=== ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΔΕΠ (Διδακτικό προσωπικό πανεπιστημίου).

  === Ο φίλος “Τ.Ν.” που θυμίζει την ανάρτηση Η μεγάλη των… τέκνων πανεπιστημιακή σχολή!!! Το ρουσφέτι του ….σπέρματος. και μου θυμίζει …ελλείψεις σπερματικών ονομάτων καθηγητών κλπ μελλόντων πανεπιστημιακών κοινοτήτων.  Δυστυχώς οι ανάγκες μιας δημοσίευσης γίνεται ενδεικτικά και όχι συνολικά, ώστε με ένα μετρίου μεγέθους κείμενο, η ανάρτηση να είναι προσιτή και ευκολοχώνευτη.
  === Πρόσφατα όμως υπήρξαν πολιτικές εξελίξεις και ο πρώην πρύτανης Μπαμπινιώτης υπουργοποιήθηκε. Επομένως η περίπτωσή του αποκτά κυρίαρχο φόντο στο πάνθεον των σπερματογόνων καθηγητών και καθηγητοπαίδων, της πατρογονικής, ή και μητρογονικής ΔΙΑΔΟΧΗΣ, στα πανεπιστήμια της συναλλαγής και της χουντοσαπίλας.
  === Έτσι, ο χρυσός εγκέφαλος του υιού Μπαμπινιώτη, όχι  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον κατάλογο, αλλά αποκτά κυρίαρχη θέση και πολύ εξελιγμένη.
  === Ο υιός, Δημήτρης Μπαμπινιώτης, εκτός από υιός του υπουργού (πρώην πρύτανη) Μπαμπινιώτη είναι λέκτορας της νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, ο φέρελπις Δημητράκης Μπαμπινιώτης, είναι συνέταιρος του Καθηγητή Κωνσταντίνου Καλαβρού, στη δικηγορική εταιρεία “Κ. Φ. ΚΑΛΑΒΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  === Διαβάστε σχετική ανάρτηση της δικηγορικής εταιρείας Κ. Φ. ΚΑΛΑΒΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και στο τέλος συμπληρώνω το ζουμερό:

Ημερίδα: «ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ»
29/04/2011
Με ιδιαίτερη επιτυχία και με σημαντική εκπροσώπηση του επιχειρηματικού και νομικού κόσμου διεξήχθη τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 ημερίδα με θέμα «ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ» την οποία διοργάνωσαν από κοινού η ERNST& YOUNG και η δικηγορική εταιρία Κ.Φ. ΚΑΛΑΒΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
Στο πρώτο σκέλος της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERNST& YOUNG Ελλάδος, κ. Παναγιώτης Ι.Κ. Παπάζογλου, ανέλυσε τον θεμελιώδη ρόλο της Διοίκησης για την πρόληψη και καταπολέμηση της εταιρικής απάτης, ενώ η κ. Dilek Cilingir-Partner Fraud Investigation & Dispute Services, Ernst Young, Central & South East Europe, και ο κ. Γιάννης Δρακούλης-Senior Manager -Fraud Investigation & Dispute Services Greece, τόνισαν ιδιαίτερα τη σημασία πρόληψης και αντιμετώπισης της εταιρικής απάτης και ανέλυσαν τις σύγχρονες τάσεις στην ελληνική αγορά αναφέροντας πρακτικά παραδείγματα.
Στο δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης, οι ομιλητές δικηγόροι – εταίροι της Κ. Φ. ΚΑΛΑΒΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ανέπτυξαν επιλεγμένες νομικές πτυχές του θέματος με αναφορά σε συγκεκριμένα παραδείγματα της δικαστικής πράξης της εταιρίας. Ο Χ. Φίλιος, επίκουρος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανέλυσε το ζήτημα της χρήσης offshore εταιριών προς τον σκοπό διάπραξης εταιρικής απάτης, ο Δ. Μπαμπινιώτης, λέκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ανέπτυξε το ζήτημα της νομιμότητας των αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί με τη χρήση εταιρικού λογισμικού εποπτείας στον εργασιακό χώρο και τη δυνατότητα δικαστικής αξιοποίησης αυτών. Τέλος, ο δικηγόρος Μ. Καρπαθάκης ανέλυσε το πρόβλημα της συγκάλυψης της εταιρικής απάτης μέσω τραπεζικών συναλλαγών.
Τη συζήτηση διεύθυνε ο Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Κ. Φ. ΚΑΛΑΒΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Κωνσταντίνος Φ. Καλαβρός.
ΠΗΓΗ: http://www.calavros.gr/include_articles.php?aid=1304061352&image=

Το ζουμερόν της υπόθεσης είναι, ότι οι συνέταιροι στην ίδια δικηγορική εταιρεία, προϊστάμενος και υφιστάμενος στο ίδιο τμήμα και στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο της Νομικής Σχολής Θράκης, σύμφωνα με την αρχική εικόνα εγγράφου, στην αρχή της ανάρτησης, καλούνται ως μέλη του ίδιου εκλεκτορικού σώματος, για να εκλέξουν με ανεπηρέαστη ψήφο έκαστος, άλλα μέλη ΔΕΠ.
Ο υπόλοιπος Καλαβρός του εκλεκτορικού σώματος, είναι συγγενής????
Μετά τη σημερινή ανάρτηση, είμαι βέβαιος, ότι ο ταξίαρχος Μπαμπινιώτης πατήρ, ως άξιος υπουργός της χούντας Παπαδήμου, θα φέρει με κατεπείγουσα τροπολογία στη διαλυμένη βουλή, για να αποκαταστήσει το κύρος των πανεπιστημίων και των εκλεκτορικών σωμάτων, ώστε μερικοί κακεντρεχείς σαν του λόγου μου, να μη γράφουν τέτοια πράματα…..
Για ακόμα μία φορά, ….περαστικά μας!!!

1 Comment

Απάντηση