=== Αυτές τις μέρες ο Καζάκης, προσπαθεί να διατηρηθεί στην επικαιρότητα, γιατί επιτέλους, 4 μέρες πριν τις εκλογές, κατάλαβε ότι ξίνει τον πάτο του δικού του βαρελιού. Τα έβαλε με τον Καμμένο και κρατά τον Παπαθεμελή για την Δευτέρα των εκλογών, διότι από Τρίτη θα ιδρύσει νέο κίνημα και από Τετάρτη, νέο κόμμα.
  === Για τον Καμμένο επανέλαβα προ ολίγου τις απόψεις μου και νομίζω είμαι σαφέστατος, ότι δεν τον υποστηρίζω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τον Καζάκη να σκορπάει δεξιά κι’ αριστερά τις μαλακίες του, διότι κινδυνεύουν να τις πατήσουν οι γριούλες, να γλυστρίσουν και να πάνε από πέσιμο.
  === Τον παρουσίασαν τα μεγάλα ΜΜΕ, σαν οικονομολόγο και οικονομικό αναλυτή και εγώ, σαν έγκριτος οικονομολόγος και …ψυχαναλυτής τον έκραξα πολλάκις και όπου τον συναντούσα στο διαδίκτυο, διότι οι ασυναρτησίες του, δεν έχουν καμιά σχέση με την οικονομολογική επιστήμη, την οποία διαρκώς προσβάλει βάναυσα, ούτε η εφημεριδογραφία που προσπαθεί ανεπιτυχώς να αποστηθίσει, μπορεί να την εμφανίσει οποιοσδήποτε σοβαρός επιστήμονας που σέβεται τα παντελόνια που έτριψε στα θρανία και στα γραφεία, σαν οικονομικές αναλύσεις. Κάποιος έπρεπε να τον βάλει στα ίσα του, να καταλάβει το μπόϊ του και ο λήγοντας έπεσε στη ταπεινότητά μου.

  === Σαν οικονομολόγος, του έχω επίσης επιτεθεί, για τις δημόσιες πολιτικές του, περί επαναφοράς μιας πόρνης δραχμής ΕΝΤΟΣ της ΕΕ και έχω εξηγήσει, αφενός ότι αυτό γουστάρουν οι Ευρωπαίοι αλήτες και ΟΛΟΙ οι εδώ πολιτικοί υπάλληλοί τους και αφετέρου, ότι αυτή η αλητεία θα καταστρέψει για δεύτερη φορά τα λαϊκά εισοδήματα με τις συνεχεις υποτιμήσεις στον βωμό μιας νόθας ανταγωνιστικότητας.
  === Έχω ξαναπεί, ότι ο Καζάκης είναι αξιοπρόσεκτη πολιτική περίπτωση, με την πλέον αρνητική έννοια του όρου. Σε χρόνο ρεκόρ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διανύσει ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της κεντροαριστεράς. Παντού έφυγε κλοτσηδόν και πολύ τελευταία, αφού δεν τα βρήκε με τον Καμμένο, συνασπίστηκε με τον γέρο …Παπαθεμελή.
  === Θα ασχοληθώ με τις τελευταίες παπαριές του, αλλά πρώτα να κάνουμε μια προλογική χρονολογική ανακεφαλαίωση, μη μας έρθει η Μπαρμπανίκεια ανάλυση απότομα. Είτε με το σοβαρό μου, είτε με το σατυρικό και σαρκαστικό μου, ασχολήθηκα με την αφεντιά του και σας αφιερώνω το παρακάτω ημερολόγιο αναρτήσεών μου, με τις οποίες λίγο-πολύ τον επιτίμησα:

 === 27 Μαϊου 2011ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ, ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ… ΚΙ’ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

6 Ιουνίου 2011  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΓΑΠ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, «ΧΑΖΑΚΗΣ» ΚΑΙ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ….

1 Αυγούστου 2011 Η ΧΑΖΑΚΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ: «Έλληνας είναι όποιος επενδύει σε αυτή τη χώρα… ανεξαρτήτως καταγωγής»!…

21 Αθγούστου 2011ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ

20 Σεπτεμβρίου 2011  Σιωνιστικά τα παπαγαλάκια της προπαγάνδας για επιστροφή στη δραχμή.

25 Οκτωβρίου 2011  Βρὲ καλῶς τον τὸν Καζάκη…., άστραψε η Φιλονόη και δεν την είχα πάρει χαμπάρι!!!

