Για μένα, το να επιβεβαιώσω, ότι το παρόν ιστολόγιο, αποτελεί συνέχεια του “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ“, αποτελεί περιττό πλεονασμό. Η αλήθεια πάντως είναι, ότι εξαναγκάστηκα σε αυτή τη ξαφνική μεταβολή και οι μέρες των εορτών ήταν ο καταλληλότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί. Αρκετά θέματα του “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ” με την ευρύτερη έννοια, συνεχίζονται με άλλα στο νέο ιστολόγιο και ένα από αυτά είναι, το ξεπούλημα (ή η χρεωκοπία) των δημόσιων νοσοκομείων, για να ευνοηθούν τα ιδιωτικά μονοπώλεια στον χώρο της υγείας, κυρίως με τη μέθοδο της εγκάθετης υπονόμευσης. Πρόσφατα εδώ στους TSOUTSOUNEROS, γράψαμε την απάντηση (που φαίνεται φαρδιά-πλατιά στα έγγραφα αλληλογραφίας, που πιστοποιούν την ανικανότητα – και όχι μόνο – της συμμορίας Λοβέρδου – βλέπε και στη δεξιά στήλη). –ΚΛΙΚ στην εικόνα >>>

Η μεθόδευση λοιπόν, του ξεπουλήματος των δημόσιων νοσοκομείων στους ιδιώτες δεν είναι απλές υποθέσεις, αλλά επιβεβαιώνονται με έγγραφα στοιχεία. Σε συνέχεια των παλαιότερων αναρτήσεών μου σε θέματα υγείας και νοσοκομείων, είχα γράψει τη Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010, στο “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ”: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ – ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ – ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ …..ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

“Άσπρισαν τα μαλλιά μου να κυνηγώ απατεώνες στα Δημόσια Νοσοκομεία. Κατά 95% είναι διαπιστωμένο, ότι επικεντρώνουν το οικονομίστικο ενδιαφέρον τους, στις προμήθειες, στις εργολαβίες και στην ακίνητη περιουσία. Χίλια δυο σκαρφίζονται οι εκ …διορισμού γκάγκστερς για να δημιουργήσουν ανάγκες εκεί που δεν υπάρχουν και για να φουσκώνουν τις συμβάσεις, αμέσως, μετά από την επόμενη μέρα της υπογραφής και αφού πριν, έχουν σκαρφιστεί χίλιες-δυο απατεωνιές και μεθοδεύσεις, με φωτογραφικούς όρους ψευδοδιαγωνισμών.

Μερικές φορές το πείσμα με το οποίο γράφω, δίνει σε μερικούς την αίσθηση πως πιθανόν να υπερβάλω βγάζοντας προσωπικά απωθημένα. Άλλοι βολεύονται, επικεντρώνονται στο ύφος γραφής, για να σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά σε τόμους έγγραφων αποδεικτικών στοιχείων και για να γλείψουν ένα κοκαλάκι από τα κλεμμένα.
Διαβάστε μια ολιγόλογη καταγγελία, τρίτου. Με δυο κουβέντες ζωγραφίζει τις και επί ΛΟΒΕΡΔΟΥ απάτες:

“””Σε πολλά δημόσια νοσοκομεία, οι διοικήσεις για να κάνουν “εκκαθάριση” νοσηλίων, δαπανών, φαρμάκων κλπ και να τα υποβάλλουν για να πληρωθούν, έχουν στήσει ιδιωτικά συνεργεία “εκκαθαριστών”.
Το πρόσχημα είναι ότι οι υπάλληλοι τους, δεν επαρκούν για έγκαιρη επεξεργασία των στοιχείων.
Τα συνεργεία αυτά των τρίτων ατόμων, προέρχονται ή χρηματοδοτούνται ΚΑΙ από προμηθευτές (π.χ. εταιρείες φαρμάκων, εργολάβοι) που ΕΤΣΙ μαθαίνουν από πρώτο χέρι τις καταναλώσεις ανά γιατρό-κλινική, συμπεριφορές ανταγωνιστών κλπ. Με τον τρόπο αυτόν, “υποχρεώνουν” και τις διοικήσεις σε συγκεκριμένες ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ενέργειες.
Επίσης διοικητές και μεγαλοστελέχη έχουν “βάλει” στα συνεργεία αυτά και “δικά τους” παιδιά, ώστε να διασφαλίσουν έκτακτες αμοιβές γιά τον δικό τους άνθρωπο ο καθένας.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ??????”””

