=== ΕΤΣΙ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

  === Η “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” αν και μας είπαν οι διακορευτές της Ελληνικής οικονομίας τους, ότι επινοήθηκε για να είναι όλες οι μεγάλες δαπάνες και οι διαδικασίες ανάδειξης των κλεπτών εργολάβων και προμηθευτών φωτεινές (σαν τη πουτάνα τη Φωφώ την επιθεωρήτρια) σαν τρύπια κυλώτα έμπροσθεν των οματιών μας, ώστε να μπορούμε να βγέπουμε απέναντι, στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, πρόκειται για φάμπρικα, που στήθηκε, για να κουκουλώνει τις κλεψιές, κλεπτών τε και κλεπταποδεκτώνε.

  === Πως λέμε, “βάζουμε” τον Ρακιντζή να πολεμήσει τη διαφθορά???…. Πως λέμε, “βάζουμε” τον Διώτη να κατακυριεύσουμε την εισφοροφοροδιαφυγή???….

  === ΝΤΑΛΕ-ΚΟΥΑΛΕ και μια απ’ τα ίδια μας….

  === Ο σατανάς Σαραγκούσι κι’ ο διάολος Λοβέρδος, κατάφεραν να θανατώσουν τη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” και να τη καταστήσουν νεκρά φύση και παρολίγον “ολίγον έγκυον παρά φύσιν και εν ταις παρ’ Ολύμποις ατραπαίς”

  === Πως καταφέρνουν να τους αποκαλούν κλέφτες ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, οι εν Βρυξέλλαις αδελλφαί????

  === Απλούστατα, γεμίζουν την ηλεκτρονική σελίδα της “ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ” με άχρηστη χαρτούρα εισηγήσεων και αποφάσεων εγκρίσεων μικροδαπανών κατά …χιλιάδες σελίδες, οπότε, ποιος δυστυχισμένος να έχει το κουράγιο σαν τον “Τ.Κ.” να σκαλίζει???… Μια, δυο, τρεις και η κακή του μέρα και άϊ σιχτίρι. Έκαστος τα παρατάει και πάεει αλλού.

  === Η διαβόητη και αμαρτωλή Επιτροπή Προμηθειών του υπουργείου υγείας, που επινόησε ο αδίστακτος κακοποιός και πολιτικός απατεών Αβραμόπουλος, την οποία κληρονόμησε “επιτυχώς” η Ελάϊζα Ξενογιαννακοπούλου και την υποδέχθηκε ο κατα γενική ομολογία ολοκληρωτικός καταστροφέας του ΕΣΥ, Λοβέρδος και πλανήτης μας, έχει καταφέρει να θάψει τη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” κάτω από τόνους αποφάσεων-σκουπιδιών μικροδαπανών και μολυσματικών αποβλήτων, ειδικότητας Σαμπατακάκη και προστασίας Ρακιντζή.

  === Μια από αυτές τις δαπάνες – σκουπίδια, προς ταφή κάθε έννοιας “ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ” είναι και η εικονιζόμενη, του αστρονομικού ποσού των 14,76 €  (ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΞΗ ΛΕΠΤΩΝ) για προμήθεια 50 τεμ. CD και των θηκών τους. Η πρόεδρος της αμαρτωλής επιτροπής προμηθειών του υπουργείου του Λοβέρδου, η Αικατερίνη Καστανιώτη,  καθ’ υπέρβαση του νόμου περί προμηθειών του Δημοσίου και του νόμου περί προμηθειών του ΕΣΥ και του νόμου περί συστάσεως της επιτροπής  προμηθειών του υπουργείου υγείας, υπογράφει τέτοιες αποφάσεις εξευτελισμού της.  Η δουλειά αυτής και της επιτροπής που προϊσταται, περιγράφεται σαφέστατα και εκτενέστατα στον Ν.3580/07 (ΦΕΚ 134/Α/07), ως παρακάτω.

 === Πολύ σωστά λοιπόν, σαρκάζει ο φίλος “Τ.Ν.” με τη φράση: ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!!!!!!
γιατί το εκδοτήριο σκουπιδιών της επιτροπής προμηθειών του λοβέρδου, λειτουργεί με αυτόν τον μη σύννομο τρόπο, για να δημιουργεί χάος άχρηστων αποφάσεων-σκουπιδιών, ώστε να αχρηστεύει κάθε προσπάθεια ελέγχου και φυσικά,  να μην υπάρχει πραγματική ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις κατακερματισμένες δαπάνες του αμαρτωλού υπουργείου κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Απάντηση