=== Είναι αδιάφορο το πως και δια χειρός ποίου διακινήθηκε-παραδόθηκε το έγγραφο, αλλά ο Καμμένος έκανε τη μαλακία και έδωσε μαζί με τις επίσημες θέσεις του, το ανυπόγραφο “ΝΟΝ ΠΕΪΠΕΡ” με το τι άλλο και σε ποια βάση θα μπορούσε να διαπραγματευθεί με τους απατεώνες Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη. Ο Παπούλιας έχει δώσει άπειρα δείγματα γραφής, που τον κατατάσσουν σαν κορυφαίο πολιτικό κάθαρμα και πολιτικό απατεώνα, κάτι που ο Καμμένος δεν υπολόγισε σωστά. Ο Μητσοτάκης πλέον είναι γελοιογραφία μπροστά στις αθλιότητες Παπούλια.

 === Από την άλλη όμως, είναι πρωτοφανές πολιτικό σκάνδαλο, “πρόεδρος Δημοκρατίας” να παραβιάζει μέσα σε 24 ώρες, δύο φορές τον άγραφο νόμο που υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων και λέει, ότι τα “ΝΟΝ ΠΕΪΠΕΡ” δεν δημοσιοποιούνται και ΟΧΙ ΜΟΝΟ φέρει την ευθύνη της δημοσιοποιήσεως του ανεπίσημου εγγράφου του Καμμένου, αλλά σήμερα, με πλεόνασμα πολιτικής αλητείας, για να παίξει το παιχνίδι του επίσης άθλιου Εβραίου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, έβγαλε και ….επίσημη ανακοίνωση!!!!

2 Comments

  • Ο/Η Gas Vagenas λέει:

    kalhspera

  • Ο/Η GAS VAGENAS λέει:

    Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά….παλαίμαχε και παραδοσιακέ αγωνιστή….Πάντα διαβάζω με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σου και τα σχόλιά σου,που πάντα γίνονται επιτυχώς και με το απαραίτητο καυστικό πνεύμα. Βλέποντας όχι μόνον τα σχόλια των Μ.Μ.ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ αλλά και των μνημονιακών,εγκάθετων και διεφθαρμένων κομμάτων τα πεπραγμένα και τα προπαγανδιστικώς εκπορευόμενα διά χειλέων αδίκων,το μόνο που διαπιστώνεται καθ’ ολοκληρίαν από τον καθένα απλό άνθρωπο,είναι ο μοναδικός,επιχειρηματικός,υπαρξιακός και κύριος και αντικειμενικός λόγος, μη υπάρχοντος ετέρου λόγου μείζονος και ζωτικής αξίας και συστατικού της κοινωνίας,που είναι ο άνθρωπος,παρά μόνο των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!!!!!!!!…στον οποίον αυτόν διαπλεκόμενο,ελλιποβαρή και εγκληματικό λόγο συνίσταται όλη η εξαθλίωση,η απελπισία και η ανέλπιδος προσπάθεια προς επιβίωση και προκοπή του λαού. Στο λεξιολόγιό τους για αυτούς η λέξη λαός δεν υπάρχει,αλλά μόνο τράπεζες και τραπεζίτες και η αυτών διάσωση….είπαν τίποτα για διάσωση του λαού από την φτώχεια και την εξαθλίωση;;;;Έδωσαν τίποτα χρήματα και βοήθεια στον λαό;;;;;!!!!! ή τον οδηγούν στα κρεματόρια και στις αυτοκτονίες;;;Στα χρόνια της εφαρμογής του προδοτικού μνημονίου, έχουμε 2.000 αυτοκτονίες δηλ. όσο ένα μικρό χωριό….Για αυτά τα εγκλήματα δεν υπάρχουν κατηγορίες και ένοχοι…αλλά υπήρχαν μήπως και για τα εγκλήματα του χρηματιστηρίου;;;;;;…Ευχαριστώ μετά τιμής…

Απάντηση