=== ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΑΪΝ

  === “Εμφανίστηκε” αρχικά μόνο ιντερνετικά, στις 24-1-2012 για να μας πείσει ότι είναι σπουδαίος καθηγητής και σαν έτσι, ήθελε τότε να μας επιβάλει, να ακολουθούμε πιστά, όλες τις κομπίνες και παπαριές του τρελού γκαγκά Παπανδρέου που βούλιαζε στον βόθρο που άμοιξε με τη συμμορία του.

  === Έκτοτε δεν μας καταδέχθηκε και εξαφανίστηκε …αύτανδρος. Τον κατήπιε το μαύρο σκοτάδι του.Τότε τον έψαξα διεξοδικά  (Και μαϊμού καθηγητή από τη Μάσαχούτσες έχουμε πλέον υπέρ του Γκαγκά — Καιρός να αποσυρθούν οι αιμοδιψείς μνηστήρες.) και διαπίστησα, ότι στα κατάστιχα του πανεπιστημίου ΜΙΤ στις Μασαχούτσες των ΗΠΑ, δεν υπάρχει καμιάς μορφής καθηγητής με το όνομα  ALEX  KASNAFERIS

  === Τώρα, ο αυτοπροσδιοριζόμενος παπάρας ως  ALEX  KASNAFERIS και ως καθηγητής του M.I.T. (Monkeys Institute of Technology), επεμβαίνει και θέλει να ξαναφτιάξουμε κυβέρνηση με τα υλικά που στείλαμε προσφάτως στη χωματερή, διότι αν του πάμε κόντρα και ενάντια, θα καταντήσουμε οι καθυστερημένοι της Ευρώπης και χωρίς να μπορούμε να βλέπουμε τα ευρά που θα έχουν οι κλέφτες τραπεζίτες και οι λαδωμένοι πολιτικοί υπηρέτες τους.

  === Σε τέτοιες σκατένιες περιπτώσεις, εγώ και οι Tsoutsouneros μου, μετά από δημοκρατικές διαδικασίες, τεμαχίζουμε τη μακροσκελή επιστολή σε μέγεθος και σχήμα χαρτιού υγείας σόφτεχ και το κρεμάμε στο πλησιέστερο WC.

  === Διότι φίλε μου, δε μπορεί ο πας ALEX  και  KASNAFERIS, επειδή έχει τσακωθεί με τον οφθαλμογιατρό του και τα οματογυάλια του, να λέει πάσαν μαλακία, αφού δεν μπορεί να δει ιδίοις όμασι, ότι κοπρίτες που υποστηρίζει μας άφησαν ήδη χωρίς ΕΥΡΑ και μας κατάντησαν καθυστερημένα της ενώσεως κι’ ακόμα πάρα-πέρα. Άσε που ξανά-μανάμ ο αρχιμαλάκας με κάνει να υποψιάζομαι ότι είναι κακοπληρωμένος πρακτορίσκος της κακιάς ώρας. Πολύ μου κοντράρει το λαϊκό μου αίσθημα και δεν θα τα πάμε καλά.

Απάντηση