=== ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
=== Παίρνουμε 1 κιλό αριστερό κωλομάγουλο Δαμανάκη ρυτιδιασμένο και το βράζουμε σε 3 λίτρα νερό χρησιμοποιημένο, στους 100 βαθμούς Λενινικού Χιτλερόμετρου. (Σε περίπτωση ελλείψεως, περιοριζόμαστε οικειοθελώς, σε 1 κιλό κωλομάγουλο Κουβέλη, αλλά δεξί και στεγνωμένο – έχει την απόκρυφη σημασία του).
=== Παρακολουθούμε τη βράση και κάθε μια που σιωνίζει λυσσασμένα, τη ξαφρίζουμε συχνά – πυκνά, γιατί έτσι και αμελήσουμε, θα μας ξαφρίσει αυτή ώσπου να πούμε κύμινο.
=== Όταν παρατηρήσουμε ότι αρχίζει να χυλώνει, αρχίζουμε να την κοπανάμε αγρίως με μεγάλο γουδοχέρι ξύλινο ή τη ξύλινη γλώσσα της Παπαρήγα, (ή ότι παλούκι βρούμε μπροστά μας), μέχρι να ξεράσει τη ψίχα που κρύβει κάτω από τη φλούδα της.     Προσοχή, θέλει καλό κοπάνημα, μέχρι να γίνει λιώμα.
=== Όση ώρα τη πολτοποιούμε, ρίχνουμε μηχανέλαιο για μπε-εμ-βέ, γιατί το λάδι το τραβάει η κατάμαυρη ψυχή της και έχει αποδειχθεί ότι περιορίζει προδοσίες και άγρια καρφώματα.
=== Επίσης, με όποιο χέρι μας περισσεύει, ρίχνουμε αδιάκοπα αλάτι χοντρό και πιπέρι άτριφτο και τη στουμπάμε για να αρχίσει να κωλοτρίβεται στον αυτόματο πιλότο της.
=== Αφού διαπιστώσουμε ότι εξέπνευσε ο χρόνος της, τη βγάζουμε από την πυρά και τη μοιράζουμε σε πιάτα βαθιά ή σε πλαστικές λεκάνες, παραγωγής από πλαστικό χρήμα Τρεμόπουλου. Εκεί, με υπομονή τη χωρίζουμε στα 4 και το ανάμεσό της, το γεμίζουμε με αγγούρι και καρότο εποχής, κομμένα σε ροδέλες χοντρές για να φτουράνε.
=== Για να μην αφήσουμε τα εύθραυστα χωρίσματα τα επικεντρωμένα, λέμε στη Φιλιππινέζα της Μαράϊα Δαμανάκη, να μας τηγανίσει στο γρασαρισμένο τηγάνι, καλού-κακού και 8 χρυσά αυγά, προσφορά από το κοτέτσι του Μιχαλολιάκου.
Βάζουμε από 2 χρυσά αυγά γρασαρισμένα στον περίγυρο του κάθε πιάτου, συμπληρώνουμε το γαρνίρισμα με μαϊντανό Κυριακού μαραμένο και είμαστε έτοιμοι, να φωνάξουμε το παιδί θαύμα του ΣΕΒ, του Λάτση, του Σάλα και του Κωστόπουλου με το διεθνές επιτελείο του να δοκιμάσει.
=== Εμείς, προτιμάμε το διπλανό φαστφουντάδικο, μέχρι να γυρίσει η γιαγιά απ’ το χωριό που πήγε να ψηφίσει για τη σύνταξή της.
=== ΥΛΙΚΑ
3 λίτρα νερό χρησιμοποιημένο
1 κιλό αριστερό κωλομάγουλο Δαμανάκη ρυτιδιασμένο (ή -εν ανάγκη- δεξί Κουβέλη και στεγνωμένο)
1 γουδοχέρι μεγάλο ξύλινο (εν ανάγκη τη ξύλινη γλώσσα της Παπαρήγα)
1 λίτρο μηχανέλαιο, κατά προτίμηση για μπε-εμ-βέ
1 κιλό αλάτι χοντρό από τις αλυκές Αγγελοχωρίου
1 κιλό πιπέρι άτριφτο Πακιστάνι
3 αγγούρια εποχής, από τη λαϊκή του Φοίνικα
3 καρότα εποχής, από τη λαϊκή της Μηχανιώνας
1 κιλό γράσο
8 χρυσά αυγά, απ’ το κοτέτσι Μιχαλολιάκος
Μαϊντανό Μαρί Κυριακού μαραμένο, κατά βούληση
10 ΕΥΡΩ (ή ίσης αξίας δραχμές του μέλλοντός μας) για να πάρουμε κανένα σαντουϊτς για πάρτι μας, μη μείνουμε νηστικοί, μετά από τέτοια εκλογική νίκη.
Στους επιζήσαντες θα προσφέρουμε και από ένα εισιτήριο, για να παρακολουθήσουν την όπερα “Nabuco” (εβραϊστί =Ναβουχοδονόσορ), στην οποία πρωταγωνιστεί ο μικρός Αλέξης, το από σήμερα το πρωί “παιδί θαύμα” της αριστεράς και του ΣΕΒ, με όλους τους υποψήφιους πρωθυπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Καλού-κακού και προς επιβεβαίωση της ορθότητας της δημοκρατικής και 100% αριστερής επιλογής του ΣΕΒ και του Λάτση, στα προπύλαια του Ηρωδείου, θα συγκεντρωθούν τιμητικά, 3 διμοιρίες της Χρυσής Αυγής, όπου εκπαιδευμένοι γορίλες, θα βρίζουν χυδαία την ….εξέγερση του Πολυτεχνείου, οπότε ο καθείς, θα συνεχίσει να αμφιβάλλει για το ποια πρόδωσε τους φοιτητές που συνελήφθησαν την επόμενη μέρα από τη χούντα.

Απάντηση