=== ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:
=== Αυτό όμως Νίκο μου δεν αλλάζει την ουσία. Και η ουσία είναι ότι ο Καμμένος είναι ταυτισμένος με το περιεχόμενο του εγγράφου. Μέσα από αυτό αποτυπώνεται η πολιτική και διαχειριστική φιλοσοφία του. Και φυσικά μέσα από το περιεχόμενό του καταρρίπτεται το σύνολο της προεκλογικής του μεγαλοστομίας. Ο χειρισμός Παπούλια είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη αφορά το συντάκτη του εγγράφου. Και το έγγραφο είχε σαφές περιεχόμενο και εξ ίσου σαφείς πολιτικές προθέσεις. Αυτές σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχίζονται με τις προεκλογικές του μεγαλοστομίες. Η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να δίνουμε ούτε διαχειριστικό αλλά ούτε και πολιτικό συγχωροχάρτι σε κανέναν.
=== Αν δηλαδή ο Καμμένος δεν είχε κάνει τη γκάφα, δε θα είχε γνωστοποιηθει η πολιτική του πρόθεση, αλλά αυτή θα υπήρχε ανεξάρτητα από τη δική μας ενημέρωση επ αυτής. Αυτό όμως ούτε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης μειώνει, ούτε φυσικά και τη σκοπιμότητα της ψευδολογίας και της υθποκρισίας που ακολούθησε απαλλύνει.

  === ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
=== ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
=== ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΗΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

  === Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, γιατί η μαλακία συνεχίστηκε από πλευράς Π. Καμμένου, αφού χαρακτήρησε καλοπροαίρετους, εαυτόν του και υπαλλήλους του, Παπούλια και υπαλλήλους του Χατζηνικολάου κα δημοσιοκάφρους, που ενεπλάκησαν στην …ορφανή “προβοκάτσια” δημόσιας κυκλοφορίας του εγγράφου του Π. Καμμένου.

ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Ο GAS VAGENAS λέει:
Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά ….παλαίμαχε και παραδοσιακέ αγωνιστή….
Πάντα διαβάζω με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σου και τα σχόλιά σου, που πάντα γίνονται επιτυχώς και με το απαραίτητο καυστικό πνεύμα.  Βλέποντας όχι μόνον τα σχόλια των Μ.Μ.ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ αλλά και των μνημονιακών, εγκάθετων και διεφθαρμένων κομμάτων τα πεπραγμένα και τα προπαγανδιστικώς εκπορευόμενα διά χειλέων αδίκων, το μόνο που διαπιστώνεται καθ’ ολοκληρίαν από τον καθένα απλό άνθρωπο, είναι ο μοναδικός, επιχειρηματικός, υπαρξιακός και κύριος και αντικειμενικός λόγος, μη υπάρχοντος ετέρου λόγου μείζονος και ζωτικής αξίας και συστατικού της κοινωνίας, που είναι ο άνθρωπος, παρά μόνο των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!!!!!!!!… στον οποίον αυτόν διαπλεκόμενο, ελλιποβαρή και εγκληματικό λόγο συνίσταται όλη η εξαθλίωση, η απελπισία και η ανέλπιδος προσπάθεια προς επιβίωση και προκοπή του λαού. Στο λεξιολόγιό τους, για αυτούς, η λέξη λαός δεν υπάρχει, αλλά μόνο τράπεζες και τραπεζίτες και η αυτών διάσωση….
Είπαν τίποτα για διάσωση του λαού από την φτώχεια και την εξαθλίωση;;;;
Έδωσαν τίποτα χρήματα και βοήθεια στον λαό;;;;;!!!!!
ή τον οδηγούν στα κρεματόρια και στις αυτοκτονίες;;;
Στα χρόνια της εφαρμογής του προδοτικού μνημονίου, έχουμε 2.000 αυτοκτονίες, δηλ. όσο ένα μικρό χωριό….
Για αυτά τα εγκλήματα δεν υπάρχουν κατηγορίες και ένοχοι… Αλλά υπήρχαν μήπως και για τα εγκλήματα του χρηματιστηρίου;;;;;;…
Ευχαριστώ μετά τιμής…

Απάντηση