Την 25η Μαΐου 2012 ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τα Παιδιά!

16 Μαΐου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 και ώρα 11:30π.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο, συνάντηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά.  === Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστούν

  — Η Συντονιστική Επιχειρησιακή Ομάδα Διαχείρισης Περιστατικών Εξαφάνισης Παιδιών, την οποία συγκρότησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη συμμετοχή των αρμόδιων κρατικών φορέων (ΕΛ.ΑΣ., Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα) καθώς και πιστοποιημένων εθελοντικών οργανώσεων (Ενδεικτικά: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού)

  — Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων σε Ελλάδα από την ΕΛ.ΑΣ. και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

  — Τα επίσημα διεθνή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων

  — Το τηλεοπτικό spot ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με το φαινόμενο, το οποίο συνυπογράφουν τα 27 μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (Missing Children Europe).

  === Την 25η Μαΐου 2012,  38 οργανισμοί από 29  κράτη σε όλο τον κόσμο ενώνουμε  τις δυνάμεις μας για τα παιδιά! Ενημερώνουμε,  κινητοποιούμε  τους πολίτες με στόχο κάθε παιδί που εξαφανίζεται να βρίσκει το δρόμο για το σπίτι του!

Αναρτήθηκε από Το Χαμόγελο του Παιδιού

Απάντηση