=== ….και τον εξαναγκάζουν να το παίζει μόνος του και σε κοινή θέα.

  === Έτσι, πήγε στον Δενδροπόταμο και αγόρασε το ντάτσουν του Ταμτάκου, πλήρες και κομπλέ, με όλες τις ντουντούκες του και τα χουνιά πολυτελείας και βγήκε παγανιά να διαλαλήσει στον λαό της φαντασίας του, ότι είναι έτοιμος να δεχθεί, ακόμα και εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, με πρωθυπουργό τον Γκρουέφσκι.

  === Μέχρι τότε, κάνει τούρλα το χουνί του και για να μη προκαλέσει τους αντιπάλους του και τους ψηφοφόρους, ακδίδει ως χουνί που είναι, τη παρακάτω βαρυσήμαντη ανοιχτή σαν το ….χουνί, επιστολή του:

  === “ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Το ΧΩΝΙ Προς τους αρχηγούς των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
=== Προς Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο 
  ===  Κύριοι, ο λαός σας τίμησε με την ψήφο του επειδή μιλήσατε για «κατοχή στη χώρα», επειδή φωνάξατε για την εθνική κυριαρχία και το παράνομο χρέος. Όλα αυτά για τα οποία φωνάζει Το ΧΩΝΙ από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Εσείς είπατε ότι μπορείτε να λύσετε τα συγκεκριμένα θέματα εντός της ευρωζώνης. Μακάρι και σας το ευχόμαστε ολόψυχα.
Εμείς Στο ΧΩΝΙ πιστεύουμε ότι το ευρώ δεν είναι ούτε «κεκτημένο» ούτε εικόνισμα για να προσευχόμαστε. Είναι απλά ένα εργαλείο, που αν συμφέρει τον ελληνικό λαό το κρατάμε και αν καταδυναστεύει τον Ελληνικό λαό υπέρ των τραπεζών, το αφήνουμε πίσω μας. Ωστόσο, Επειδή βλέπουμε, 3 μέρες τώρα, τους εκπροσώπους σας στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ να δέχονται ανηλεή επίθεση από τους συναδέλφους τους για το θέμα του χρέους και της ευρωζώνης,
 === Επειδή βλέπουμε ότι η απάντηση των εκπροσώπων σας είναι κατά κύριο λόγο το αξίωμα «εμείς θα τα καταφέρουμε»  Και επειδή, ο στόχος μας είναι να ενωθούν όλες οι αντι-μνημονιακές φωνές της χώρας υπέρ του λαού της Το ΧΩΝΙ σας προτείνει τον τρόπο ώστε να μειωθεί το χρέος ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ. Συγκεκριμένα: Μπορείτε να ζητήσετε την άμεση καταστροφή από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα των ελληνικών κρατικών τίτλων ύψους 120 δισ ευρώ που κατέχει αυτή τη στιγμή. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει το δικαίωμα να το κάνει, αν το ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Ι.
=== Δεν μπορούν να αρνηθούν στην Ελλάδα, σε μια χώρα, αυτό που έχουν κάνει ήδη για τις τράπεζές τους και όχι μόνο μία φορά. Εάν πράγματι μας σέβονται ως ευρω- εταίρους, θα μας διαγράψουν μονομιάς 120 δισ ευρώ χρέους ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. Αυτό λέγεται “κούρεμα του χρέους” και όχι αυτό που έκανε ο κ. Βενιζέλος.
=== Επίσης, σας τονίζουμε ότι τη Δευτέρα ήρθε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της ομάδας Ράιχενμπαχ. Ετοιμάζεται άλλη μια μόνιμη επιτροπή που θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα και φυσικά υπάρχει ήδη μόνιμη επιτροπή του ΔΝΤ εγκατεστημένη στην Τράπεζα της Ελλάδας. Σας τα θυμίζουμε γιατί θεωρούμε ότι βάσει των προεκλογικών σας δεσμεύσεων, οφείλετε να ζητήσετε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των επιτροπών κατοχής της χώρας. Στο ΧΩΝΙ θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό. Εμείς θέλουμε (περισσότερο και από εσάς) να εφαρμόσετε αυτά που εξαγγείλατε προεκλογικά. Περιμένουμε να το κάνετε. Σ’ αυτή την κατεύθυνση δηλώνουμε υποστηρικτές σας.
 Για Το ΧΩΝΙ, Δημήτρης Καζάκης, Χριστοφορίδης Μάνος, Κακλαμάνος Γιώργος”

…..Ρε το Χουνί το Δημητράκη…. Με δραχμή εντός του ΕΥΡΩ μακάκα, το χρέος δεν μειώνεται. Την καταστροφή των κλεφτών γιατί δεν προτίνεις??? Αν μαζέψουμε κλέφτες και κλεμμένα, τέρμα το χρ΄΄εος και όλοι θα μας σέβονται φον Δημητράκης.
‘Ετσι που λέτε…. Όση υποστήριξη δίνω εγώ στον Καζάκη (φτου… φτου… φτου), άλλη τόση δίνει κι’ ο Καζάκης σε Τσίπρα και Καμμένο. Μιλάμε για μεγάλο ηγέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, μετά το χουνί, η επόμενη ονομασία του, θα ανακοινωθεί σε 234 μέρες!!!

Απάντηση