===  Αφού δουν τις εικόνες με τα ναζιστικά μασονικά σύμβολα και τα βίντεο και αφού επισκεφθούν και την σχετική ιντερνάσιοναλ ιστοσελίδα των αρχιμασόνων χρυσαυγιτών, οι Χρυσαυγίτες εσωτερικού (που τους κοροϊδεύει ο μασόνος Ν. Μιχαλολιάκος), μπορούν να μου στείλουν τις απόψεις τους (ψοφάω για διαφωνίες) και θα ασχοληθώ περισσότερο να τους ενημερώσω σφαιρικά.

 === Για όσους δεν ξέρουν και ίσως παρερμηνεύσουν, το “Ερμητικό Τάγμα” σημαίνει το Σιωνιστικό-μασονικό Τάγμα που είναι αφιερωμένο τιμητικά, στον αρχαίο Ελληνικό θεό Ερμή τον “παμέγιστο”

  === Μαζί με αυτόν, οι επίσημα δηλώνοντες και παγανιστές και μάγοι και ταρώ και αλχημιστές, λένε ότι λατρεύουν και άλλους αρχαίους θεούς, της Αιγύπτου, της Ελλάδας, της Βαβυλώνας, της Ασυρίας κλπ, κλπ…

  === Ειδικός συσχετισμός χρειάζεται, στο ότι η μασονική στοά της ιντερνάσιοναλ χρυσής αυγής, ιδρύθηκε το 1888 και ασφαλώς διέθεταν πολύ πριν από τον μασόμο και αποκρυφιστή σιωνιστή Χίτλερ, τον διάσημο αγγυλωτό σταυρό των ….ροδοσταύρων μασόνων, ο οποίος ποτέ δεν ήταν Ελληνικό σύμβολο.

  === Αν κάποιος Χρυσαυγίτης εσωτερικού, γνωρίζει κάτι για την εθνοτική καταγωγή των Χρυσαυγιτών, ας μας ενημερώσει με όποιον τρόπο επιθυμεί και φυσικά, θα τα ξαναπούμε, για να μη νομίζουν ότι πήραν τη σκυτάλη από τον αρχισιωνιστή αρχηγό τους και μας δουλεύουν.
  === Για την ώρα, πολλά φόρτωσα και δεν θέλω στεναχώριες.

  === Μη ξεχάσω: Το όνομα των εβραιομασόνων ροδοσταυριτών είναι πανευρωπαϊκά και παγκοσμίως κατοχυρωμένα….. Οπότε????

ΠΗΓΗ ΥΛΙΚΟΥ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

5 Comments

 • Ο/Η Μαράκι λέει:

  και τι κακό έχει η Χρυσή Αυγή πέραν απ’ την καλλιέργεια μίσους κι επιθετικότητας

  στην κοινωνία που οδηγεί σε φόνους;

  Τι σας χαλάει στην Χρυσή Αυγή;

  Η πασοκονουδου κι ο σύριζα είναι λαμόγια και κλέφτες.

  Πιο καλά να μας κυβερνούν φονιάδες παρά κλέφτες.

  Άνθρωποι ξαναγίνονται, λεφτά όχι!

 • Ο/Η Έλληνας λέει:

  η Χρυσή Αυγή αγαπά την Ελλάδα.

  οκ είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά απόκρυφα και μασωνικά κείμενα.

  Ε και; Αγαπούν την Ελλάδα, εξ’ άλλου τη Μασωνία με Μασωνία την πολεμάς!

  Ο Ιησούς και η βίβλος μιλούν ΜΟΝΟΝ για Έλληνες, Ελληνικά ήθη,

  Ελληνικά ονόματα, Ελληνικά χώματα Ελληνικές παραδόσεις!

  Διάβασε την βίβλο και θα δεις αγράμματα!

 • Ο/Η Taras λέει:

  Έλεγα και εγώ που τον βρήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου αυτόν τον οδοντωτό ήλιο στην αυγή του, τώρα μου λύθηκε η απορία… thanks!

