ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το συγκεκριμένο πρώτο έγγραφο, μπορεί να αφορά το ΛΑΪΚΟ Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ, αλλά αφορά όλα ανεξαιρέτως τα Δημόσια νοσοκομεία και τα γλέντια που έχει στήσει σε αυτά ο δις αποτυχημένος ΛΟΒΕΡΔΟΣ  και το σκυλολόϊ των απατεώνων που παριστάνουν τους Μάνατζερς-Διοικητές. Έχουμε σημειώσει στο παρελθόν (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ), ότι τα γνωστά πιράνχας του Αβραμόπουλου, έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μέσα στο υπουργείο της συμφοράς, εν γνώσει του Λοβέρδου και της κυβέρνησης της συναλλαγής, και κυβερνούν και κατατρώγουν τα πάντα, με αποτέλεσμα, αντί για μείωση δαπανών, με τις επί Λοβέρδου υπερτιμολογήσεις, να έχουμε αύξηση +20%!!!!.
Τα έγγραφα, στη κυριολεξία δείχνουν ότι το υπουργείο υγείας είναι ένα …στριπτιζάδικο, στο οποίο η αλαζονεία ξεβρακώνει τα πάντα και τους πάντες, με πρώτο τον πολιτικό Καραγκιόζη Λοβέρδο.
Με τον τρόπο και τις “τεχνικές” που συνεχίζει να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα στο υπουργείο του και με τους κοπρίτες που διοικούν τα νοσοκομεία, δεν ήξερε τι αποτελέσματα θα έχει ο αποτυχημένος υπουργός?????
Όταν συντηρεί για ελεγκτικό μηχανισμό το σάπιο ή αποτυχημένο κύκλωμα ΣΕΥΥΠ-ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ, δεν ήξερε τι αποτελέσματα θα έχει????
Οι φαρμακευτικές εταιρείες άμεσα, ή με τους φαρμακευτικούς αντιπροσώπους τους έμμεσα ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και μοιράζουν παντού, πλουσιοπάροχα γεύματα, γίνονται “χορηγοί” σε διαλέξεις κηφήνων με θέματα της πλάκας, πληρώνουν αδρά για ξενοδοχεία και έξοδα μετακίνησης στο εξωτερικό. Τα πιράνχας, είναι παντού και διακόπτουν λειτουργίες ιατρείων, κλινικών και διοικητικών υπηρεσιών υπουργείου και νοσοκομείων, για να συσκέπτονται με τα λαμόγια και να μοιράζουν μίζες.
ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ. Λογικά, περιμένω από τις εταιρείες των πιράνχας, να τιμήσουν τον υποτακτικό τους και να τον ανακηρύξουν ευεργέτη τους. Τέτοια εξωφρενικά ποσοστά καθαρού κέρδους, δεν υπάρχουν πουθενά, παγκοσμίως!!!!!! Και όλοι οι αλήτες, εκδίδουν έγγραφα σαν μαστροποί, για να καλύψουν τη γύμνια τους και τα βουνά από τις καθημερινές τους απάτες.

Απάντηση