1 Νοεμβρίου 2011Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – Λιποτακτεί ο Γκαγκάς – Ο Αντωνίου διεκδικεί την αρχηγία!!!

23 Νοεμβρίου 2011Συμμορία εξΑΧΡΕΙΩΝ μετακόμισε στη πλατεία …Κηφισιάς και κάνουν σχέδια λαϊκού αγώνα ΚΑΙ για δραχμή!!!

2 Δεκεμβρίου 2011  Χατζάκηδες σκάστε…. Η πορδή του Πάγκαλου ζητά να κυκλοφορήσει ως νέο εθνικό νόμισμα με όνομα «dolaroδραχμή» και σχολιάζω….

7 Δεκεμβρίου 2011  Βρήκα τη σελίδα 124 που έχασε μόνο ο Καζάκης!!!!… Με μια οικονομολογική διαφορά: Ο αρχηγός Καζάκης, μπερδεύει την Εισηγητική Έκθεση, με αυτόν τούτον τον …Προϋπολογισμό!!…

17 Δεκεμβρίου 2011 Η αποχώρηση στελεχών από το Ε.Πα.Μ. του γυρολόγου Καζάκη, φέρνει τον τελευταίο στο πραγματικό του ύψος, τον ζυγίζει ξεβράκωτο και τον βγάζει 100% φύρα!!!!

17 Ιανουαρίου 2012 Όποιο λαμόγιο μιλάει για δραχμή στην Ελλάδα, να μας δείξει πρώτα πόσα ευρώ έχει στην τράπεζα!!!

4 Φεβρουαρίου 2012  Νέο κόλπο του γυρολόγου Καζάκη, να εγκλωβίσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια

5 Φεβρουαρίου 2012  Τρίτη (3η) σκυταλοδρομία Δαμανάκη – Καζάκη για τη δραχμοποίηση του σχεδίου «Πομπήια»

5 Φεβρουαρίου 2012  Γιατί κρύβεις το μεταφραστικό σου ταλέντο φον Δημητράκη Καζάκη????

6 Φεβρουαρίου 2012  ΕΡΕΥΝΑ: Αυτός είναι ο τυχοδιώκτης Henry Noel Brailsford, του οποίου το βιβλίο του 1906 για τις «ράτσες της Μακεδονίας», μετέφρασε το 2006 ο Φον Δημητράκης Καζάκης.

18 Φεβρουαρίου 2012 Μάθατε τα νέα συντρόφια???? Ο Καζάκης ντύθηκε Garibaldi και οι ακόλουθοι, έμμισθοι εθελοντές…. Για να τιμήσουν τις απόκρεω…

18 Φεβρουαρίου 2012  Προ-Γαριβαλδική απάντησή μου, στην απολογία φον Δημητράκη Καζάκη, για τα Μακεδονίτικά του.

19 Φεβρουαρίου 2012  Ο Καζάκης, ο φίλος του αντιπολεμικός πολεμιστής Henry Noel Brailsford, ο στρατηγός Garibaldi και στο βάθος μια μασονική ΣΤΟΑ, να, τόση, μεγάλη κι’ ανατολίτικη με το συμπάθειο!!!!

20 Φεβρουαρίου 2012 Έτσι γέννησε τον Ντούτσε, Μπενίτο Μουσολίνι, ο επαναστατικός σοσιαλισμός του αρχιμασόνου ιδιοκτήτη μισθοφορικού στρατού Giuseppe Garibaldi….

5 Μαρτίου 2012 Η σιωνοκρατούμενη CIA, οι διαρροές των σιωνοκρατούμενων Stratfor – Wikileaks και η φαντασματική «Εβραία» πράκτορας της 17 Νοέμβρη στην …σιωνοκρατούμενη Αμερικάνικη πρεσβεία — χαχά!!!

20 Απριλίου 2012 Πληροφορία ΣΟΚ: Ο Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης εξακολουθεί να είναι αρχηγός ΚΑΙ της Πολιτικής Άνοιξης, την οποία δεν κατάργησε ποτέ… – Ο Μπιρικόκος θέλει το κόμμα.

20 Απριλίου 2012 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ: Ο πράκτορας ΛΙΘΟΞΟΟΥ βλέπει μόνο Τούρκους!!! Ένας «υπερασπιστής» των…ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!!!

Αύριο θα τα ξαναπούμε.

Απάντηση