Ως ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης, απόμαχος Επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ, απερίφραστα δηλώνω, ότι αυτή η αθλιότητα, που τώρα μεθοδεύεται κάτω από τη σουβλερή και βλαβερή μόνο για μας μύτη του ΔΝΤ, πάντα ήταν ένας πονοκέφαλος για τους εγκάθετους απατεώνες, που διόριζαν οι διεφθαρμένες γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις. ΠΑΝΤΟΤΕ προσπαθούσαν με κάθε μέσο να καταστρατηγούν το Σύνταγμα και το Δημόσιο Λογιστικό και τους Κανονισμούς Προμηθειών Δημοσίου και τις Διατάξεις Εκτέλεσης Δημόσιων Έργων.
Φεύγοντας από τα δημόσια μπουρδέλα ήξερα, ότι εκτός από τη νομιμοποίηση της απάτης, για δήθεν εξοικονόμηση δαπανών, με την αντικατάσταση των υπαλλήλων καθαριστριών, από ιδιωτικά συνεργεία εργολάβων. Σας διαβεβαιώ ότι οι δαπάνες έχουν αυξημένο κόστος συν 60-70% σε σταθερές συγκρίσιμες τιμές.
Επίσης, εδραιώθηκε η μαλακία των δήθεν ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ, οι οποίοι ήσαν είτε αγράμματοι ΙΔΙΩΤΕΣ για να διαλύσουν το σύμπαν εκεί που τεχνηέντως τους τοποθετούσαν, ώστε να δυσφημιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας διοίκησης και να γίνει μεγαλύτερη βουτιά στην ασυδοσία, είτε ήσαν ιδρυτές ανταγωνιστικών ιδιωτικών κερδοσκοπικών εταιρειών εκμετάλλευσης νοσοκομείων (π.χ. ΓΙΟΥΡΟΜΕΝΤΙΚΑ κλπ), για να μας οδηγήσουν στον παράδεισο της νομιμοποίησης της μάσας με 48 κουτάλες.
Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις απάτες με τα δήθεν “Επιχειρησιακά Πλάνα”, από το 2002 και εντεύθεν. Εσύ Σαμπατακάκη τα θυμάσαι ή έπαθες εγκεφαλική αμνησία??? Ρακιντζή από μνημονικό πως πάμε???
Επίσης έχει νομοθετηθεί η οικονομική διαχείριση των νοσοκομείων από εργολάβους ιδιώτες, που εφαρμόσθηκε πιλοτικά αλλά εκτεταμένα στη μηχανογράφηση κυρίως μισθοδοσιών και επεκτείνεται σαν καρκίνωμα παντού. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ με παρερμηνεία και συμπλήρωση-επέκταση των διατάξεων καθαρισμού και φύλαξης κτιρίων!!!!! Σας θυμίζω τη περίπτωση σκάνδαλο “ΑΝΑΞ”, μια απολύτως ανειδίκευτη εργολαβική εταιρεία, που ξεκίνησε σαν συνεργείο καθαριότητας και φιλοδοξεί να αναλάβει οποιαδήποτε διοικητική και οικονομική διαχείριση των δημόσιων νοσοκομείων, ακόμα και την επιλογή ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Δηλαδή ο ….συλλέκτης σκουπιδιών κι ο χαβαλέ ανύπαρκτος φύλακας ιδιωτικών συνεργείων, θέλει να αναλάβει τις διαδικασίες πρόσληψης γιατρών ή τις διαδικασίες ανάδειξης των διευθυντικών στελεχών του ελλαδιστάν.
Στο ερώτημα αν είναι νόμιμες (και) οι σημερινές λοβέρδιες μεθοδεύσεις, απαντώ ξερά ΟΧΙ και η πιθανή θεσμοθέτηση ανάλογων διατάξεων επιπέδου σκουπιδοκαθαρίσματος, κατηγορηματικά είναι παράνομη και αντισυνταγματική.
Κάπου εδώ κοιμάται και η πολύ μεγάλη πουστιά του Σαμαρά, που εκτός του ότι συμφωνεί στα πάντα με τον ομοεθνή του Τζέφρι (αφού το μόνο που λέει ο πολιτικά αχρείος, είναι ένα ….διαφορετικό μνημόνιο με τους ομοεθνείς του του ΔΝΤ), έχει συμφωνήσει εκ προοιμίου με τον Τζέφρι, στην ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, μόνο και μόνο για να κατοχυρώσουν συνταγματικά τις οικονομικές απάτες του ΔΝΤ!!!!!!
Υπάρχει έστω ένας αφελής, που να πιστεύει ότι το ΔΝΤ δεν ξέρει τι γίνεται και τι μεθοδεύεται για την οικονομική ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ διαχείριση των “Δημόσιων Νοσοκομείων”????
Υπάρχει έστω και ένας “αφελής” που να μη βλέπει ότι τα τελευταία 8 χρόνια οι ιδιώτες διοικούν με εγκάθετους, εκμεταλλεύονται και χρεοκοπούν τα Δημόσια Νοσοκομεία????
Υπάρχουν αφελείς στο ελλαδιστάν της ατέρμονος απάτης, που δεν είδαν ακόμα, ότι όλοι αυτοί οι ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ, εκδηλώνουν συμπεριφορές ιδιοκτήτη χωρίς κεφάλαια των Δημόσιων Νοσοκομείων?????
ΝΑΙ, ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΈΓΓΙΧΤΩΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.
Οι τελευταίες πινελιές του Λοβέρδου απομένουν και ως συνήθως, οι τελευταίοι άθλιοι λεονταρισμοί του, έχουν να κάνουν με την αναγκαία θολούρα και τον αποπροσανατολισμό.
Οι απάτες ολοκληρώνονται εν γνώσει του ΔΝΤ. — Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ”.–

Απάντηση