=== ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ-ΦΟΡΕΑ AIDS, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ

  === Το πρόβλημα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων από τις ανεξέλεγκτες πόρνες, δεν είναι τωρινό. Είναι μακροχρόνια επικίνδυνο και κάποιοι ευθύνονται για τη διάδοση των μολυσματικών νοσημάτων.
=== Οι αμαρτωλοί υπουργοί που πέρασαν από το διαφθορείο της Αριστοτέλους, θυμήθηκαν προεκλογικά την “διεφθαρμένη” πορνεία χωρίς προφυλακτικό και τις οροθετικές εκδιδόμενες. Τις διαπομπεύουν τώρα ακόμη και με φωτογραφίες, δήθεν για να προστατέψουν τους πελάτες τους και να τους στείλουν όλους για έλεγχο.
=== Μα τον έλεγχο που ΕΠΡΕΠΕ κανονικά να τον οργανώνει και να τον κάνει σε τακτα χρονικά διαστήματα το …ΚΕΕΛΠΝΟ τόσα χρόνια τώρα. Το ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΕΕΛΠΝΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΛΥΛΟΥ, ΛΟΒΕΡΔΟΥ!!!! Κανείς δεν το βλέπει ότι είναι η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ του σκανδάλου των μολύνσεων????

=== Το ΚΕΕΛΠΝΟ, επί χρόνια τώρα διαχειρίζεται ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ιερή ΠΟΡΝΕΙΑ, μεγάλου μέρους ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στον χώρο της υγείας ενώ επέδειξε εγκληματική αδιαφορία για ελέγχους. Οι φατρίες ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ εκεί μέσα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟ. Οι εγκάθετες (καθηγητικές) διοικήσεις του, υπηρετούν ΜΟΝΟΝ τα αμαρτωλά πολιτικά αφεντικά που τους έστειλαν ΕΚΕΙ και από την άλλη μεριά κάποιοι “επιτελικοί” υπάλληλοι του (επί 20 χρόνια και βάλε τα ΙΔΙΑ ακριβώς ΔΙΑΒΛΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ) δουλεύουν για την ΠΑΡΤΗ τους σε ένα μεγάλο φαγοπότι. Γιατί δεν λειτουργεί όπως το λοιπό ελληνικό δημόσιο, αλλά σαν ένα κανονικό ΜΑΓΑΖΙ χωρίς ελέγχους από παρέδρους Ελεγκτικού Συνεδρίου, χωρίς παραστατικά κλπ.
=== Το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα διακινείται εκεί μέσα  ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ. Γι αυτό και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ που είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ AIDS κλπ σοβαρά μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά αντίθετα ασχολείται να ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
=== Αν το διεφθαρμένο καθεστώς είχε πραγματικό ενδιαφέρον, για προφύλαξη του λαού από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα επικίνδυνα νοσήματα, αντί να γελοιοποιείται με τη διαπόμπευση της έστω και εγκληματικής πόρνης, θα έπρεπε θέσει σε διαθεσημίτητα τα κορυφαία στελέχη και να είχε διώξει κλωτσηδόν, ολόκληρη τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, και να είχε ήδη ασκήσει διώξεις εναντίον τους για παράβαση καθήκοντος και θα έπρεπε επίσης να είχαν εγκατασταθεί προ καιρού ελεγκτές για να ξεσκονίσουν τις αμαρτίες του.
=== Για οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο του χώρου, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, για τις ευθύνες του ΚΕΕΛΠΝΟ, που απορρέουν από τις εγκληματικές παραλείψεις του, που είχαν σαν συνέπεια την θανατερή διασπορά του AIDS στην Αθήνα και σ’ όλη την Ελλάδα της παρακμής των πολιτικών συμμοριών.
=== Σε ποιον από όλους εμάς, θα έλλειπε το ΚΕΕΛΠΝΟ αν διαλυόταν και σκορπιζόταν στους τέσσερις ορίζοντες??? Ανύπαρκτο είναι για τους λόγους για τους οποίους συστάθηκε. Αντίθετα, το διεφθαρμένο καθεστώς, με ευκολία διαλύει ιδρύματα με τεράστια προσφορά στη κοινωνία, επειδή δεν περιμένει να αποκομίσει οφέλη.
=== Αντί λοιπόν να γίνουν τα αυτονόητα, το διεφθαρμένο καθεστώς χρησιμοποιεί το ανύπαρκτο για τις ανάγκες του λαού ΚΕΕΛΠΝΟ, σαν κομματόσκυλο για τις προεκλογικές ανάγκες των καθεστωτικών, 10 μέρες πριν από τις κάλπες.

Αναρτήθηκε από “Τ.Ν.”

2 Comments

  • Ο/Η chryssoula spanou λέει:

    http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/22102/ekdidomenes KAI ΦΥΣΙΚΑ
    ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ …ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ …. ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΛΑ … ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ …ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΨΑΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ…ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

  • Ο/Η zisimos λέει:

    AFTA TA [email protected] PSIFISTETA NA TRONE TA ETOIMA KAI NA AROSTENOYN TA PAIDIA MAS

Απάντηση