=== Παρουσίαση υποψηφίων: Οι ξεβράκωτοι

  === Ο ναζισμός δεν είναι μία λέξη απλώς για τους Χρυσαυγίτες. Είναι τρόπος ζωής. Δύο Κρητικοί, ο Σταύρος Καρεφυλλάκης και ο Στυλιανός Βλαμάκηςπήγαν για μπάνιο, αλλά δεν χαλάρωσαν ούτε λεπτό. Απέναντι στα μανιασμένα κύματα, έστησαν την σημαία και άρχισαν τις ναζιστικές χαιρετούρες, ο ένας με ένα κόκκινο στρινγκ και ο άλλος με την βερμούδα. Θαυμάστε παράστημα και λεβεντιά!

  === Ο Καρεφυλλάκης δεν περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, χαιρετώντας ναζιστικά συνέχεια. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να διαβάζει. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Transit TV, στην οποία διέψευσε την ανάμειξή του σε πράξεις βίας, βλέπουμε πως η βιβλιοθήκη του είναι γεμάτη από βιβλία. Τι βιβλία; Σε πρώτο πλάνο ο δίτομος «Ο Αγών μου» του Αδόλφου Χίτλερ. Είπαμε ο ναζισμός είναι τρόπος ζωής.

  === Όσο για τον Βλαμάκη αυτός προτιμάει να ταξιδεύει. Που ταξιδεύει; Σε μέρη όπως το Νταχάου, προφανώς για να πάρει ιδέες. Βλέπουμε με τι άνεση και χαμόγελο ποζάρει μπροστά στην πινακίδα του στρατοπέδου του στρατοπέδου συγκέντρωσης. Η περηφάνια του για τα κατορθώματα του Γ’ Ράιχ δεν κρύβεται!

  === Για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που ενδιαφέρονται να τους ψηφίσουν, ο Καρεφυλλάκης είναι υποψήφιος στον νομό Ηρακλείου, ενώ ο Βλαμάκης είναι υποψήφιος στον νομό Χανίων. Προσοχή στον σταυρό που θα βάλετε. ΔΕΝ πρέπει να είναι αγκυλωτός!!!

  === Αναρτήθηκε από Plato

Μπαρμπανίκος:
1.—- Περιέργεια: Ο Βλαμάκης, έχει καμιά σχέση με τη Δαμανάκη ή τον Μητσοτάκη??? Πόσες φορές τους έχει ….επιτεθεί????
2.—- Η θέση μου, ανηρτημένη πολλές φορές, είναι ότι ο Ιδρυτής του Ναζισμού ήταν φανατικός Εβραίος Σιωνιστής.
3.—- Επίσης πολλές φορές έχω δημοσιεύσει άρθρα Εβραίων ΑΝΤΙσιωνιστών, σύμφωνα με τα οποία, ο Ναζισμός είναι γνήσιο παιδί του Σιωνισμού.

Απάντηση