Δε μπορεί. Θα νιώσατε και σεις τις δύο τελευταίες μέρες, σαν να είστε σε καταυλισμό προσφύγων και να δέχεστε επανωτούς βομβαρδισμούς από Ισραηλινά αερόπλανα. Μέχρι και προσωπικές προσκλήσεις φάγαμε κατακούτελα και να μας πιάσει θαλασσοταραχή. Κι’ ήταν η ταραχή αποτέτοια, που ζαλισμένος δεν κατάλαβα που έπρεπε να πάω…. Σε εκκλησία ήτανε???…. Σε οβρέϊκο νεκροταφείο ήτανε???…. Ευτυχώς, λόγω νοητικής υστέρησης (τ’ απαυτουνού) έχασα το αερόπλανο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο, κι’ ανάσανε της ανακουφίσεώς μου. Κάνει και ψόφο…. Και με σιδερένιο εργαλείο στον σπόνδυλο, δεν είμαστε για τέτοιες συγκινήσεις.

Και ξανά ευτυχώς, που η Ντόρα του Δρακουμέλ, αποφάσισε να βγεί βόλτα με το κουβαδάκι της, κι’ όχι έτσι στο απλό και διατετριμένο. Ο Αυγενάκης, πολύ αυγενικός, καθόλου δεν το ήθελε να το κουράσει, ούτε και να σκιάξει κανέναν επαγγελματία ΜΜΕ. Έτσι έβγαλε κονσέρβα ανακοίνωση της συνέντευξης, γιατί σου λέει, που να χωρέσει τόσος δημοσιογραφικός κόσμος στο νεκροταφείο, ή έστω στο καθολικό. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει κι’ έτσι, παρότι μας προσκάλεσε όλους και έναν κι’ έναν μας ξεχωριστά τιμής ένεκεν, μας έστειλε κι’ από έξη φορές τη συνέντευξη κονσέρβα με e-mail, άνευ τυπογραφικών λαθών και τίγκα στη μητσοτακική σιγουριά.

Η άγρια τελετή συνέπεσε με την έκπληξη του ήλιου του σκοτεινού, με αποτέλεσμα, μέσα στη σκόνη και τη μαυρίλα, να μη μπορέσουμε να δούμε μήτε Μητσοτάκη, μήτε Αυγενάκη, μήτε το χέρι της Ντόρας που έσερνε το κουβαδάκι της κονσέρβας. Μόνο κάτι κρότους ακούσαμε από το κουβαδάκι της κονσέρβας, χωρίς την ιδιαίτερή του σημασία, καθ’ό τις τελευταίες μέρες, με τόσες κλανιές του κοπρίτη Πάγκαλου και της κοπρίτισσας της κόρης του, του δημοσιοϋπαλληλικού της βίου, στένεψαν τα περιθώρια για κρότους υποδιέστερους.

Η εικόνα από που αλλού???… Μα φυσικά από την έκπληξη ηλίου της Ντόρας του μαρασμού!!!!!!

Απάντηση