Ένας κρατικοδίαιτα ….”αυτοδημιουργημένος” …(χα…χα…χα…) μεγαλοεργολάβος-προμηθευτής των ενόπλων δυνάμεων και ένας κρατικοδίαιτος μισθοφόρος συνδικαλιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καισαριανής, άνοιξαν πανιά για κατάληψη του δημαρχείου της μαρτυρικής Καισαριανής.

Η φωτογραφία είναι από επίσκεψη-προκαταβολή στο δημαρχείο. Κοιτάξτε φάτσες και….
Όσο για τον μισθοφόρο πολιτικό ηγέτη, είναι απόφοιτος λυκείου και ένεκα ισόβιας ΠΑΣΟΚικής συνδικαλιστικής-κομματοσκυλικής δράσης, έχει αρπάξει βαθμό Τμηματάρχη, αλλά λόγω των πιθανολογούμενων αυξημένων εξόδων του, από τη κόπωση να κρατά τη πράσινη στάνη της Αγροτικής Ασφαλιστικής στο μαντρί, του χαρίζουν με λερωμένη “συλλογική” σύμβαση, τρία (3) βαρβάτα επιδόματα …Διευθυντή, τα οποία συνολικά ξεπερνούν τον μισθό του (+2.850 €)!!!!. Έτσι, όταν συναντά τους φασίστες βολευτές, έχει το σκόντο του και τον αέρα, να τους κεράσει έναν καϊφέ, τούρκικο.
Δείτε τη αρπάζει σε καιρό πτώχευσης ο μισθοφόρος συνδικαλιστής, με νόμο και σύμβαση της γαλαζοπράσινης χούντας.

1 Comment

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

    ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ.

Απάντηση