=== Η εικόνα γελοιογραφία είναι ενδεικτική. Παρακολουθώ τις κωλοτούμπες των πάντων, των κλασικών κομμάτων του κοινοβουλίου που κατέρευσε, αλλά με τεχνάσματα ανασυγκροτείται με διαφορετικές ταμπέλες και πλεόνασμα υποκρισίας. Τόσες κωλοτούμπες και τόσους κωλοτουμπιστές, δεν θα μπορεσουμε να απολαύσουμε, ούτε αν μαζέψουμε τουγκέδερ, το Circo Medrano, το Circo Roma, το Circo Bercelona, το Circo Argedina, το Circo της Μόσχας, το Circo Πεκίνου και ότι άλλο από Circo υπάρχει παγκοσμίως.

  ===  Αυτά τα καραγκιοζιλίκια που παρακολουθώ και παρακολουθούμε και βλέπουμε “αρχηγούς” και αρχηγίσκους να προσπαθούν να διασωθούν από την επανωτή και δεύτερη ξεφτίλα με ανεμομαζώματα αποτυχημένων κοπριτών που εμείς συνολικά σαν λαός τους καταδικάσαμε και τους αποδοκιμάσαμε, σαν συνεπή συνέχεια των γιαουρτωμάτων και των σχετικών προπηλακισμών.

  ===  Δεν έχουν περάσει ούτε 15 μέρες και τα παζάρια και οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις επιχειρηματιών και τζογαδόρων της πολιτικής. Κωμικοτραγικές καταστάσεις, να βλέπεις:
  1.— Το ψευδοΠΑΣΟΚ να προσπαθεί να συγκρατηθεί να διατηρήσει τουλάχιστον το ποσοστό της συντριβής της 6-5-2012….
  2.— Το απόκοσμο ΚΚΕ, δια στόματος της υπνωτίστριας Παπαρήγα, να εκφωνεί τον φόβο μήπως γίνει η 13η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ….
  3.— Τη Μπακογιάννη και το σκυλολόϊ της να επιστρέφουν εκεί που μόλις μέχρι χθες έφτυναν.
  4.— Το Σαμμαρά-Μπενάκη να λογαριάζει, αν θα σταματήσει η κατρακύλα του, μαζεύοντας τα κατακάθια του ΛΑ.Ο.Σ. και της ΔΗ.ΣΥ.
  5.— Τον υπηρέτη παντός σιωνιοσμού Κουβέλη να οικολογίζει με το συνδικάτο μηχανικών του Τρεμόπουλου, ώστε να ελπίζει σε ρόλο, στον θίασο που θα προκύψει μετά τις 17-6-2012.
  6.— Τον Χιτλερίσκο Μιχαλολιάκο να φοβάται μήπως το μάντρωμα των φασιστών του Καρατζαφέρη από τον σιωνιστή Σαμαρά-Μπενάκη, του κόψει ψήφους της νεοναζιστικής πολυκατοικίας.
  7.– Για τον πεθαμένο οριστικά σιωνιστή Καρατζαφέρη, τον αισχρό πατριδοκάπηλο, δεν έχω να πω τίποτα. Είναι πλέον οριστικά, πολιτικά και εγκεφαλικά νεκρός. Η 17-6-2012, είναι μια τυπική γι’ αυτόν διαδικασία. Ξαναείπαμε. Το σάπιο καθεστώς δεν τον χρειάζεται πλέον….
   8.— Άφησα τελευταίο το πεντόβολο παπάρι του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κοπρίτη Τσίπρα που με ταχύτητα φωτός, μαζί με τον συρφετό των καιροσκόπων του, μετατοπίζεται στις πουλημένες πολιτικές θέσεις του ψευδοΠΑΣΟΚ. Και το μνημόνιο αποδέχεται και νέο μνημόνιο θα υπογράψει αν πάρει την εξουσία και το Ευρώ και το εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι οι σημαίες του. Βλέπεις τον κοπρίτη, να προσπαθεί να έλθει σε επαφή με τους ξένους απατεώνες για να τους διαβεβαιώσει, ότι θα συνεχίσει να παίζει τον πεντόβολόν του και αυτοί (οι Ευρωπαίοι λήσταρχοι, θα μπορούν να συνεχίσουν να κοιμούνται ήσυχα και να μας καταληστεύουν ακόμα πιο ήσυχα και δοέντως τοκογλυφικά, στα νέα δάνεια που αυτός θα υπογράψει…. Αρκεί να τον αφήσουν να γίνει ο νέος δραγάτης μας. Εν ανάγκη θα γίνουν και αυτόκλητοι διαχειριστές των καταθέσεων των ….μικροκαταθετών.

Την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και την απάτη τη ζήσαμε στο πετσί μας επί μισό αιώνα και όλα τα δεινά, μας τα προκάλεσαν τα τομάρια που προανέφερα. Στο σύνολό τους οι χειρότεροι φασίστες όλων των εποχών. Στις 6-5-2012 με τη ψήφο μας, βγάλαμε μια απόφαση και τους καταδικάσαμε και μυαλό δεν έβαλαν ούτε θα βάλουν. Αλληλοανακατώνονται τα ίδια κατακάθια για να μας ξαναξεγελάσουν και να συνεχίσουν το τρελό φαγοπότι.

Είμαι υπερήφανος που η ψήφος μου δεν πήγε χαμένη. Είμαι υπερήφανος που ψήφισα ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και αν συμμετάσχει και στις 17-6-2012, αυτό το κόμμα θα ψηφίσω. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σπαταλήσω της ψήφο μου σε αυτά τα καθίκια. Θα βρω τι πρέπει να κάνω, ώστε να βοηθήσω να επαναληφθεί η συντριβή όλων των απατεώνων και στις εκλογές της 17 Ιούνη 2012.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ — ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ

##### Προσέξατε τελευταία, που όλα τα εβραιόφυτα, για να περισωθούν και να μας ξανακλέψουν, ανακάλυψαν ξανά χαμένες λέξεις, όπως Πατρίδα, Έθνος, Ελλάδα, Ελληνισμός???…. Πλάκα δεν έχουν???… Δεν δικαιούνται από ένα τελάρο γιαούρτια έκαστος τουλάχιστον???… Ορμάτε τους……

Απάντηση