=== ….ή πήγες υπεράσπιση στη δίκη του σκανδάλου των σκανδάλων, μόνο και μόνο για να σώσεις τον προσωπικό σου φίλο, γράφοντας τη δικαιοσύνη στα άγραφα???

  === Αν σας πουν, ότι η λιποθυμία της δικαστίνας, κατά την ανακοίνωση της νόθας αθωωτικής απόφασης για τα λαμόγια και τους κοπρίτες της αμαρτωλής (και καταδικασμένης στο εξωτερικό DePuy – johnson and johnson), πως τάχα οφειλόταν σε γυναικολογικό πρόβλημα, να γελάσετε πολυπαθώς μετά σαρκασμού. Αν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα «υγείας» ή θα είχε αντικατασταθεί ή θα είχε αναβληθεί η δίκη.

  === Η αίθουσα του δικαστηρίου έμοιαζε σαν συγκέντρωση μασονικής στοάς, παρά σαν Θέμιδος μέλαθρον. Μόνο καθηγητές Πανεπιστημίων και …πολιτικοί!!! Θα μου πεις, ποια η διαφορά…. Χέστα κι’ άστα.

  === Μιλάμε για ονόματα βαρβατισμένα από το πολύ χρήμα και από πολύ αίμα, εξαγνισμένο σε ημερίδες που χρηματοδοτούσαν ιδρύματα τύπου Μποδοσάκη, της εποχής της δόξας των λιπασμάτων και του πλεονάσματος των κρυφών υπερκερδών του μονοπωλίου της ΠΥΡΚΑΛ και της ΛΑΡΚΟ.

  === Έμαθα λοιπόν, ότι εκτός από το τεχνητό ξέσκισμα της πολύκροτης υπόθεσης σε πολλά μικρά κομμάτια και με αντίστοιχα ανακριτικά κενά δικαστικής διαστροφής, ώστε το κάθε ένα κομματάκι να εμφανίζεται ασήμαντο στο ακροατήριο, ο αρχιγκάγκστερ και η συμμορία λαμόγιων στο σκάνδαλο με τις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ….ΕΛΛΑΔΑ, διέθεταν και την ανάλογη προβεβλημένη υπεράσπιση, από «ανθρώπους» που το σάπιο καθεστώς τους κατασκευάζει επί χρόνια με φωτοστέφανα, για να τους χρησιμοποιήσει στις δύσκολες στιγμές για ξελάσπωμα.

  === Βασικός μάρτυρας υπεράσπισης των καταδικασμένων στη συνείδηση του λαού, ο ομότιμος καθηγητής της ιατρικής σχολής Χαράλαμπος Μουτσόπουλος. Πρόκειται για τον ίδιο, που τον διόρισε στον ΕΟΦ η συμμορία Σημίτη, όχι για να συμμαζευτεί η λύσσα των κερδοσκόπων με τις τρελές ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ φαρμάκων, αλλά για να φουντώσει το ζήτημα των ….γεννοσήμων ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ «αντίγραφων» φαρμάκων, ώστε η κερδοσκοπία σε βάρος τς υγείας του λαού, να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού οι τιμές των γεννόσημων ήταν σε μικρή απόσταση από τα κανονικά φάρμακα, τα οποία έχουν λόγω δικαιωμάτων, πολύ μεγαλύτερο κόστος.

  === Εκτός από το καθηγητιλίκη στην ιατρική σχολή Αθηνών, τα Γιάννενα, είναι επίσης ένας συνδετικός κρίκος, που συνδέει τις ζωές του βασικού κατηγορούμενου και του μάρτυρα υπεράσπισης Μουτσόπουλου. Όπως και του Κάρολου Παπούλια, για τον οποίο οι φήμες τον φέρνουν σαν να έχει αναλάβει υπό τη προστασία του τον κατηγορούμενο!!! Μεταξύ δε Παπούλια και Μουτσόπουλου, υπάρχει και άλλος κοινός δεσμός. Αμφότεροι είναι απόφοιτοι της Ζωσιμαίας Σχολής, που ως γνωστόν, είναι στην Ήπειρο, το αντίστοιχο εκκολαπτήριο, όπως το Κολέγιο Αθηνών.

  === Η υπερασπιστική συμμετοχή του Μουτσόπουλου είναι σκάνδαλο, διότι δεν πήγε στη δίκη του σκανδάλου δωροδοκιών της DePuy σε Έλληνες ορθοπεδικούς, ως γνώστης της υπόθεσης, αλλά για να χρησιμοποιήσει το βάρος του κύρους που είχε αποκτήσει σαν καθηγητής, σαν πρόεδρος του ΕΟΦ, σαν νυν πρόεδρος της Εθνικής Βιβλιοθήκης και δεν ξέρω σαν τι άλλο, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΟΥΚΑΚΟ.

  === Το σύστημα τα κατάφερε, με τη δικαιοσύνη λιπόθυμη στο πάτωμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Δικαστίνα εκφωνεί απαλλακτική απόφαση για γιατρό, αναμεμειγμένο στο σκάνδαλο ορθοπεδικών και καταρρέει αμέσως λιπόθυμη!!!

Απάντηση