===  Ωραία…. Έστειλε επιστολή ο Πούτιν στον πρόεδρο Καρατζαφέρνη….

  === Όμως πρέπει να πονηρευτούμε και να αναρωτηθούμε: τι ήταν αυτό που ερέθισε τον εβραιορώσο αρχιγκάγκστερ, να απευθυνθεί στον αλβανοεβραίο πολιτικό???… Έεεεε…???

 === Όλοι οι μόνιμοι και έφεδροι Tsoutsouneros, ξεχύθηκαν στις γιάφκες της Εκάλης, του Κωλονακίου, της Κηφισιάς, της Ραφήνας, του Καστρίου, της Καλλαμάτας. Ακόμα και στο πορνείο της Πλατείας Συντάγματος χώθηκαν με προφυλακτικό, για να μη κολήσουν AIDS από τις 300 οροθετικές πουτάνες.

 === Οι ικανότητες έλαμψαν στο παγκόσμιο ερευνητικό στερέωμα για άλλη μια φορά. Αμέσως ανακαλήφθηκε η από 21η Απριλίου 2012 επιστολή του πουλημένου. Και να ξέρετε. Εξεπίτηδες έστειλε το ερώτημα στις 21 Απριλίου, για να σκάσει τον Μιχαλολιάκο και να ξανακερδίσει τις ψήφους της Χρησής Αυγής. Όχι τίποτε άλλο…. Για να τις εκδημοκρατήσει τις θέλει….

 === Με ικανοποίηση, μια μέρα πριν από τη σκληρή και αιματηρή αναμέτρηση, επί τη αισχρή επετείω ψήφισης προδοτικού νόμου του πρώτου μνημονίου, σας παρουσιάζω με υπερηφάνεια, την ιστορική επιστολή που έστειλε ο εθνικός (με δάνειο 50% Ισραήλ και 50% Αλβανίας) υπερκωλοτούμπας του πολιτικού μας τσίρκου…. Δικό σας….

Απάντηση