=== Στις 29 Απριλίου 2012 ξέσπασε διαδικτυακός και όχι μόνο ενδοεβραϊκός πόλεμος, μεταξύ της SOS Racisme και της Google. Η πρώτη μήνυσε τη δεύτερη, ισχυριζόμενη ότι η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης, με τα προγράμματα αναζήτησης που χρησιμοποιεί, διευκολύνει τους χρήστες του διαδικτύου σε συγκεκριμένα ηγετικά πρόσωπα, όταν χρησιμοποιούν τη λέξη “εβραίος” (εβραϊκός).
  === Για ασφαλέστερη ενημέρωση, κατ’ ευθείαν από εβραϊκή πηγή:
    ===============
  === Με ότι υποδηλώνει ο όρος «εβραϊκός», με το εργαλείο αυτόματης αναζήτησης, ο γίγαντας του Διαδικτύου παραβιάζει τους γαλλικούς νόμους κατά της διατήρησης «φακέλων εθνικής καταγωγής», υποστηρίζουν οι αντίπαλοί

 === Του
=== Η Google μπορεί να τιμήθηκε στην 64η επέτειο ίδρυσης του Ισραήλ για την ιστοσελίδα της την περασμένη εβδομάδα, αλλά στη Γαλλία, η εταιρεία της ενάγεται, για όσα υποδηλώνει ο όρος «εβραϊκό» σε αναζητήσεις χρηστών της που αφορούν διασημότητες.
Η SOS Racisme, μια Γαλλική οργάνωση που καταπολεμά (σύμφωνα με το καταστατικό της) τις φυλετικές διακρίσεις, οδήγησε τον γίγαντας του Διαδικτύου στο δικαστήριο, για ένα χαρακτηριστικό που προορίζεται να επιταχύνει τις αναζητήσεις, αλλά το οποίο συχνά προτείνει τον όρο «εβραϊκό», όταν οι χρήστες πληκτρολογούν τα ονόματα των διάσημων Γάλλων. ( Στους Αγγλικούς διαδικτυακούς τόπους της Google, χρησιμοποιούνται το ίδιο AutoComplete εργαλείο, γεγονός που υποδηλώνει «εβραϊκό», όταν αναζητάτε ονόματα όπως ο Rupert Murdoch και ο Jon Hamm. Δεν είναι Εβραίοι, αλλά η πρόταση, που βασίζεται στον αλγόριθμο αναζήτησης της Google, δείχνει ότι πολλοί χρήστες προσπαθούν να ανακαλύψουν αν είναι.) === Ο Πάτρικ Kulgman, ένας δικηγόρος της SOS Racisme, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η λειτουργία αυτή, ισοδυναμεί με “τη δημιουργία αυτού, που είναι ίσως το μεγαλύτερο εβραϊκό αρχείο στην ιστορία.” Αυτό μπορεί να μην είναι μείζον ζήτημα σε πολλές χώρες, αλλά η Γαλλία έχει απαγορεύσει τη συγκέντρωση της “αρχείων εθνικής καταγωγής,” αναφέρει το AFP.

  === Η SOS Racisme συνενώνεται στην αγωγή της, με την Ένωση των Εβραίων Φοιτητών της Γαλλίας και του Κινήματος κατά του Ρατσισμού και για τη φιλία μεταξύ των λαών, μεταξύ άλλων οργανισμών.

 === “Πολλοί χρήστες της μηχανής αναζήτησης Google, στη Γαλλία και στον κόσμο αντιμετωπίζουν καθημερινά μία αυτόκλητη και σχεδόν συστηματική σύνδεση μεταξύ του όρου «εβραϊκός» (Εβραίος) και τα σύγχρονα ονόματα των εξεχουσών προσωπικοτήτων της πολιτικής, των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρήσεων,” λένε στην αγωγή, και αυτό δημιουργεί την αίσθηση, ότι το Εβραϊκό στοιχείο είναι “παντοδύναμο στην γαλλική ηγεσία.”

Το πρόγραμμα αναζήτησης εφαρμόζεται από την Google, από το 2008, αλλά το εργαλείο αυτόματης συμπλήρωσης περιορίζεται σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο δικτυακός τόπος επιβάλλει μια “στενή δέσμη πολιτικών για την αφαίρεση πορνογραφία, βία, λεκτικές επιθέσεις και οι όροι που χρησιμοποιούνται συχνά για να βρει περιεχόμενο που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα,” λέει η ιστοσελίδα της Google.

ΠΗΓΗ: http://www.timesofisrael.com/google-sued-in-france-over-jewish-searches/

Σύμφωνα με συμπτωματική μου έρευνα (έψαχνα για άλλο πράγμα και μου βγήκε αυτοματικά), ο κωλοτούμπας της “αριστεράς” νέος Τσιριμώκος και υποψήφιος δωσίλογος πρωθυπουργός Φώτης Κουβέλης, είναι επίτιμο μέλος της SOS Racisme. Αυτήν την τελευταία, μαζί με τη Διεθνή Αμνηστία, την είχα ξανασυναντήσει εδώ >>>> http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/18053 για να προστατέψει επιλεκτικά, αρχηγό νεολαίας του Αζερμπαϊτζάν ….εβραϊκής καταγωγής!!! Μιλάμε μόνο για επιλεκτικό σιωνιστικό αντιρατσισμό!!!!

1 Comment

  • Ο/Η Oὐτις λέει:

    H οργἀνωση SOS Racisme εντἀσσεται οργανωτικἀ στο σοσιαλιστικὀ κὀμμα, ἐχει για πρὀεδρο τον μιγἀδα Σὀτο, που εργἀζεται στο γραφεἰο του βουλευτοὐ Ζυλιἐν Ντραἰ, Εβραἰου απὀ Μαρὀκο. Το σοσιαλιστικὀ κὀμμα Γαλλἰας κατασκευἀστηκε απὀ Ισραηλἰτες για να εξυπηρετεἰ την τοκογλυφικἠ δραστηριὀτητα τους. Πριν τον Ολἀντ, την θἐση του γραμματἐως του σοσιαλιστικοὐ κὀμματος κατεἰχε ο Πιἐρ Μὀσχοβιτς. Αυτὀς ο εκ Ρουμανἰας ελαυνὀμενος Ιουδαἰος διορἰστηκε εκπρὀσωπος Τὐπου του νἐου εβραιὀδουλου προἐδρου , της κατ’ευφημισμὀν αποκαλουμἐνης γαλλικἠς δημοκρατἰας.

Απάντηση