=== Πριν αρκετό καιρό σας είχα γράψει και σας είχα δείξει, την μασονική ….καταγωγή του Αλβανοεβραίου Καρατζαφύρερ.
  === Σας είχα δείξει τη πλήρη ταύτιση του σήματος, του νεοναζιστικού κόμματος Λα.Ο.Σ., με τα σύμβολα του διεθνούς νεοναζισμού.
  === Σας είχα γράψει και αρκετές φορές, για τις επανωτές δηλώσεις του υπερκωλοτούμπα, για τη νομιμοποίηση του μαύρου χρήματος και άλλες “πρωτοβουλίες” προκειμένου να ξεβρακώσει τα δημόσια ταμεία στους τραπεζίτες και στους ντόπιους και ξένους βιομήχανους. Έγραψαν κι’ άλλοι φίλοι.
  === Αυτά που πρότεινε, και τα μέτρα υποτέλειας και συτελισμού του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων,  τα στήριζε στη βουλή, με τον αχτερμά των περίεργης προέλευσης και κατασκευής βουλευτών του.
  === Εκτέθηκε τόσο που πλέον τα αφεντικά του θέλησαν να τον ξεφορτωθούν. Τους είχε γίνει όχι μόνο άχρηστος αλλά και επικίνδυνος. Ότι είχε να τους δώσει, το έδωσε και άρχισε να γίνεται φόρτωμα. Έτσι τον ξεπουπούλιασαν με μετακόμιση Βορίδη – Γεωργιάδη, που πολύ γουστάρουν να προσφέρουν στη Παγκόσμια Νέα Τάξη, και τον εκμηδένησαν στις εκλογές, φέρνοντάς μας το εφεδρικό φρούτο Ν. Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής. Ξαφνικά, αλλά ήρεμα, σαν φυσικό αέριο σε τιμή προσφοράς.
=== Ακριβές αντίγραφο. Υπερπατριώτης, που θυμήθηκε κι’ αυτός την ορθοδοξία και τη ….σωτηρία της πατρίδος. Εγέρθητου….
=== Τα τελευταία χρόνια, οι τραμπούκοι υποτακτικοί του, που άνετα συνεργαζόντουσαν με τον Χρυσοχοϊδη ή τον Παπουτσή για να “βοηθήσουν” στην επιβολή της νεοναζιστικής τάξης, κυκλοφορούν με νέες σημαίες και νέα μπλουζάκια, στις οποίες είναι τυπωμένο νέο σύμβολο, για το οποίο εκεί που πας να το θεωρήσεις μπερδεμένο μαίανδρο, ξαφνικά ανακαλύπτεις μισοτελειωμένη σβάστικα. Και διστάζεις. Δεν διστάζουν να το επικολούν και πά σε Ελληνικές σημαίες, στα πλαίσια του θέατρου της πατριδοκαπηλίας.
Πριν ααπό αυτή τη ξενόφερτη σημαία της Χρυσής Αυγής, η ευρισκόμενη μέχρι προ ολίγου σε χειμέρια νάρκη παράταξη του Ν. Μιχαλολιάκου, από τη πτώση της χούντας και μετά, είχε διαδοχικά, τρία τουλάχιστον άλλα ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
Το πιο επίσημο μέχρι το 1984, ο χρυσαυγίτης Μιχαλολιάκος, χρησιμοποιούσε το πολυσύνθετο ΜΑΣΟΝΙΚΟ υπερσύμβολο των ροδοσταυριτών της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που απεικονίζεται άνω δεξιά στην εικόνα, το οποίο συμπεριλαμβάνει:
—- Τον αγγυλωτό σταυρό (σβάστικα).
—- Το Εβραϊκό άστρο του Δαυίδ.
—- Τον μασονικό κύκλο.
—- Τα διασταυρούμενα καθέτως βέλη.
—- Τα διασταυρούμενα μασονικά τετράγωνα.

Απάντηση