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

  ΠΡΟΣ Frater Nyx (2)
  1.– Δεν μιλάμε για ΕΡΗΜΗΤΙΚΟ αλλά για ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλαδή για μασονικλή αποκρυφιστική οργάνωση, αφιερωμένη στον ΕΡΜΗ, τον θεό του αποκρυφιστή ….Μιχαλολιάκου.
  2.– Ο Μιχαλολιάκος δεν ξεκίνησε τον μασονοναζισμό του μετά αποκρυφισμού το 1980, αλλά το 1973 (ίσως και από το 1971). Ματά τη χούντα, η πρόδρομος οργάνωση της Χρυσής Αυγής ήταν η Παπαδοπουλική “ΝΕΑ ΤΑΞΗ” στην οποία ήταν και ο Μιχαλολιάκος και πολιτικά εκφράστηκαν με την ΕΠΕΝ.
  3.– Και ο Μεταξάς φασίστας ήταν και τώρα πλέον οι “μεγάλες” μασονικές στοές ισχυρίζονται ότι είναι δικός τους. Ή μήπως οι φασίστες Παπαδόπουλος, Πατακός, Μακαρέζος δεν ήσαν μασόνοι???
  4.– Είσαι ΨΕΥΤΗΣ. Δεν μπορεί να κάνεις έρευνα για την ΕΡΜΗΤΙΚΗ (του ΕΡΜΗ και όχι τηε ΕΡΗΜΟΥ) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να αδιαφορείς για την ύπαρξη πολιτικής ναζιστικής οργάνωσης ακριβώς με την ίδια ονομασία και να ές ότι δεν τον ερευνας και αυτόν παράλληλα, αλλά καμώνεσαι πως τον απορρίπτεις εξ ορισμού.
  5.– Δεν έχω το ψώνιο να ανοίξω φόρουμ. Μόνο ένας κόπανος παραδίδει τη σελίδα με τις σκέψεις και τα πιστεύω του σε όρνια να τον κατασπαράξουν.
  6.– Η καλύτερη και πιο αξιόπιστη πηγή για την κάλπικη έρευνά σου, είναι τα περιοδικά της Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιάκου. Αν θέλεις την αλήθεια εκεί θα τη βρεις (και δεν αμφιβάλω ότι το ξέρεις)
  ====== Ο διάλογος τελείωσε — Το κουβαδάκι σου και δρόμο. Βρες άλλη παραλία να παίξεις με την άμμο =======

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

  ΠΡΟΣ: ΜΑΣΟΝΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Frater Nyx.
  1.– Ξέρεις πολύ καλά ποιος τα γράφει εδώ Τσουτσουνέρικα. Εμείς δεν ξέρουμε ποιοος είσαι, Λοιπόν, όταν μας δώσεις πρόσβαση να γράφουμε στις σελίδες σου τις απόψεις μας, θα αποκτήσεις δικαίωμα λόγου στο δικό μας γήπεδο, ΜΑΚΑΚΑ.
  2.– Ντρέπεσαι συστηματικά να αναφέρεις ολόκληρο το όνομα του ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ “Ερμητικου Τάγματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” – παντού το μισό χρησιμοποιείς.
  3.– Δεν λες ποιος σου δίνει το δικαίωμα, να ερμηνεύεις τις σχέσεις και τις προθέσεις της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ — Αν το κάνεις αυτοβούλως, με ποιο δικαίωμα αρνήσαι σε μένα να κάνω κάτι ανάλογο, έστω και αν διαφωνείς. Είσαι καλύτερος ερμηνευτής από εμένα??? ΜΑΚΑΚΑ.
  4.– Αν μελετήσεις τα κείμενα των ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ εσωτερικού, εύκολα θα διαπιστώσεις, ότι οι πνευματικές αναζητήσεις του Μιχαλολιάκου και της συμμορίας του, είναι ταυτόσημες με αυτές της οργάνωσης μαμάς. ΟΥΤΕ οι μεν, ΟΥΤΕ οι δε έχουν πραγματική πνευματική αναζήτηση, ΜΑΚΑΚΑ. Αμφότερες οι ναζιστικές οργανώσεις έχουν μόνο αξιώματα.
  5.– Το όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΝΙΚΟΥ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ “Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής” είναι διεθνώς κατωχυρωμένα ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να τα οικειοποιηθεί και να τα χρησιμοποιήσει, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση των ιδιοκτητών του “Ερμητικού Τάγματων των ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΩΝ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  ——————
  Για όποιον τυχαία διαβάσει το σχόλιο αυτό, απλά αξηγώ, ότι απαντώ προσωπικά σε θέματα που έθιξε ένας σοφός της σιών με σχόλιο-παπάρα, το οποίο φυσικά και δεν εγκρίθηκε. Η ιστοσελίδα μου δεν είναι κέντρο διερχομένων ναζιστών-σιωνιστών.

Απάντηση