, αλλά Έλληνες Πολίτες.

Απάντηση